ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

17 Ιανουαρίου 2012

Suture Lifting

Suture

Τι είναι

 

Καθώς η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική εξελίσσεται όλο και περισσότερο, μια νέα μη επεμβατική θεραπεία, made in USA, έρχεται να αντιμετωπίσει τη γήρανση, τη χαλάρωση, την απώλεια όγκου και την πτώση  των ανατομικών στοιχείων του προσώπου και του σώματος. Μια νέα τεχνική ανόρθωσης των ιστών, η οποία αλλάζει την προσέγγιση στo Lifting με ανάρτηση του δέρματος σε μία νέα θέση.

Στη μέθοδο Suture Lifting χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα απορροφήσιμα ράμματα, τα «Silhouette

Soft», φτιαγμένα από ένα πλήρως απορροφήσιμο και βιοσυμβατουλικό, το πολυγαλακτικό οξύ.

Τα ράμματα παρασκευάζονται στις ΗΠΑ και είναι εγκεκριμένα από το FDA. Κατά μήκος, έχουν μικρούς κώνους προς τις 2  αντίθετες κατευθύνσεις, οι οποίοι σηκώνουν και συγκρατούν το δέρμα όπως θα γινόταν σε ένα χειρουργικό lifting.

Η Μέθοδος Suture Lifting αποτελεί ένα Νέο Θεραπευτικό Πρωτόκολλο, μια Καινοτόμο Μέθοδο η οποία προσεγγίζει το Lifting του προσώπου και του σώματος με 2 τρόπους δράσης:

-Κάνοντας lifting του δέρματος με άμεσο και ορατό αποτέλεσμα το οποίο εμφανίζεται μόλις ο γιατρός στερεώσει τα νήματα

-αναδομώντας τους ιστούς σταδιακά και με φυσικό τρόπο καθώς η παρουσία του πολυγαλακτικού οξέος διεγείρει την παράγωγη του χαμένου κολλαγόνου και αποκαθιστά σταδιακά μέσα στον χρόνο τον όγκο του δέρματος.

Η εφαρμογή τους είναι ελάχιστα επιθετική και γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο χωρίς χειρουργικές τομές ή ράμματα. Τα νήματα τοποθετούνται στο δέρμα, μετά την τοπική αναισθησία, με πολύ λεπτές βελόνες.

Η μέθοδος Suture Liftingείναι μια tailor made θεραπεία καθώς ο αριθμός των ραμμάτων που θα χρησιμοποιηθούν και ο σχεδιασμός της τοποθέτησης τους εξαρτώνται από την φθορά και τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Γι αυτό και πριν την θεραπεία πρέπει να γίνει μια ακριβής εκτίμηση των ανατομικών αλλαγών του προσώπου ή των περιοχών του σώματος στις οποίες θα χρησιμοποιηθούν τα ράμματα, έτσι ώστε να προκαθοριστεί το πρωτόκολλο εφαρμογής.

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα ο γιατρός έχει ολοκληρώσει την επανατοποθέτηση των ιστών διορθώνοντας την χαλάρωση χωρίς χειρουργική επέμβαση και εσείς επιστρέφετε στη δουλειά και στις καθημερινές και κοινωνικές σας δραστηριότητες ακόμη και αμέσως μετά την εφαρμογή.

To αποτέλεσμα είναι εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και συνεχίζει να βελτιώνεται για τους επόμενους 3-4 μήνες. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 18-24 μήνες περίπου.Στο πρόσωπο, ράμματα μπορούν να τοποθετηθούν στα ζυγωματικά, στο οβάλ, στο μέτωπο για liftingτου ανω βλεφάρου και στον λαιμό. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι το εντελώς φυσικό αποτέλεσμα της χωρίς τον φόβο αλλοίωσης και παραμόρφωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου. Στο σώμα, τα ράμματα χρησιμοποιούνται για την ανόρθωση των γλουτών και του εσωτερικού των μηρών καθώς επίσης και για την σύσφιξη των μπράτσων και της κοιλιάς.

SUTURE LIFTING & NEOTIS

 

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS επωφεληθείτε από τα πλεονέκτημα της μεθόδου Suture Lifting:

- Αναίμακτη, χωρίς τομές, μετεγχειρητικές επιπλοκές ενός χειρουργικού lifting, πόνο ή ταλαιπωρία.

-Εξατομικευμένη (tailormade), ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου σε μια ή πολλαπλές περιοχές του προσώπου ή του σώματος.

- Ανανεώνει και βελτιστοποιεί τη φυσική εμφάνιση και συνδυάζεται με άλλες αισθητικές θεραπείες (Υαλουρονικό και Botulinum Toxin).

-  Άμεσο αλλά και Μακροχρόνιο αποτέλεσμα, με διατήρηση και συνεχή βελτίωση του δερματικού ιστού για περίπου 18-24 μήνες, λόγω της νεοκολλαγονογέννεσης  που προκαλείται  από την  ύπαρξη  του  Πολυγαλακτικού οξεος.Lifting με υπέρηχους;
Κι όμως, γίνεται!
Λέγεται Ult herapy και διαρκεί 60 μόλ ις λεπτά
NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis