Φωτογήρανση

 • αυξομείωση μεγέθους κειμένου

Επικοινώνησε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για σένα. Έλα να ζήσεις την μοναδική εμπειρία Neotis.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Επιλέξτε τη θεραπεία σας:

Τι είναι

Το Fraxel restore:Dual είναι η πλέον υποσχόμενη εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, συμβάλλοντας στην άμεση ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser με τεχνολογία κλασματικής φωτοθερμόλυσης για το πρόσωπο το οποίο  προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

Η τεχνολογία Fraxel restore:Dual ανανεώνει την επιδερμίδα, εξαλείφοντας ρυτίδες και σημάδια που έχει αφήσει η έκθεση στον ήλιο. Η εξαιρετική ακρίβεια και ασφάλεια εφαρμογής του Fraxel, ενδείκνυται ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός.

Σε αντίθεση με τα λοιπά laser, η τεχνολογία Fraxel έχει την ιδιότητα να θεραπεύει με ακρί­βεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες που εξαλείφουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του.  Διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρμα, κάνοντάς το πιο νεανικό,  φρέσκο και υγιές. Πλέον, όμως, τo gold standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης εξελίχθηκε και ενισχύθηκε.

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε δυο τύπους laser, το Erbium Laser για βαθύτερη επιδερμική διείσδυση και το Thulium laser για πιο επιφανειακή διείσδυση. Έτσι μπορούμε να έχουμε συνδυαστικές θεραπείες με την πρωτοποριακή χρήση και των 2 laser κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίας.

Το Fraxel restore:Dual προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας σημάδια φωτογήρανσης χωρίς νυστέρι

Η θεραπεία Fraxel restore:Dual έχει εγκριθεί τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) και την προτιμούν πολλές γυναίκες και άνδρες, σε όλο τον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι:

 • Εφαρμογή της θεραπείας σε μεγαλύτερο βάθος
 • Γρηγορότερα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των χρωστικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας
 • Μικρότερη χρονική διάρκεια της θεραπείας με μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Fraxel restore:Dual & NEOTIS

Το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS θα προσαρμόσει τη θεραπεία Fraxel restore:Dual ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανά­γκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε χρονικό διάστημα 3 – 5 συνεδριών, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος ενδείκνυνται ακόμη και λιγότερες θεραπείες.

 

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η κρυμμένη ομορφιά του προσώπου σας βρίσκεται μια στιβάδα κάτω από την ορατή. Ανακαλύψτε την επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία απολέπισης των κυττάρων του προσώπου σας με τη χρήση των ειδικών ιατρικών peelings που σας προτείνει το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS.

Πως λειτουργούν

Η φωτογήρανση αντιμετωπίζεται επαναστατικά με τη μέθοδο των Medical Peelings, η οποία επιταχύνει τη φυσική διαδικασία απολέπισης των κυττάρων, αφαιρώντας τα στρώματα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί βλάβες, έτσι, ώστε, να αντικατασταθούν από νέα κύτταρα.

Με την εφαρμογή των  Medical Peelings το δέρμα αποκτά λάμψη, υγεία, σφριγηλότατα, ομοιόμορφο χρώμα και υφή

Medical Peelings & NEOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS χρησιμοποιεί διαφορετικά είδη Medical Peelings μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, όπως AHA, Easy TCA, Pyrouvic acid ,Salicilic acid και Retinoid acid ανάλογα με το πρόβλημα κάθε επιδερμίδας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών «άρρωστων» κυττάρων της κεράτινης στιβάδας, των ρύπων της επιδερμίδας και των αλλοιώσεων που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο, ενώ διεγείρεται η παραγωγή νέων επιδερμικών κυττάρων καθώς και των ινών κολλαγόνου και της ελαστίνης, δίνοντας στην επιδερμίδα λάμψη, υγεία, σφριγηλότατα, ομοιόμορφο χρώμα και υφή.

Η μέθοδος των Medical Peelings κερδίζει έδαφος καθημερινά στη μάχη βελτίωσης της εικόνας του δέρματος και της καθυστέρησης εμφάνισης των ρυτίδων, καθιστώντας τη φωτογήρανση αναστρέψιμη.

Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτούνται  4 συνεδρίες που διαρκούν από 15-30 λεπτά σε διάστημα 10-15 ημερών.

 

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Η μέθοδος PhotoLaser είναι ο συνδυασμός 2 συστημάτων Laser με ένα σύστημα ΙPL στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας. Η συνδυαστική εφαρμογή των Laser  αφαιρεί αποτελεσματικά ανώδυνα και οριστικά κάθε ενοχλητικό σημάδι φωτογήρανσης από το πρόσωπο και το λαιμό, διεγείροντας ταυτόχρονα, μέσω της θερμότητας, τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Συμβάλλει, έτσι, στη βελτίωση και ανάπλαση της υφή του δέρματος, εξαλείφοντας κάθε ίχνος αλλοίωσης που έχει αφήσει η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Το αποτέλεσμα; Ένα καθαρό, ομοιόμορφο και νεανικό πρόσωπο, δίχως την παραμικρή ατέλεια.

Τα σημάδια φωτογήρανσης εξαλείφονται και η επιδερμίδα γίνεται συνολικά πιο απαλή και ομοιόμορφη

PhotoLaser & NEOTIS

Το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS εφαρμόζει την καινοτόμο μέθοδο PhotoLaser για την αντιμετώπιση και εξάλειψη των αντιαισθητικών σημαδιών φωτογήρανσης και ατελειών που αλλοιώνουν την ομοιομορφία του προσώπου και του λαιμού.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα αποτελέσματα είναι αντυπωσιακά και εμφανή: τα σημάδια εξαλείφονται και η επιδερμίδα γίνεται συνολικά πιο απαλή και ομοιόμορφη.

Η κάθε συνεδρία PhotoLaser διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS συνιστά 4 έως 6 συνεδρίες, μία κάθε μήνα.

 

 • Square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_2
 • Square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_1
 • Square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_4
 • Square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_3
 • Square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_6
 • Square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_5
 • Square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_8
 • Square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_7
 • Square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_12
 • Square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_9

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία που περιέχει λευκαντικές και αντιοξειδωτικές δραστικές ουσίες για λεύκανση και ανανέωση του δέρματος. Απευθύνεται σε σε άτομα με έντονη φωτογήρανση μετά από μεγάλη έκθεση στον ήλιο με ταλαιπωρημένο δέρμα που έχει χάσει τη λάμψη του.

Η θεραπεία με MesoShine συμβάλει στην άμεση ανανέωση του ταλαιπωρημένου δέρματος, εξαλείφοντας κάθε σημάδι φωτογήρανσης

MesoShine & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει τη θεραπεία MesoShine, καθώς η δράση του είναι ευεργετική στο δέρμα.

Το MesoShine περιέχει ασκορβικό οξύ, Kojic acid, phytic acid, pyruvic acid και morus alba, δραστικές ουσίες οι οποίες δρουν αποτελεσματικά στο δέρμα:

 • αναστέλλουν τη δράση της δροσισάσης, ενζύμου που προάγει την μελανινογένεση και τη δημιουργία παγχρωματικών βλαβών
 • διεγείρουν την ανανέωση της κεράτινης στιβάδας και μειώνουν την εναπόθεση μελανίνης
 • έχουν αντιοξειδωτική δράση δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου,
 • έχουν αντιφλεγμονώδη και σμηγματορυθμιστική δράση βοηθώντας τα πρόσωπα που παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα  και
 • διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και την κυτταρική ανανέωση προσφέροντας αντιγηραντική δράση στο δέρμα.

Η θεραπεία γίνεται με ενέσιμη έγχυση των δραστικών ουσιών σε όλο το πρόσωπο, μια φορά την εβδομάδα, για 5 ή 8 εβδομάδες ανάλογα με την ένταση των προβλημάτων του κάθε προσώπου.

 

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το δέρμα μας, όταν είμαστε νέοι, αναγεννιέται μόνο του με την απόπτωση των γηρασμένων κυττάρων από την επιδερμίδα και την δημιουργία νέων κυττάρων στην βαθύτερη στιβάδα, το χόριο. Αυτά τα νέα κύτταρα μεγαλώνουν και ωριμάζουν καθώς μετακινούνται προς την επιδερμίδα και μόλις φτάσουν εκεί αποπίπτουν.

Καθώς γερνάμε, αυτή η διαδικασία επιβραδύνεται και γίνεται λιγότερο αποδοτική. Γιατί; Επειδή το κολλαγόνο εκφυλίζεται. Το κολλαγόνο αποτελεί θεμέλιο για το σώμα. Είναι μια ισχυρή πρωτεΐνη και το κύριο μέρος των κόκκαλων, των δοντιών, των συνδέσμων (ίνες που συνδέουν τα κόκκαλα), των τενόντων (ίνες που συνδέουν τους μύες με τα κόκκαλα), και του χόνδρου μας (ένας συνδετικός ιστός στις ενώσεις μας, στη μύτη, στο λαιμό, και σε άλλες θέσεις). Διαδραματίζει, δηλαδή, πρωταγωνιστικό ρόλο στο να καταστήσει το δέρμα μας ισχυρό και ελαστικό.

Επιπλέον, η έκθεση στον ήλιο αλλοιώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας σημάδια φωτογήρανσης.

Τι είναι

Το ThermaFrax είναι μια η πλέον αποτελεσματική θεραπεία που προσφέρει αποτελέσματα παρόμοια με αυτά ενός facelift σε συνδυασμό με απολεπιστική θεραπεία (π.χ., βαθύ χημικό peeling) προσώπου, αλλά χωρίς τις αρνητικές επιπτώσεις των θεραπειών αυτών σχετικά με τον πόνο και το χρόνο αποθεραπείας μιας χειρουργικής επέμβασης. Η συγκεκριμένη θεραπεία συνδυάζει 2 πρωτοποριακές θεραπευτικές μεθόδους, το Fraxel και το Thermage και συνίσταται σε μια σειρά συνεδριών: 1 συνεδρία Thermage και 3 συνεδρίες Fraxel, με μεσοδιαστήματα  3 εβδομάδων. Η κάθε συνεδρια διαρκεί 1-2 ώρες.

Το Thermafrax αφαιρεί χρόνια από το πρόσωπό σας, αντιμετωπίζοντας κάθε ίχνος φωτογήρανσης

Λειαίνει τις λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες, συσφίγγει τα βλέφαρα και αναδιαμορφώνει τη γραμμή του προσώπου στο πηγούνι και τα μάγουλα. Ο συνδυασμός περιλαμβάνει το σύστημα μονοπολικής ραδιοσυχνότητας Thermage και laser Fraxel, θεραπείες που στοχεύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διορθώνοντας και συρρικνώνοντας το ήδη εκφυλισμένο κολλαγόνο του δέρματος και διεγείροντας την παράγωγη νέου, δημιουργώντας, έτσι, μια αξιοπρόσεκτη αναζωογόνηση του προσώπου.

Η ευεργετική δράση του Thermage και του Fraxel ενάντια στη φωτογήρανση σε  μία θεραπεία!

ThermaFrax & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει τη θεραπεία ThermaFrax, συνδυάζοντας τα πλέον ευεργετικά αποτελέσματα 2 κορυφαίων θεραπειών: του Thermage και του Fraxel. Το Thermage συσφίγγει το χαλαρό δέρμα ενώ το Fraxel εξαλείφει τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα και διεγείρει την παράγωγη καινούριων υγιών επιδερμικών κύτταρων.

Τα χαρακτηριστικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν: σύσφιξη του χαλαρού δέρματος, οι ρυτίδες και λεπτές γραμμές μαλακώνουν ή σβήνουν, οι ουλές ακμής διορθώνονται, οι μεγάλοι και ανοιχτοί πόροι κλείνουν, ενώ αποκαθιστάται η ομοιομορφία του χρώματος του δέρματος, αφού αφαιρούνται πανάδες και γενικότερα οι δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Και όλα αυτά χωρίς μια τομή ή μια συρραφή και χωρίς εμφανές ξεφλούδισμα της επιδερμίδας. Μετά το Thermage δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και μπορεί κανείς να επιστρέψει στις δραστηριότητες του άμεσα, ενώ μετά το Farfel υπάρχει ερυθρότητα και οίδημα διάρκειας μερικών 24ωρων ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

 

 

 • Square_1
 • Square_2
 • Square_3
 • Square_4
 • Square_5
 • Square_6
 • Square_7
 • Square_8

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το δέρμα μας αποτελεί ένα ζωντανό ημερολόγιο του χρόνου που περνά. Πανάδες, ρυτίδες, φακίδες, χαλάρωση, ευρυαγγείες, χρωματικές κι αγγειακές αλλοιώσεις κι αλλοιώσεις του κολλαγόνου και της ελαστίνης, σε συνδυασμό με τη μείωση της ελαστικότητας και της σφρυγιλότητας, αποτελούν τα γενικά χαρακτηριστικά ενός φωτογηρασμένου δέρματος.

Τι είναι

Αναρωτιέστε αν υπάρχει τρόπος αποκατάστασης όλων αυτών των βλαβών; Το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS δίνει τώρα τη λύση: η μέθοδος Photorejuvenation, με την τεχνολογία έντονου παλμικού φωτός (Intense Pulsed Light IPL), μπορεί να επιτύχει την ολική επαναφορά του δέρματος σε προηγούμενο χρονικό στάδιο, εξαλείφοντας ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω σημάδια γήρανσης, εύκολα και γρήγορα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική κι ανώδυνη θεραπεία αναζωογόνησης που εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια και τα αποτελέσματά της εμφανίζονται ως μια σταδιακή φυσική βελτίωση της όψης και της υφής της επιδερμίδας.

Η θεραπεία με IPL δρα μέσα από το δέρμα, αντιμετωπίζοντας συνολικά όλα τα προβλήματα φωτογήρανσης

IPL & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS επιλέγει τη μέθοδο Photorejuvenation για την πολύτιμη δράση της: δρα στο δέρμα από μέσα, αντιμετωπίζοντας συνολικά όλα τα προβλήματα φωτογήρανσης.

Ταυτόχρονα, σβήνει εντυπωσιακά τα σημάδια του χρόνου χωρίς τα μειονεκτήματα ή τις παρενέργειες των επεμβατικών θεραπειών.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 4 με 6 επισκέψεις με μεσοδιαστήματα τριών εβδομάδων περίπου.

 

 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_2
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_1
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_4
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_3
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_6
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_5
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_8
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_7

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ