Χαλάρωση βλεφάρων / Σακούλες

 • αυξομείωση μεγέθους κειμένου

Επικοινώνησε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για σένα. Έλα να ζήσεις την μοναδική εμπειρία Neotis.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Επιλέξτε τη θεραπεία σας:

Τι είναι

To σύστημα Accent με την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (Unipolar RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που πετυχαίνει σύσφιξη και επανασχηματισμό (γλυπτική) του δέρματος, σε άνδρες και γυναίκες, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, με άνετο και ανώδυνο τρόπο.

Πώς λειτουργεί το σύστημα Accent;

Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούν θερμότητα, η οποία αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στη λεμφική παροχέτευση και την ενίσχυση της πυκνής δομής του κολλαγόνου.

Το σύστημα Accent συσφίγγει την περιοχή των βλεφάρων, διαγράφοντας τις σακούλες χωρίς τομές, βελόνες και αναισθησία

Πότε ενδείκνυται η χρήση του συστήματος Accent;

Το σύστημα Accent ενδείκνυται σε περιοχές με χαλάρωση και μπορεί άφοβα να εφαρμοστεί σε όλους, με εξαίρεση κάποιες ιατρικές περιπτώσεις όπως βηματοδότης, μεταλλικό εμφύτευμα, λάμα, καθώς και ασθένειες του συνδετικού ιστού.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα πιο βαθιά επίπεδα του ιστού θερμαίνονται, ενώ τα επιφανειακά προστατεύονται από συνεχή ψύξη. Ο χρόνος θεραπείας κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και  το στόχο θεραπείας, από 20 – 50  λεπτά.

Το σύστημα Accent παρέχει ορατά αποτελέσματα, επειδή είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση «διπλού στρώματος». Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει τον ιστό σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη.

Accent & NEOTIS

Με τη χρήση της unipolar ραδιοσυχνότητας επιτυγχάνονται θεαματικά αποτελέσματα στο λεπτό και χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο, συσφίγγοντας το περίγραμμα γύρω από τα μάτια. Η χαλάρωση των βλεφάρων μειώνεται σημαντικά, οι σακούλες διαγράφονται και τα μάτια φαίνονται νεότερα.

Με αυτή την καινοτόμο θεραπεία, θα αισθανθείτε το πρόσωπό σας να αναδιαμορφώνεται. Για εμφανή αποτελέσματα, το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS σας συστήνει 6 - 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2 - 3 εβδομάδων ανάλογα με τη θεραπεία.

Καθώς η θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν υπάρχει ανάγκη για τομές, χρήση βελονών ή αναισθησίας και δεν απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις δραστηριότητές σας.

 

 • Square_before-after_6a
 • Square_before-after_6b
 • Square_square_before-after_3
 • Square_square_before-after_4
 • Square_square_before-after_6
 • Square_square_before-after_7

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η πρόσφατα εισηγμένη, στην ιατρική αισθητική, τεχνική της Αυτόλογης Αναζωογόνησης των Ιστών (ATR) είναι μια τεχνική ενέσιμης βιοδιέγερσης που αξιοποιεί τα ενεργά αιμοπετάλια και λευκά αιμοσφαίρια του πλάσματος του ίδιου του ατόμου που κάνει την θεραπεία, με σκοπό την πρόληψη, αλλά και την επιδιόρθωση της χαλάρωσης και γήρανσης του δέρματος στο πρόσωπο.

Η θεραπεία  απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες που ρυθμίζουν τη λειτουργία των ιστών και συμβάλλουν στην αναγέννηση του δέρματος.

Πώς λειτουργεί

Η θεραπεία ξεκινά με την αιμοληψία από τον ασθενή (περίπου 20 ml) και το αίμα που λαμβάνεται υπόκεινται σε μια ειδική επεξεργασία με την οποία διαχωρίζουμε το πλάσμα που θα χρησιμοποιηθεί. Το πλάσμα στη συνέχεια εμπλουτίζεται με παράγοντες ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων και των λευκοκυττάρων (νουκλεοτίδια), έτσι, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το τελικό υλικό εγχέεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας (πολλαπλές μικρές ενεσούλες) ενδοδερμικά και υποδερμικά στην περιοχή που θέλουμε να αναζωογονήσουμε και λειτουργεί ως δεξαμενή απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων. Το πλούσιο σε κύτταρα πλάσμα διεγείρει την αναπαραγωγή και τη διαφοροποίηση των οστεοβλαστών, ευνοώντας τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στο σχηματισμό ενός τρισδιάστατου δικτύου ελαστικών ινών, δίνοντας σφριγηλότατα, ελαστικότητα, ενυδάτωση και λάμψη που διαρκούν στο χρόνο.

Η θεραπεία ATR ενυδατώνει, αναζωογονεί και συσφίγγει το χαλαρό και γερασμένο δέρμα σε μία μόνο επίσκεψη!

ATR & NEOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει την τεχνική ATR στην περιοχή γύρω από τα μάτια, συσφίγγοντας και ενυδατώνοντας το δέρμα. Η χαλάρωση των βλεφάρων μειώνεται σημαντικά και οι σακούλες διαγράφονται.

Η περιοφθαλμική περιοχή ενυδατώνεται και τα μάτια δείχνουν νέα.

Η θεραπεία διαρκεί 40 - 60 λεπτά, γίνεται σε μια μόνο επίσκεψη και η συντήρηση του αποτελέσματος επιτυγχάνεται με επανάληψη της θεραπείας κάθε 6 - 12 μήνες ανάλογα με το πρόβλημα.

Σε περιπτώσεις έντονης χαλάρωσης, στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS, η τεχνική ATR μπορεί να συνδυαστεί με θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων (Thermage, Accent) για ακόμη μεγαλύτερη σύσφιξη του δέρματος. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με Botox ή εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος (Restylane, Perlane, Juvederm) για διόρθωση των ρυτίδων έκφρασης και γέμισμα των βαθύτερων ρυτίδων.

 

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
0

Τι είναι

To Thermage είναι η νέα μέθοδος καταπολέμησης της χαλάρωσης σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα χωρίς νυστέρι. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση, αναίμακτης σύσφιξης και διαμόρφωσης του περιγράμματος του δέρματος και του υποδόριου ιστού, λειτουργώντας εναλλακτικά του lifting.

Αποτελεί την πλέον ασφαλή θεραπεία σύσφιξης και ανάπλασης, η οποία εφαρμόζεται σε κάθε φωτότυπο δέρματος. Χάρη στην καινοτόμο συσκευή ThermaCool™ υψηλές συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων (RF) δρουν ομοιόμορφα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότατα του δέρματος.

Πως λειτουργεί

Η θεραπεία Thermage θερμαίνει σε βάθος το ήδη υπάρχον εκφυλισμένο κολλαγόνο του δέρματος και του λιπώδους ιστού, λειαίνει την επιδερμίδα, ενώ συσφίγγει την περιοχή όπου εφαρμόζεται. Διεγείρει, έτσι, το δέρμα, το τονώνει και το συσφίγγει, όπως θα έκανε ένα lifting. Το Thermage μπορεί να καθυστερήσει ένα lifting, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με αυτό. Συγκεκριμένα, πριν την εγχείρηση προετοιμάζει την επιδερμίδα, βελτιώνει την όψη της, την κάνει πιο ελαστική και ανθεκτική. Ιδανική ηλικία να ξεκινήσετε τη θεραπεία του Thermage είναι η ηλικία μετά τα 45 έτη, όταν αλλάζει η υφή της επιδερμίδας και τα σημάδια του χρόνου είναι πλέον ορατά στο δέρμα σας. Με μία μόνο θεραπεία διάρκειας το δέρμα αποκτά υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική όψη, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί από 2 έως 3 χρόνια.

Ως επεμβατική εναλλακτική μέθοδος του χειρουργικού λίφτινγκ, το σύστημα Thermage εφαρμόζεται εξωτερικά όπως το laser, αλλά δρα σε μεγαλύτερο βάθος χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή τους άλλους ιστούς.

Η Θεραπεία ματιών Eyes by Thermage, βοηθά στην λείανση και τη σύσφιξη του δέρματος, ενώ παράλληλα μειώνει τις ρυτίδες και τις σακούλες γύρω από την περιοχή των ματιών, χωρίς χειρουργείο ή ενέσεις και με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης.

Ταυτόχρονα συσφίγγει και λειαίνει την περιοχή γύρω από τα φρύδια και απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες και το «πόδι της χήνας»,  ώστε τα  μάτια να δείχνουν νεανικά και ξεκούραστα.

Με μία μόνο θεραπεία αποκτάτε ένα ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα

 

 

Η μέθοδος αναίμακτης σύσφιξης του δέρματος Thermage προσφέρει στα μάτια, μακροχρόνια σύ­σφιξη, ενώ τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι ορατά στους πρώτους 2 μήνες και ολοκληρώνονται στους 6 πρώτους μήνες.

Thermage CPT & NEOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει το πλέον εξελιγμένο τύπο θεραπείας Thermage: το νέο Thermage CPT System.

Ο τεχνολογικός πυρήνας του νέου Thermage CPT περιλαμβάνει την τεχνολογία Comfort Pulse Technology, βελτιωμένα άκρα θεραπείας και τεχνολογία δονούμενου χειριστηρίου που κάνει τη θεραπεία πιο άνετη για το άτομο στο οποίο εφαρμόζεται.

Με το νέο  Thermage CPT επιτυγχάνουμε βελτιωμένη αποτελεσματικότητα χάρη στην επίτευξη αυξημένης και ομοιόμορφης θέρμανσης σε μεγαλύτερο όγκο ιστού, ενώ η ενισχυμένη διανομή ενεργειας, η τεχνολογία Comfort Pulse Technology και το δονούμενο χειριστήριο μετατρέπουν τη θεραπεία σε μια άνετη εμπειρία για τον ασθενή.

Με την τεχνολογία εκπομπής υψηλής συχνότητας ραδιοκυμάτων Thermage CPT  επιτυγχάνεται βαθειά και ομοιογενής θέρμανση των κατώτερων στοιβάδων του δέρματος, προκαλώντας άμεση συρρίκνωση και αύξηση του πάχους του κολλαγόνου, καθώς και ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Έτσι, με μία μόνο θεραπεία, μέσα στους επόμενους 2 με 6 μήνες παράγεται καινούριο και ανανεωμένο κολλαγόνο, οδηγώντας σε σύσφιξη και ανανέωση των γραμμών του προσώπου και της περιοφθαλμικής περιοχής. Το δέρμα δείχνει υγιέστερο, σφριγηλό, λείο και νεανικό.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε να αμέσως να επιστρέψετε στις κα­θημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

Εάν επιθυμείτε άμεσα, μη χρονοβόρα αποτελέσματα στο πρόσωπο και το λαιμό σε μία μόνο συνεδρία,  χωρίς νυστέρι και  ενέσεις,   επισκεφθείτε το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Thermage CPT!

 • Square_1
 • Square_2
 • Square_3
 • Square_4
 • Square_5
 • Square_6
 • Square_7
 • Square_8
 • Square_9
 • Square_10
 • Square_11
 • Square_12
 • Square_13
 • Square_14
 • Square_15
 • Square_23

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Το Fraxel restore:Dual είναι η πλέον υποσχόμενη εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, συμβάλλοντας στην άμεση ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser με τεχνολογία κλασματικής φωτοθερμόλυσης για πρόσωπο και σώμα, το οποίο  προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

Η τεχνολογία Fraxel restore:Dual λειαίνει τις βαθύτερες ρυτίδες, συσφίγγει τα βλέφαρα και σβήνει τις λεπτές ρυτίδες, συμβάλλοντας στην παραγωγή καινούριων, υγιών επιδερμικών κυττάρων.

Η θεραπεία με  Fraxel restore:Dual διεγείρει την ανάπλαση κολλαγόνου και συγχρόνως ανανεώνει τα επιδερμικά κύτταρα με ήπιας μορφής απολέπιση, αντιμετωπίζοντας δραστικά τη χαλάρωση στην περιοοφθαλμική περιοχή.

Χωρίς νυστέρι η χαλάρωση των βλεφάρων μειώνεται και οι σακούλες κάτω από τα μάτια διαγράφονται

Ταυτόχρονα η περιοχή γύρω από τα φρύδια λειαίνεται και συσφίγγεται , απαλύνοντας τις λεπτές ρυτίδες.

Τα  μάτια δείχνουν νεανικά, ξεκούραστα και φωτεινά!

Σε αντίθεση με τα λοιπά laser, η τεχνολογία Fraxel έχει την ιδιότητα να θεραπεύει με ακρί­βεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες που εξαλείφουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του.  Διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο και χαλαρό δέρμα, κάνοντάς το πιο νεανικό,  φρέσκο και υγιές.

Πλέον, όμως, τo gold standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης εξελίχθηκε και ενισχύθηκε. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε δυο τύπους laser, το Erbium Laser για βαθύτερη επιδερμική διείσδυση και το Thulium laser για πιο επιφανειακή διείσδυση. Έτσι μπορούμε να έχουμε συνδυαστικές θεραπείες με την πρωτοποριακή χρήση και των 2 laser κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίας.

Το Fraxel restore:Dual προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα και γερασμένα κύτταρα, χωρίς νυστέρι

Η θεραπεία Fraxel restore:Dual έχει εγκριθεί τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) και την προτιμούν πολλές γυναίκες και άνδρες, σε όλο τον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι:

 • Εφαρμογή της θεραπείας σε μεγαλύτερο βάθος
 • Γρηγορότερα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των χρωστικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας
 • Μικρότερη χρονική διάρκεια της θεραπείας με μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Fraxel restore:Dual & NEOTIS

Το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS θα προσαρμόσει τη θεραπεία Fraxel restore:Dual ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανά­γκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε χρονικό διάστημα 3 – 5 συνεδριών, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος ενδείκνυνται ακόμη και λιγότερες θεραπείες.

 

 • Square_square_fraxel%20restore%20dual%20%ce%a1%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82,%20%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7,%20%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b73
 • Square_square_fraxel%20restore%20dual%20%ce%a1%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82,%20%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7,%20%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b74
 • Square_square_fraxel%20restore%20dual29
 • Square_square_fraxel%20restore%20dual28
 • Square_square_fraxel-restore-dual18a
 • Square_square_fraxel-restore-dual8b

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
 • Square_ulthera1
 • Square_ulthera1b
 • Square_ulthera11
 • Square_ulthera11b
 • Square_ulthera15
 • Square_ulthera15b
 • Square_ulthera16
 • Square_ulthera16c
 • Square_ulthera17
 • Square_ulthera17b
 • Square_ulthera27
 • Square_ulthera27b

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ