Διπλοσάγονο

  • αυξομείωση μεγέθους κειμένου

Επικοινώνησε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για σένα. Έλα να ζήσεις την μοναδική εμπειρία Neotis.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Επιλέξτε τη θεραπεία σας:

To Thermage είναι η νέα μέθοδος καταπολέμησης της χαλάρωσης στο πρόσωπο και το λαιμό. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση, αναίμακτης σύσφιξης και διαμόρφωσης του περιγράμματος του δέρματος και του υποδόριου ιστού, λειτουργώντας εναλλακτικά του lifting.

Αποτελεί την πλέον ασφαλή θεραπεία σύσφιξης και ανάπλασης, η οποία εφαρμόζεται σε κάθε φωτότυπο δέρματος. Χάρη στην καινοτόμο συσκευή ThermaCool™ υψηλές συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων (RF) δρουν ομοιόμορφα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότατα του δέρματος.

Πως λειτουργεί

Η θεραπεία Thermage θερμαίνει σε βάθος το ήδη υπάρχον εκφυλισμένο κολλαγόνο του δέρματος και του λιπώδους ιστού, λειαίνει την επιδερμίδα, ενώ συσφίγγει την περιοχή όπου εφαρμόζεται. Διεγείρει, έτσι, το δέρμα, το τονώνει και το συσφίγγει, όπως θα έκανε ένα lifting.

Το διπλοσάγονο  οφείλεται στη χαλάρωση των μυών και στη συσσώρευση λίπους. Η μυϊκή ατονία και η βαρύτητα είναι, επίσης, υπεύθυνα για τη διάταξη των επιφανειακών ιστών, οδηγώντας στη δημιουργία του διπλοσάγονου. Η μυϊκή ατονία αυτή είναι αποτέλεσμα της έλλειψης στερεότητας της μυϊκής μάζας, καθώς και της μετατόπιση των λιπωδών στρωμάτων, τα οποία υπό την επίδραση του βάρους μετατοπίζονται προς τα κάτω και είναι περισσότερο εμφανές στο άκρο της κάτω σιαγόνας.

Το πρόσωπο, ωστόσο,  δεν θα έχει την κανονική του όψη αν τα λιπώδη στρώματα που χαλούν το περίγραμμά του δεν απορροφηθούν.

Η  θεραπεία με Thermage CPT  συσφίγγει και αναδιαμορφώνει τη γραμμή της κάτω γνάθου, αποκαθιστώντας  τη χαλάρωση του πιγουνιού

Ως επεμβατική εναλλακτική μέθοδος του χειρουργικού λίφτινγκ, το σύστημα Thermage εφαρμόζεται εξωτερικά όπως το laser, αλλά δρα σε μεγαλύτερο βάθος χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή τους άλλους ιστούς. Η μέθοδος αναίμακτης σύσφιξης του δέρματος Thermage προσφέρει στο πρόσωπο και στο λαιμό σύσφιξη, συσφίγγοντας και αναδιαμορφώνοντας τη γραμμή της κάτω γνάθου και  αποκαθιστώντας  τη χαλάρωση του πιγουνιού.

Thermage CPT & NEOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει το πλέον εξελιγμένο τύπο θεραπείας Thermage: το νέο Thermage CPT System.

Ο τεχνολογικός πυρήνας του νέου Thermage CPT περιλαμβάνει την τεχνολογία Comfort Pulse Technology, βελτιωμένα άκρα θεραπείας και τεχνολογία δονούμενου χειριστηρίου που κάνει τη θεραπεία πιο άνετη για το άτομο στο οποίο εφαρμόζεται.

Με το νέο  Thermage CPT επιτυγχάνουμε βελτιωμένη αποτελεσματικότητα χάρη στην επίτευξη αυξημένης και ομοιόμορφης θέρμανσης σε μεγαλύτερο όγκο ιστού, ενώ η ενισχυμένη διανομή ενεργειας, η τεχνολογία Comfort Pulse Technology και το δονούμενο χειριστήριο μετατρέπουν τη θεραπεία σε μια άνετη εμπειρία για τον ασθενή.

Με την τεχνολογία εκπομπής υψηλής συχνότητας ραδιοκυμάτων Thermage CPT  επιτυγχάνεται βαθειά και ομοιογενής θέρμανση των κατώτερων στοιβάδων του δέρματος, προκαλώντας άμεση συρρίκνωση και αύξηση του πάχους του κολλαγόνου, καθώς και ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Έτσι, με μία μόνο θεραπεία, μέσα στους επόμενους 2 με 6 μήνες παράγεται καινούριο και ανανεωμένο κολλαγόνο, οδηγώντας σε σύσφιξη και ανανέωση των γραμμών του προσώπου και του λαιμού, αφαιρώντας το διπλοσάγονο. Το δέρμα δείχνει υγιέστερο, σφριγηλό, λείο και νεανικό.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε να αμέσως να επιστρέψετε στις κα­θημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

Εάν επιθυμείτε άμεσα, μη χρονοβόρα αποτελέσματα στο πρόσωπο και το λαιμό σε μία μόνο συνεδρία,  χωρίς νυστέρι και  ενέσεις,   επισκεφθείτε το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Thermage CPT!

 

  • Square_11
  • Square_14
  • Square_8-before
  • Square_8-after
  • Square_5
  • Square_3
  • Square_nei_002_001_pre
  • Square_nei_002_001_2mo
  • Square_8

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Το MesoSlim αποτελεί την πιο δημοφιλή μη - χειρουργική εναλλακτική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, επιτυγχάνοντας άμεση μείωση του τοπικού λίπους χωρίς το ρίσκο μιας χειρουργικής επέμβασης. Είναι μια ενέσιμη θεραπεία που με την έγχυση λιποδιαλυτικής δραστικής ουσίας διαλύει τα εντοπισμένα αποθέματα λίπους.

MesoSlim & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει τη θεραπεία με MesoSlim στο πηγούνι, για να εξαλείψει το διπλοσάγονο.

Το διπλοσάγονο  οφείλεται στη χαλάρωση των μυών και στη συσσώρευση λίπους. Η μυϊκή ατονία και η βαρύτητα είναι, επίσης, υπεύθυνα για τη διάταξη των επιφανειακών ιστών, οδηγώντας στη δημιουργία του διπλοσάγονου. Η μυϊκή ατονία αυτή είναι αποτέλεσμα της έλλειψης στερεότητας της μυϊκής μάζας, καθώς και της μετατόπιση των λιπωδών στρωμάτων, τα οποία υπό την επίδραση του βάρους μετατοπίζονται προς τα κάτω και είναι περισσότερο εμφανές στο άκρο της κάτω σιαγόνας. Το πρόσωπο, ωστόσο,  δεν θα έχει την κανονική του όψη αν τα λιπώδη στρώματα που χαλούν το περίγραμμά του δεν απορροφηθούν.

Η  θεραπεία με MesoSlim  συσφίγγει και αναδιαμορφώνει τη γραμμή της κάτω γνάθου, αποκαθιστώντας τη χαλάρωση του πιγουνιού

Η θεραπεία με MesoSlim είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής λύση για άτομα που θέλουν να σμιλεύσουν το δέρμα στο πρόσωπό τους και να αφαιρέσουν το περίσσιο λίπος.

Η δραστική ουσία που χρησιμοποιείται  με το MesoSlim διαλύει το λίπος στην κάτω σιαγόνα, προκαλώντας τη διάσπαση των λιπιδίων και την υγροποίηση του λίπους, το οποίο στην συνέχεια απομακρύνεται μέσω του βασικού μεταβολισμού του οργανισμού.

Για μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτούνται 5 - 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 7 - 15 ημερών. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κατευθείαν στις δραστηριότητες του.

 

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ