Τοπικό πάχος

 • αυξομείωση μεγέθους κειμένου

Επικοινώνησε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για σένα. Έλα να ζήσεις την μοναδική εμπειρία Neotis.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Επιλέξτε τη θεραπεία σας:

Τι είναι

Το Fast Slim είναι η νέα εντατική συνδυαστική θεραπεία 2 μηνών για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε. O συνδυασμός του προηγμένου συστήματος 4ης γενιάς λιπογλυπτικής Unipolar RF  με την ενέσιμη θεραπεία Mesocellulysis αντιμετωπίζει το πρόβλημα της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας σε βάθος, εκεί όπου δημιουργείται, και το εξαλείφει αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Η στοχευόμενη ενέργεια του Unipolar RF  συστήματος προκαλεί θέρμανση σε βάθος τους ιστούς, ξυπνώντας τον μεταβολισμό των κυττάρων, μειώνοντας τον όγκο των λιποκυττάρων αλλά και την κυτταρίτιδα. Ακόμη, διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα την χαλάρωση της επιδερμίδας.

Με το Fast Slim αντιμετωπίζεται άμεσα το πρόβλημα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας

Fast Slim & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει τη θεραπεία Fast Slim για άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα, χωρίς παρενέργειες. Επιπλέον, με τη συνδυαστική εφαρμογή της θεραπείας Mesocellulysis, εκχέοντας μια ποσότητα λιποδιαλυτικών, συσφικτικών και αγγειοτονωτικών ουσιών σε βάθος κάτω από την επιδερμίδα,  επιτυγχάνεται εντονότερη λιποδιάλυση στα πλεονάζοντα σημεία του λιπώδη ιστού, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η λεμφική κυκλοφορία και  αποσυμφορείται από την κατακράτηση υγρών, απαλλάσσοντας από κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος αποτελεσματικά.

Το Fast Slim μπορεί να εφαρμοστεί σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και μπράτσα και ολοκληρώνεται σε 12 συνεδρίες.

Tο αποτέλεσμα είναι γρήγορο και ορατό: από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, η επιδερμίδα απαλλάσσεται από τις τοξίνες, γίνεται πιο λεία, ελαστική και σφριγηλή, το τοπικό πάχος μειώνεται αισθητά, η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται. Θα αισθανθείτε το σώμα σας να αναδιαμορφώνεται!

 • Square_kyttaritida%20prin
 • Square_kyttaritida%20meta
 • Square_square_before-after_2a
 • Square_square_before-after_2b

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

To Thermage είναι η νέα μέθοδος καταπολέμησης της χαλάρωσης σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα χωρίς νυστέρι. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση, αναίμακτης σύσφιξης και διαμόρφωσης του περιγράμματος του δέρματος και του υποδόριου ιστού, λειτουργώντας εναλλακτικά του lifting.

Αποτελεί την πλέον ασφαλή θεραπεία σύσφιξης και ανάπλασης, η οποία εφαρμόζεται σε κάθε φωτότυπο δέρματος. Χάρη στην καινοτόμο συσκευή ThermaCool™ υψηλές συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων (RF) δρουν ομοιόμορφα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότατα του δέρματος.

Με μία μόνο θεραπεία το τοπικό πάχος μειώνεται και το δέρμα αποκτά υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική όψη

Πως λειτουργεί

Η θεραπεία Thermage θερμαίνει σε βάθος το ήδη υπάρχον εκφυλισμένο κολλαγόνο του δέρματος και του λιπώδους ιστού, λειαίνει την επιδερμίδα, ενώ συσφίγγει την περιοχή όπου εφαρμόζεται. Διεγείρει, έτσι, το δέρμα, το τονώνει και το συσφίγγει. Με μία μόνο θεραπεία διάρκειας περίπου από 1,5 μέχρι 3 ώρες το δέρμα αποκτά υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική όψη, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί από 2 έως 3 χρόνια.

Ως επεμβατική εναλλακτική μέθοδος του χειρουργείου, το σύστημα Thermage εφαρμόζεται εξωτερικά όπως το laser, αλλά δρα σε μεγαλύτερο βάθος χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή τους άλλους ιστούς. Η μέθοδος αναίμακτης σύσφιξης του δέρματος Thermage προσφέρει στο σώμα μακροχρόνια σύ­σφιξη, ενώ τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι ορατά στους πρώτους 2 μήνες και ολοκληρώνονται στους 6 πρώτους μήνες.

Με μία μόνο θεραπεία το τοπικό πάχος μειώνεται και το δέρμα αποκτά υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική όψη. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία Thermage στα μπράτσα και στην κοιλιά συσφίγγει το χαλαρό δέρμα και χαρίζει σφριγηλότητα, ενώ στους μηρούς και τους γλουτούς επιτυγχάνει σύσφιξη και ανόρθωση, ακόμη και στην περιοχή πάνω από τα γόνατα. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μετά την εγκυμοσύνη ή τη λιποαναρρόφηση.

Thermage CPT & NEOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει το πλέον εξελιγμένο τύπο θεραπείας Thermage: το νέο Thermage CPT System.

Ο τεχνολογικός πυρήνας του νέου Thermage CPT περιλαμβάνει την τεχνολογία Comfort Pulse Technology, βελτιωμένα άκρα θεραπείας και τεχνολογία δονούμενου χειριστηρίου που κάνει τη θεραπεία πιο άνετη για το άτομο στο οποίο εφαρμόζεται.

Με το νέο  Thermage CPT επιτυγχάνουμε βελτιωμένη αποτελεσματικότητα χάρη στην επίτευξη αυξημένης και ομοιόμορφης θέρμανσης σε μεγαλύτερο όγκο ιστού, ενώ η ενισχυμένη διανομή ενεργειας, η τεχνολογία Comfort Pulse Technology και το δονούμενο χειριστήριο μετατρέπουν τη θεραπεία σε μια άνετη εμπειρία για τον ασθενή.

Με την τεχνολογία εκπομπής υψηλής συχνότητας ραδιοκυμάτων Thermage CPT  επιτυγχάνεται βαθειά και ομοιογενής θέρμανση των κατώτερων στοιβάδων του δέρματος, προκαλώντας άμεση συρρίκνωση και αύξηση του πάχους του κολλαγόνου, καθώς και ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Έτσι, με μία μόνο θεραπεία, μέσα στους επόμενους 2 με 6 μήνες παράγεται καινούριο και ανανεωμένο κολλαγόνο, οδηγώντας σε σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος και σε εξάλειψη του τοπικού πάχους. Το δέρμα δείχνει υγιέστερο, σφριγηλό, λείο και νεανικό.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε να αμέσως να επιστρέψετε στις κα­θημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

Εάν επιθυμείτε άμεσα, μη χρονοβόρα αποτελέσματα στο πρόσωπο και το λαιμό σε μία μόνο συνεδρία,  χωρίς νυστέρι και  ενέσεις,   επισκεφθείτε το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Thermage CPT!

 • Square_1-before
 • Square_1-after
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,2
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,3
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,5
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,6
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,7
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,8

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Το Eporex είναι ένας συνδυασμός εξελιγμένης ιατρικής αισθητικής και σύγχρονης τεχνολογίας στις υπηρεσίες της ομορφιάς. Η τεχνολογία Eporex είναι ένα νέο σύστημα εφαρμογής μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες και πόνο.

Η θεραπεία Eporex αντιμετωπίζει τη χαλάρωση και το τοπικό πάχος, βελτιώνοντας την υφή και την ποιότητα του δέρματος από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Σταδιακά διορθώνεται και η χαλάρωση του δέρματος, χαρίζοντας ένα νεανικό σφριγηλό σώμα.

Με το Eporex μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις και πόνο, μειώνοντας το τοπικό πάχος

Η μέθοδος Isophoresis

Το Eporex είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς ουσιών βασισμένο σε ένα μεγάλο αριθμό αναγνωρισμένων κλινικών μελετών και ερευνών και ιδιαίτερα στην έρευνα του τομέα των φυσικών μηχανισμών, που αυξάνουν τη διείσδυση και διάδοση ενεργών στοιχείων στην επιδερμίδα. Το Eporex φέρνει τη νέα γενιά συστημάτων διαδερμικής εισχώρησης ουσιών μέσω μιας καινοτόμου μεθόδου «ενεργής» μοριακής διαδερμικής μεταφοράς ουσιών που ονομάζεται “Isophoresis”.

Με την εφαρμογή της μεθόδου Isophoresis επιτυγχάνονται ταυτόχρονα δύο στόχοι :

α) αυξάνεται η  διαπερατότητα των ιστών του δέρματος σε βαθύτερα επίπεδα και

β) μεταφέρονται δραστικές υδατοδιαλυτές ουσίες μεγάλου μοριακού βάρους (λιποδιαλυτικες, αγγειοτονοτικες, συσφικτικες  κ.ά.)

Eporex & NEOTIS

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS χρησιμοποιείται στη θεραπεία κατάλληλη συσκευή υπερήχων, η οποία προετοιμάζει την επιδερμίδα  για την θεραπεία καθαρίζοντας την βαθειά και απολεπίζοντάς την. Έτσι αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στιβάδας και ανοίγουν οι πόροι για να διεισδύσουν καλύτερα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας.

Στη συνέχεια ένας συνδυασμός 15 - 20 διαφορετικών λιποδιαλυτικών, αγγειοτονωτικών και συσφικτικών ουσιών με το Eporex στο δέρμα. Τα δραστικά αυτά συστατικά προάγουν τη λιποδιάλυση, μειώνουν τον όγκο των λιποκυττάρων, τονώνουν τη λεμφική και φλεβική κυκλοφορία και διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Κάθε θεραπεία είναι μη επεμβατική και διαρκεί περίπου 30 - 50 λεπτά, χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, δεδομένου ότι ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας.

Συνήθως απαιτούνται 12 συνεδρίες, 1-2 συνεδρίες κάθε εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σώματος.

 • Square_targetd%20fat%20reduction%201
 • Square_targetd%20fat%20reduction%201
 • Square_targetd%20fat%20reduction%202
 • Square_targetd%20fat%20reduction%202
 • Square_targetd%20fat%20reduction%203%20before
 • Square_targetd%20fat%20reduction%203%20after

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Το MesoSlim αποτελεί την πιο δημοφιλή μη - χειρουργική εναλλακτική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, επιτυγχάνοντας άμεση μείωση του τοπικού λίπους χωρίς το ρίσκο μιας χειρουργικής επέμβασης. Είναι μια ενέσιμη θεραπεία που με την έγχυση λιποδιαλυτικής δραστικής ουσίας διαλύει τα εντοπισμένα αποθέματα λίπους.

Η  θεραπεία με MesoSlim  συσφίγγει και αναδιαμορφώνει τo σώμα, μειώνοντας τη χαλάρωση και το τοπικό πάχος

MesoSlim & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει τη θεραπεία  στα μπράτσα, στην κοιλία, στην πλάτη, στα «ψωμάκια» και στο εσωτερικό των μηρών, καθώς και στα γόνατα. Είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής λύση για άτομα που θέλουν να σμιλεύσουν το σώμα τους σε διαφορετικά σημεία. Η δραστική ουσία που χρησιμοποιείται διαλύει το λίπος προκαλώντας την διάσπαση των λιπιδίων και την υγροποίηση του λίπους το οποίο στην συνέχεια απομακρύνεται μέσω του βασικού μεταβολισμού του οργανισμού.

Για μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση ενός εντοπισμένου προβλήματος απαιτούνται 5 - 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 7 - 15 ημερών. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κατευθείαν στις δραστηριότητες του.

 • Square_targetd%20fat%20reduction%204%20before
 • Square_targetd%20fat%20reduction%204%20after

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ