Χαλάρωση

 • αυξομείωση μεγέθους κειμένου

Επικοινώνησε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για σένα. Έλα να ζήσεις την μοναδική εμπειρία Neotis.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Επιλέξτε τη θεραπεία σας:

Τι είναι

Το Fraxel restore:Dual είναι η πλέον υποσχόμενη εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, συμβάλλοντας στην άμεση ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser με τεχνολογία κλασματικής φωτοθερμόλυσης για πρόσωπο και σώμα, το οποίο  προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

Η τεχνολογία Fraxel restore:Dual συσφίγγει το δέρμα,  συμβάλλοντας στην παραγωγή καινούριων, υγιών επιδερμικών κυττάρων.  Η εξαιρετική ακρίβεια και ασφάλεια εφαρμογής του Fraxel, ενδείκνυται ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός, το στήθος και τα χέρια.

Η ουσιαστική τεχνολογική απάντηση στη χαλάρωση, καθώς είναι σε θέση να διεγείρει την ανάπλαση κολλαγόνου και συγχρόνως να ανανεώνει τα επιδερμικά κύτταρα με ήπιας μορφής απολέπιση.

Σε αντίθεση με τα λοιπά laser, η τεχνολογία Fraxel έχει την ιδιότητα να θεραπεύει με ακρί­βεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες που εξαλείφουν τα αλλοιωμένα κύτταρα του.  Διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το χαλαρό και πλαδαρό δέρμα, κάνοντάς το πιο νεανικό, φρέσκο και υγιές.

Πλέον, όμως, τo gold standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης εξελίχθηκε και ενισχύθηκε. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε δυο τύπους laser, το Erbium Laser για βαθύτερη επιδερμική διείσδυση και το Thulium laser για πιο επιφανειακή διείσδυση. Έτσι μπορούμε να έχουμε συνδυαστικές θεραπείες με την πρωτοποριακή χρήση και των 2 laser κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίας.

Το Fraxel restore:Dual προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, μειώνοντας τη χαλάρωση του δέρματος χωρίς νυστέρι

Η θεραπεία Fraxel restore:Dual έχει εγκριθεί τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) και την προτιμούν πολλές γυναίκες και άνδρες, σε όλο τον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι:

 • Εφαρμογή της θεραπείας σε μεγαλύτερο βάθος
 • Γρηγορότερα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των χρωστικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας
 • Εφαρμογή της θεραπείας σε όλο το σώμα
 • Μικρότερη χρονική διάρκεια της θεραπείας με μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Fraxel restore:Dual & NEOTIS

Το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS θα προσαρμόσει τη θεραπεία Fraxel restore:Dual ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανά­γκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε χρονικό διάστημα 3 – 5 συνεδριών, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος ενδείκνυνται ακόμη και λιγότερες θεραπείες.

 

 • Square_thermage-and-fraxel-body-combo_1
 • Square_thermage-and-fraxel-body-combo_2

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

To Thermage είναι η νέα μέθοδος καταπολέμησης της χαλάρωσης στο σώμα χωρίς νυστέρι. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση, αναίμακτης σύσφιξης και διαμόρφωσης του περιγράμματος του δέρματος και του υποδόριου ιστού, λειτουργώντας εναλλακτικά του body lifting.

Αποτελεί την πλέον ασφαλή θεραπεία σύσφιξης και ανάπλασης, η οποία εφαρμόζεται σε κάθε φωτότυπο δέρματος. Χάρη στην καινοτόμο συσκευή ThermaCool™ υψηλές συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων (RF) δρουν ομοιόμορφα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότατα του δέρματος.

Με μία μόνο θεραπεία  η χαλάρωση μειώνεται και το δέρμα αποκτά υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική όψη

Πως λειτουργεί

Η θεραπεία Thermage θερμαίνει σε βάθος το ήδη υπάρχον εκφυλισμένο κολλαγόνο του δέρματος και του λιπώδους ιστού, λειαίνει την επιδερμίδα, ενώ συσφίγγει την περιοχή όπου εφαρμόζεται. Διεγείρει, έτσι, το δέρμα, το τονώνει και το συσφίγγει, όπως θα έκανε ένα body lifting. Το Thermage μπορεί να καθυστερήσει ένα lifting, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με αυτό. Συγκεκριμένα, πριν την εγχείρηση προετοιμάζει την επιδερμίδα, βελτιώνει την όψη της, την κάνει πιο ελαστική και ανθεκτική. Ιδανική ηλικία να ξεκινήσετε τη θεραπεία του Thermage είναι η ηλικία μετά τα 45 έτη, όταν αλλάζει η υφή της επιδερμίδας και τα σημάδια του χρόνου είναι πλέον ορατά στο δέρμα σας. Με μία μόνο θεραπεία διάρκειας περίπου από 1,5 μέχρι 3 ώρες το δέρμα αποκτά υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική όψη, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί από 2 έως 3 χρόνια.

Ως επεμβατική εναλλακτική μέθοδος του χειρουργικού λίφτινγκ, το σύστημα Thermage εφαρμόζεται εξωτερικά όπως το laser, αλλά δρα σε μεγαλύτερο βάθος χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή τους άλλους ιστούς. Η μέθοδος αναίμακτης σύσφιξης του δέρματος Thermage προσφέρει στο σώμα μακροχρόνια σύ­σφιξη, ενώ τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι ορατά στους πρώτους 2 μήνες και ολοκληρώνονται στους 6 πρώτους μήνες.

Στα μπράτσα και στην κοιλιά συσφίγγει το χαλαρό δέρμα και χαρίζει σφριγηλότητα, ενώ στους μηρούς και τους γλουτούς επιτυγχάνει σύσφιξη και ανόρθωση, ακόμη και στην περιοχή πάνω από τα γόνατα.

Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μετά την εγκυμοσύνη ή τη λιποαναρρόφηση.

Thermage CPT & NEOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει το πλέον εξελιγμένο τύπο θεραπείας Thermage: το νέο Thermage CPT System.

Ο τεχνολογικός πυρήνας του νέου Thermage CPT περιλαμβάνει την τεχνολογία Comfort Pulse Technology, βελτιωμένα άκρα θεραπείας και τεχνολογία δονούμενου χειριστηρίου που κάνει τη θεραπεία πιο άνετη για το άτομο στο οποίο εφαρμόζεται.

Με το νέο  Thermage CPT επιτυγχάνουμε βελτιωμένη αποτελεσματικότητα χάρη στην επίτευξη αυξημένης και ομοιόμορφης θέρμανσης σε μεγαλύτερο όγκο ιστού, ενώ η ενισχυμένη διανομή ενεργειας, η τεχνολογία Comfort Pulse Technology και το δονούμενο χειριστήριο μετατρέπουν τη θεραπεία σε μια άνετη εμπειρία για τον ασθενή.

Με την τεχνολογία εκπομπής υψηλής συχνότητας ραδιοκυμάτων Thermage CPT  επιτυγχάνεται βαθειά και ομοιογενής θέρμανση των κατώτερων στοιβάδων του δέρματος, προκαλώντας άμεση συρρίκνωση και αύξηση του πάχους του κολλαγόνου, καθώς και ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Έτσι, με μία μόνο θεραπεία, μέσα στους επόμενους 2 με 6 μήνες παράγεται καινούριο και ανανεωμένο κολλαγόνο, οδηγώντας σε σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος στο σώμα. Το δέρμα δείχνει υγιέστερο, σφριγηλό, λείο και νεανικό.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε να αμέσως να επιστρέψετε στις κα­θημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

Εάν επιθυμείτε άμεσα, μη χρονοβόρα αποτελέσματα ενάντια στη χαλάρωση σε μία μόνο συνεδρία,  χωρίς νυστέρι και  ενέσεις,   επισκεφθείτε το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Thermage CPT!

 

 • Square_abdomen-before
 • Square_abdomen-after
 • Square_arm-before
 • Square_arm-after
 • Square_thermage-cpt2
 • Square_thermage-cpt3
 • Square_thermage-cpt4
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,1
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,2
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,3
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,4
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,6
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,7
 • Square_thermage-cpt-topiko-paxos,-xalarosi,8
 • Square_thermage%20xal
 • Square_xal
 • Square_xalar%20som%20therm
 • Square_xalar%20som%20therm2
 • Square_xalar%20thermage
 • Square_xalarosh%20somatos%20therm
 • Square_1

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Το MesoTight είναι μια νέα θεραπεία με συσφικτικούς και αντιοξειδωτικούς  παράγοντες που αποκαθιστά τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν χαλάρωση στο σώμα. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό  στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης στα μπράτσα, στην κοιλιά, στην έσω επιφάνεια των μηρών και στα γόνατα.

Το MesoTight αντιμετωπίζει τη χαλάρωση, επαναφέροντας άμεσα τη σφριγηλότητα του δέρματος

MesoTight & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει τη θεραπεία MesοTight λόγω της άμεσης και αποτελεσματικής δράσης του στο χαλαρό δέρμα. Το MesoTight περιέχει DMAE, μια πρόδρομο δραστική ουσία της ακετυλοχολίνης, η οποία διεγείρει τους μύες μέσω συσπάσεων, ubiquinone και ferulic acid με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, και silicium,το οποίο αυξάνει την ελαστικότητα και ενυδατώνει σε βάθος.

Είναι μια ενέσιμη θεραπεία, η οποία βασίζεται στη διάχυτη έγχυση  των δραστικών ουσιών στις περιοχές που εμφανίζουν το πρόβλημα. Απαιτούνται 5 - 8 συνεδρίες. Οι πέντε πρώτες πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα και οι υπόλοιπες κάθε 15 μέρες.

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Η πρόσφατα εισηγμένη, στην ιατρική αισθητική, τεχνική της Αυτόλογης Αναζωογόνησης των Ιστών (ATR) είναι μια τεχνική ενέσιμης βιοδιέγερσης που αξιοποιεί τα ενεργά αιμοπετάλια και λευκά αιμοσφαίρια του πλάσματος του ίδιου του ατόμου που κάνει την θεραπεία, με σκοπό την αντιμετώπιση της χαλάρωσης στο σώμα

Η θεραπεία  απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες που ρυθμίζουν τη λειτουργία των ιστών και συμβάλλουν στην αναγέννηση του δέρματος.

Πώς λειτουργεί

Η θεραπεία ξεκινά με την αιμοληψία από τον ασθενή (περίπου 20 ml) και το αίμα που λαμβάνεται υπόκεινται σε μια ειδική επεξεργασία με την οποία διαχωρίζουμε το πλάσμα που θα χρησιμοποιηθεί. Το πλάσμα στη συνέχεια εμπλουτίζεται με παράγοντες ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων και των λευκοκυττάρων (νουκλεοτίδια), έτσι, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το τελικό υλικό εγχέεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας (πολλαπλές μικρές ενεσούλες) ενδοδερμικά και υποδερμικά στην περιοχή που θέλουμε να αναζωογονήσουμε και λειτουργεί ως δεξαμενή απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων. Το πλούσιο σε κύτταρα πλάσμα διεγείρει την αναπαραγωγή και τη διαφοροποίηση των οστεοβλαστών, ευνοώντας τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στο σχηματισμό ενός τρισδιάστατου δικτύου ελαστικών ινών, δίνοντας σφριγηλότατα, ελαστικότητα, ενυδάτωση και λάμψη που διαρκούν στο χρόνο.

Η θεραπεία ATR ενυδατώνει, αναζωογονεί και συσφίγγει το χαλαρό δέρμα σε μία μόνο επίσκεψη!

ATR & NEOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει την τεχνική ATR στο σώμα για την αναγέννηση του δέρματος, καθώς και τόνωση της σφριγηλότητας του δέρματος στο χαλαρό δέρμα των μπράτσων, της κοιλιάς, της έσω επιφάνειας των μηρών και πάνω από τα γόνατα.

Η θεραπεία διαρκεί 40 - 60 λεπτά, γίνεται σε μια μόνο επίσκεψη και η συντήρηση του αποτελέσματος επιτυγχάνεται με επανάληψη της θεραπείας κάθε 6 - 12 μήνες ανάλογα με το πρόβλημα.

Σε περιπτώσεις έντονης χαλάρωσης, στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS, η τεχνική ATR μπορεί να συνδυαστεί με θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων (Thermage, Accent) για ακόμη μεγαλύτερη σύσφιξη του δέρματος.

 

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Το Eporex είναι ένας συνδυασμός εξελιγμένης ιατρικής αισθητικής και σύγχρονης τεχνολογίας στις υπηρεσίες της ομορφιάς. Η τεχνολογία Eporex είναι ένα νέο σύστημα εφαρμογής μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες και πόνο.

Στο σώμα αντιμετωπίζει τη χαλάρωση, το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

Με τη θεραπεία Eporex βελτιώνεται η υφή και η ποιότητα του δέρματος, ενώ σταδιακά διορθώνεται η χαλάρωση, χαρίζοντας ένα νεανικό σφριγηλό σώμα.

Με το Eporex μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις και πόνο, αποκτώντας λεία, σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα

Η μέθοδος Isophoresis

Το Eporex είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς ουσιών βασισμένο σε ένα μεγάλο αριθμό αναγνωρισμένων κλινικών μελετών και ερευνών και ιδιαίτερα στην έρευνα του τομέα των φυσικών μηχανισμών, που αυξάνουν τη διείσδυση και διάδοση ενεργών στοιχείων στην επιδερμίδα. Το Eporex φέρνει τη νέα γενιά συστημάτων διαδερμικής εισχώρησης ουσιών μέσω μιας καινοτόμου μεθόδου «ενεργής» μοριακής διαδερμικής μεταφοράς ουσιών που ονομάζεται “Isophoresis”.

Με την εφαρμογή της μεθόδου Isophoresis επιτυγχάνονται ταυτόχρονα δύο στόχοι :

α) αυξάνεται η  διαπερατότητα των ιστών του δέρματος σε βαθύτερα επίπεδα και

β) μεταφέρονται δραστικές υδατοδιαλυτές ουσίες μεγάλου μοριακού βάρους (λιποδιαλυτικες, αγγειοτονοτικες, συσφικτικες  κ.ά.)

Eporex & NEOTIS

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS χρησιμοποιείται στη θεραπεία κατάλληλη συσκευή υπερήχων, η οποία προετοιμάζει την επιδερμίδα  για την θεραπεία καθαρίζοντας την βαθειά και απολεπίζοντάς την. Έτσι αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στιβάδας και ανοίγουν οι πόροι για να διεισδύσουν καλύτερα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας.

Στη συνέχεια ένας συνδυασμός 15 - 20 διαφορετικών λιποδιαλυτικών, αγγειοτονωτικών και συσφικτικών ουσιών με το Eporex στο δέρμα. Τα δραστικά αυτά συστατικά προάγουν τη λιποδιάλυση, μειώνουν τον όγκο των λιποκυττάρων, τονώνουν τη λεμφική και φλεβική κυκλοφορία και διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Κάθε θεραπεία είναι μη επεμβατική και διαρκεί περίπου 30 - 50 λεπτά, χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, δεδομένου ότι ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας.

Συνήθως απαιτούνται 12 συνεδρίες, 1-2 συνεδρίες κάθε εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σώματος.

Με το Eporex μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο και εκχυμώσεις, αποκτώντας λεία, σφριγηλή και προπάντων υγιή επιδερμίδα.

 

 • Square_skin%20toning%201
 • Square_skin%20toning%202
 • Square_xalarosi%20prin%20
 • Square_xalarosi%20meta%20apo%207%20synedries

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

To σύστημα Accent με την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (Unipolar RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που πετυχαίνει σύσφιξη και επανασχηματισμό (γλυπτική) του σώματος, σε άνδρες και γυναίκες, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, με άνετο και ανώδυνο τρόπο.

Πώς λειτουργεί το σύστημα Accent;

Οι ραδιοσυχνότητες διασπούν τα λιποκύτταρα χρησιμοποιώντας  θερμότητα, η οποία με τη σειρά της αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στη λεμφική παροχέτευση και την ενίσχυση της πυκνής δομής του κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους συρρικνώνονται, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το δέρμα. Οι ραδιοσυχνότητες ενδείκνυνται για όλους εκείνους που βρίσκονται ήδη κοντά στο ιδανικό τους βάρος και, ενώ ασκούνται και προσέχουν τη διατροφή τους, το σώμα τους χρειάζεται επιπλέον βοήθεια.

Το σύστημα Accent συσφίγγει το σώμα χωρίς τομές, βελόνες και αναισθησία

Πότε ενδείκνυται η χρήση του συστήματος Accent;

Το σύστημα Accent ενδείκνυται σε περιοχές με κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση και μπορεί άφοβα να εφαρμοστεί σε όλους, με εξαίρεση κάποιες ιατρικές περιπτώσεις όπως βηματοδότης, μεταλλικό εμφύτευμα, λάμα, καθώς και ασθένειες του συνδετικού ιστού.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα πιο βαθιά επίπεδα του ιστού θερμαίνονται, ενώ τα επιφανειακά προστατεύονται από συνεχή ψύξη. Ο χρόνος θεραπείας κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και  το στόχο θεραπείας, από 20 – 50  λεπτά.

Το σύστημα Accent παρέχει ορατά αποτελέσματα, επειδή είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση «διπλού στρώματος». Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει τον ιστό σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη.

Accent & NEOTIS

Μέσω της βελτίωσης της όψης του φλοιού πορτοκαλιού και του τοπικού πάχους, το Accent βελτιώνει το περίγραμμα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, παρέχοντας, έτσι, σφριγηλούς μηρούς, γλουτούς και κοιλιά. Με τη χρήση της unipolar ραδιοσυχνότητας επιτυγχάνονται θεαματικά αποτελέσματα στο λεπτό, χαλαρό και πλαδαρό δέρμα μπράτσα, κοιλιά και προσαγωγούς.

Άνετα και χωρίς πόνο μπορείτε να αποκτήσετε ένα επίπεδο στομάχι, να λεπτύνετε τους γοφούς και τους μηρούς σας, να τονίσετε η συσφίξετε τα άνω άκρα.

Με αυτή την καινοτόμο θεραπεία, θα αισθανθείτε το σώμα σας να αναδιαμορφώνεται. Για εμφανή αποτελέσματα, το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS σας συστήνει 6 - 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2 - 3 εβδομάδων ανάλογα με τη θεραπεία. Στην περίπτωση της έντονης χαλάρωσης, οι βαθιές δομικές αλλαγές των ινών απαιτούν περισσότερο χρόνο και το τελικό αποτέλεσμα έρχεται μετά το πέρας των συνεδριών.

Καθώς η θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν υπάρχει ανάγκη για τομές, χρήση βελονών ή αναισθησίας και δεν απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις δραστηριότητές σας.

 

 • Square_lipoglyptikh%20prin
 • Square_lipoglyptikh%20meta
 • Square_before-after_9
 • Square_before-after_10
 • Square_before-after_11
 • Square_before-after_13
 • Square_before-after_16
 • Square_before-after_17
 • Square_before-after_18
 • Square_before-after_19
 • Square_before-after_20
 • Square_before-after_21
 • Square_before-after_1a
 • Square_before-after_1b
 • Square_before-after_2a
 • Square_before-after_2b
 • Square_before-after_3a
 • Square_before-after_3b
 • Square_before-after_4a
 • Square_before-after_4b
 • Square_before-after_14

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Καθώς η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική εξελίσσεται όλο και περισσότερο, μια νέα μη επεμβατική θεραπεία, made in USA, έρχεται να αντιμετωπίσει τη γήρανση, τη χαλάρωση, την απώλεια όγκου και την πτώση  των ανατομικών στοιχείων του προσώπου και του σώματος. Μια νέα τεχνική ανόρθωσης των ιστών, η οποία αλλάζει την προσέγγιση στo Lifting με ανάρτηση του δέρματος σε μία νέα θέση.

Στη μέθοδο Suture Lifting χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα απορροφήσιμα ράμματα, τα «Silhouette

Soft», φτιαγμένα από ένα πλήρως απορροφήσιμο και βιοσυμβατουλικό, το πολυγαλακτικό οξύ.

Τα ράμματα παρασκευάζονται στις ΗΠΑ και είναι εγκεκριμένα από το FDA. Κατά μήκος, έχουν μικρούς κώνους προς τις 2  αντίθετες κατευθύνσεις, οι οποίοι σηκώνουν και συγκρατούν το δέρμα όπως θα γινόταν σε ένα χειρουργικό lifting.

Η Μέθοδος Suture Lifting αποτελεί ένα Νέο Θεραπευτικό Πρωτόκολλο, μια Καινοτόμο Μέθοδο η οποία προσεγγίζει το Lifting του προσώπου και του σώματος με 2 τρόπους δράσης:

-Κάνοντας lifting του δέρματος με άμεσο και ορατό αποτέλεσμα το οποίο εμφανίζεται μόλις ο γιατρός στερεώσει τα νήματα

-αναδομώντας τους ιστούς σταδιακά και με φυσικό τρόπο καθώς η παρουσία του πολυγαλακτικού οξέος διεγείρει την παράγωγη του χαμένου κολλαγόνου και αποκαθιστά σταδιακά μέσα στον χρόνο τον όγκο του δέρματος.

Η εφαρμογή τους είναι ελάχιστα επιθετική και γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο χωρίς χειρουργικές τομές ή ράμματα. Τα νήματα τοποθετούνται στο δέρμα, μετά την τοπική αναισθησία, με πολύ λεπτές βελόνες.

Η μέθοδος Suture Liftingείναι μια tailor made θεραπεία καθώς ο αριθμός των ραμμάτων που θα χρησιμοποιηθούν και ο σχεδιασμός της τοποθέτησης τους εξαρτώνται από την φθορά και τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Γι αυτό και πριν την θεραπεία πρέπει να γίνει μια ακριβής εκτίμηση των ανατομικών αλλαγών του προσώπου ή των περιοχών του σώματος στις οποίες θα χρησιμοποιηθούν τα ράμματα, έτσι ώστε να προκαθοριστεί το πρωτόκολλο εφαρμογής.

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα ο γιατρός έχει ολοκληρώσει την επανατοποθέτηση των ιστών διορθώνοντας την χαλάρωση χωρίς χειρουργική επέμβαση και εσείς επιστρέφετε στη δουλειά και στις καθημερινές και κοινωνικές σας δραστηριότητες ακόμη και αμέσως μετά την εφαρμογή.

To αποτέλεσμα είναι εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και συνεχίζει να βελτιώνεται για τους επόμενους 3-4 μήνες. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 18-24 μήνες περίπου.Στο πρόσωπο, ράμματα μπορούν να τοποθετηθούν στα ζυγωματικά, στο οβάλ, στο μέτωπο για liftingτου ανω βλεφάρου και στον λαιμό. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι το εντελώς φυσικό αποτέλεσμα της χωρίς τον φόβο αλλοίωσης και παραμόρφωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου. Στο σώμα, τα ράμματα χρησιμοποιούνται για την ανόρθωση των γλουτών και του εσωτερικού των μηρών καθώς επίσης και για την σύσφιξη των μπράτσων και της κοιλιάς.

SUTURE LIFTING & NEOTIS

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS επωφεληθείτε από τα πλεονέκτημα της μεθόδου Suture Lifting:

- Αναίμακτη, χωρίς τομές, μετεγχειρητικές επιπλοκές ενός χειρουργικού lifting, πόνο ή ταλαιπωρία.

-Εξατομικευμένη (tailormade), ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου σε μια ή πολλαπλές περιοχές του προσώπου ή του σώματος.

- Ανανεώνει και βελτιστοποιεί τη φυσική εμφάνιση και συνδυάζεται με άλλες αισθητικές θεραπείες (Υαλουρονικό και Botulinum Toxin).

-  Άμεσο αλλά και Μακροχρόνιο αποτέλεσμα, με διατήρηση και συνεχή βελτίωση του δερματικού ιστού για περίπου 18-24 μήνες, λόγω της νεοκολλαγονογέννεσης  που προκαλείται  από την  ύπαρξη  του  Πολυγαλακτικού οξεος.

 

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το κλειδί για τη γενική αίσθηση ευημερίας μας είναι η υγεία και η εμφάνιση του δέρματός μας. Και το κλειδί για αυτό είναι μια ουσία αποκαλούμενη υαλουρονικό οξύ. Αυτό υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος κρατώντας το δέρμα μας σταθερό, εύπλαστο και υγιές. Εντούτοις,  δεδομένου ότι γερνάμε τα δερματικά μας κύτταρα χάνουν την ικανότητά τους να παράγουν αυτήν την πολύ σημαντική ουσία. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτού είναι το δέρμα μας να γίνεται ξηρότερο,  λεπτότερο  και με μειωμένο όγκο. Δέρμα που μπορεί τόσο εύκολα «φανερώσει» την ηλικία μας.

Τι είναι

Το MesoVital είναι ένα νέο προϊόν που στοχεύει στην ανάπλαση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Παρέχει  βαθιά ενυδάτωση εκ των έσω και έτσι βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και  ελαστίνης,  διατηρώντας το δέρμα σφριγηλό και ενυδατωμένο, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία και δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες Ο2 που απελευθερώνονται σε περιόδους stress, από το κάπνισμα , το ξενύχτι και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι ένα καθαρό, κρυσταλλικό gel, και όταν εισάγεται στο δέρμα – σε πολύ μικρές ποσότητες με μια λεπτή βελόνα - δημιουργεί μια φρέσκια, φυσική και πιο νεανική εμφάνιση.

Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για προετοιμασία, η θεραπεία με MesoVital χαρακτηριστικά διαρκεί μόνο 15-20 λεπτά.

Σύσφιξη, ανάπλαση και  ανανέωση του χαλαρού δέρματος, με τη δύναμη της μεσοθεραπείας!

MesoVital & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει το MesoVital στο σώμα σε όλες τις περιοχές που «δείχνουν» την ηλικία μας: στο décolletage, στα χέρια, στα μπράτσα, στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών και πάνω από τα γόνατα.

Τους τελευταίους μήνες έχει κυκλοφορήσει ένα νέο προϊόν μικρότερης συγκέντρωσης και λεπτότερων μορίων του προϊόντος MesoVital, το Restylane Vital Light ειδικά σχεδιασμένο για τη χρήση στο λεπτό δέρμα, ιδιαίτερα στο decolletage και χέρια, και μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την  γενικότερη εικόνα και σύσταση του δέρματος. Για πρώτη φορά, η εταιρεία συστήνει, επίσης, τη χρήση του προϊόντος αυτού ως προληπτική θεραπεία για το δέρμα που είναι αυτό ακόμα σε καλή κατάσταση – αυτό των νεώτερων ασθενών.

Μια αρχική εντατική θεραπεία με MesoVital® και Restylane Vital Light περιλαμβάνει 3 έως 4 συνεδρίες  κάθε 2-3 εβδομάδες. Επειδή το Meso Vital® απελευθερώνει το υαλουρονικό οξύ βαθμιαία για μια χρονική περίοδο, η θεραπεία συντήρησης γίνεται με μια μόνο συνεδρία κάθε 4-6 μήνες. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός πόσο συχνά μπορείτε να επαναλαμβάνετε την θεραπεία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να επαναλάβετε την θεραπεία με Meso Vital® τόσο συχνά όσο την αισθάνεστε απαραίτητη.

 

 • Square_thighs-before
 • Square_thighs-after
 • Square_12
 • Square_2321

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ