Πανάδες / Φωτογήρανση

 • αυξομείωση μεγέθους κειμένου

Επικοινώνησε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για σένα. Έλα να ζήσεις την μοναδική εμπειρία Neotis.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Επιλέξτε τη θεραπεία σας:

Τι είναι

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία που περιέχει λευκαντικές και αντιοξειδωτικές δραστικές ουσίες για λεύκανση και ανανέωση του δέρματος. Απευθύνεται σε άτομα που έχουν μελαγχρωματικές βλάβες (μέλασμα, κηλίδες, πανάδες...), ανομοιομορφία στο χρώμα του δέρματος τους, καθώς και σε άτομα με έντονη φωτογήρανση μετά από μεγάλη έκθεση στον ήλιο.

Η θεραπεία με MesoShine συμβάλει στην άμεση ανανέωση του ταλαιπωρημένου δέρματος, εξαλείφοντας κάθε σημάδι φωτογήρανσης

MesoShine & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει τη θεραπεία MesoShine, καθώς η δράση του είναι ευεργετική στο δέρμα.

Το MesoShine περιέχει ασκορβικό οξύ, Kojic acid, phytic acid, pyruvic acid και morus alba, δραστικές ουσίες οι οποίες δρουν αποτελεσματικά στο δέρμα:

 • αναστέλλουν τη δράση της δροσισάσης, ενζύμου που προάγει την μελανινογένεση και τη δημιουργία παγχρωματικών βλαβών,
 • διεγείρουν την ανανέωση της κεράτινης στιβάδας και μειώνουν την εναπόθεση μελανίνης,
 • έχουν αντιοξειδωτική δράση δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου,
 • έχουν αντιφλεγμονώδη και σμηγματορυθμιστική δράση βοηθώντας τα πρόσωπα που παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα  και
 • διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και την κυτταρική ανανέωση προσφέροντας αντιγηραντική δράση στο δέρμα.

Η θεραπεία γίνεται με ενέσιμη έγχυση των δραστικών ουσιών στις προβληματικές περιοχές, μια φορά την εβδομάδα, για 5 ή 8 εβδομάδες ανάλογα με την ένταση των προβλημάτων του κάθε σώματος.

 

 

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Η μέθοδος PhotoLaser είναι ο συνδυασμός 2 συστημάτων Laser με ένα σύστημα ΙPL στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας. Η συνδυαστική εφαρμογή των Laser  αφαιρεί αποτελεσματικά, ανώδυνα και οριστικά τις πανάδες, καθώς και κάθε σημάδι φωτογήρανσης, διεγείροντας ταυτόχρονα, μέσω της θερμότητας, τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Συμβάλλει, έτσι, στη βελτίωση και ανάπλαση της υφή του δέρματος, χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο και νεανικό σώμα, δίχως την παραμικρή ατέλεια.

Τα σημάδια φωτογήρανσης και οι πανάδες εξαλείφονται, ενώ η επιδερμίδα γίνεται συνολικά πιο απαλή και ομοιόμορφη

PhotoLaser & NEOTIS

Το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS εφαρμόζει την καινοτόμο μέθοδο PhotoLaser για την αντιμετώπιση και εξάλειψη των αντιαισθητικών σημαδιών και ατελειών που αλλοιώνουν την ομοιομορφία του σώματος.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και εμφανή: τα σημάδια που έχει αφήσει η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο εξαλείφονται και η επιδερμίδα γίνεται συνολικά πιο απαλή και ομοιόμορφη.

Η κάθε συνεδρία PhotoLaser διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS συνιστά 4 έως 6 συνεδρίες, μία κάθε μήνα.

 

 • Square_square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_2
 • Square_square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_1
 • Square_square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_8
 • Square_square_photolaser-%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%95%cf%85%cf%81%cf%85%ce%b1%ce%b3%ce%b3_7

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Το Fraxel restore:Dual είναι η πλέον υποσχόμενη εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, συμβάλλοντας στην άμεση ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser με τεχνολογία κλασματικής φωτοθερμόλυσης για το σώμα, το οποίο  προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

Η τεχνολογία Fraxel restore:Dual σβήνει τις πανάδες και κηλίδες, καθώς και κάθε σημάδι φωτογήρανσης,  συμβάλλοντας στην παραγωγή καινούριων, υγιών επιδερμικών κυττάρων.  Η εξαιρετική ακρίβεια και ασφάλεια εφαρμογής του Fraxel, ενδείκνυται ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός, το στήθος και τα χέρια.

Aντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις μελαγχρωματικές βλάβες, καθώς είναι σε θέση να διεγείρει την ανάπλαση κολλαγόνου και συγχρόνως να ανανεώνει τα επιδερμικά κύτταρα με ήπιας μορφής απολέπιση.

Σε αντίθεση με τα λοιπά laser, η τεχνολογία Fraxel έχει την ιδιότητα να θεραπεύει με ακρί­βεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες που εξαλείφουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του.  Διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρμα, κάνοντάς το πιο νεανικό,  φρέσκο και υγιές.

Πλέον, όμως, τo gold standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης εξελίχθηκε και ενισχύθηκε. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε δυο τύπους laser, το Erbium Laser για βαθύτερη επιδερμική διείσδυση και το Thulium laser για πιο επιφανειακή διείσδυση. Έτσι μπορούμε να έχουμε συνδυαστικές θεραπείες με την πρωτοποριακή χρήση και των 2 laser κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίας.

Το Fraxel restore:Dual προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα και γερασμένα από τον ήλιο κύτταρα, χωρίς νυστέρι

Η θεραπεία Fraxel restore:Dual έχει εγκριθεί τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) και την προτιμούν πολλές γυναίκες και άνδρες, σε όλο τον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι:

 • Εφαρμογή της θεραπείας σε μεγαλύτερο βάθος.
 • Γρηγορότερα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των χρωστικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας.
 • Εφαρμογή της θεραπείας σε όλο το σώμα.
 • Μικρότερη χρονική διάρκεια της θεραπείας με μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Fraxel restore:Dual & NEOTIS

Το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS θα προσαρμόσει τη θεραπεία Fraxel restore:Dual ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανά­γκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε χρονικό διάστημα 3 – 5 συνεδριών, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος ενδείκνυνται ακόμη και λιγότερες θεραπείες.

 

 • Square_9
 • Square_10
 • Square_square_fraxel%20restore%20dual20
 • Square_square_fraxel-promo-010
 • Square_square_fraxel-restore-dual1
 • Square_square_fraxel-restore-dual2

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Η θεραπεία MesoRoller λειτουργεί με τη συνδυαστική εφαρμογή του roller τεχνολογίας DTS (Diskneedle Therapy System) και την ταυτόχρονη έκχυση μείγματος αντιγηραντικών δραστικών ουσιών. Με τους μικρονυγμούς που δημιουργεί  το DTS διεγείρει τα βαθύτερα στρώμα της επιδερμίδας, το χόριο, και βοηθά τη διαθερμική απορρόφηση ενός μείγματος αυξητικών παραγόντων, πεπτιδίων, υαλουργικού, ενζύμων, ιχνοστοιχείων, πολυβιταμινών και άλλων δραστικών συστατικών.

Έτσι τονώνεται η μικροκυκλοφορία, αυξάνεται η διαπερατότητα και η απορρόφηση των ενεργών συστατικών της θεραπείας, ενεργοποιούνται μηχανικά με την τεχνολογία DTS οι ινοβλάστες για να παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη και διεγείρεται ο κυτταρικός μεταβολισμός.

Κάθε ίχνος γήρανσης – φωτογήρανσης εξαλείφεται και η επιδερμίδα ανανεώνεται

MesoRoller & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS επιλέγει τη θεραπεία MesoRoller για να εξαλείψει κάθε ίχνος γήρανσης και φωτογήρανσης από το σώμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα ανανεωμένο, υγιές, λαμπερό και σφριγηλό. Η λεπτή ρυτίδωση και οι ουλές βελτιώνονται, οι πόροι κλείνουν, οι πανάδες εξαλείφονται και η επιδερμίδα ομαλοποιείται. Το νέο κολλαγόνο και η ελαστίνη που παράγονται βοηθούν στην αύξηση της σφριγηλότητας και στη σύσφιξη του προσώπου.

Εκτός από το πρόσωπο και το λαιμό, μπορεί να εφαρμοστεί στο μπούστο και τα χέρια, εξαλείφοντας κάθε ίχνος γήρανσης και φωτογήρανσης. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, γρήγορη και  απαιτεί 5 συνεδρίες κάθε 7-15 μέρες. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορεί κανείς να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του.

 

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ