Botox/Dysport

 • αυξομείωση μεγέθους κειμένου

Επικοινώνησε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για σένα. Έλα να ζήσεις την μοναδική εμπειρία Neotis.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
0

Οι ρυτίδες έκφρασης χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: σε δυναμικές, εκείνες που δημιουργούνται στο πρόσωπο όταν αυτό εκφράζεται, και σε στατικές, εκείνες που είναι εμφανείς  στο πρόσωπο όταν βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας και οφείλονται κυρίως στην χρονολογική γήρανση και στην φωτογήρανση.

Με το πέρασμα του χρόνου οι ρυτίδες έκφρασης γίνονται βαθύτερες και ορατές ακόμη και σε κατάσταση ηρεμίας του προσώπου. Σημεία του προσώπου που πλήττονται περισσότερο από την εμφάνισή τους: το μέτωπο, το μεσόφρυο και το «πόδι της χήνας».

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS διορθώνουμε τις ρυτίδες έκφρασης με τη διάσημη και αποτελεσματική θεραπεία μικροεγχύσεων με Botox και Dysport. Κοινό συστατικό των σκευασμάτων Botox και Dysport είναι η δραστική ουσία βουτυλινική τοξική Α (BTX –Α). Με τη χρήση της BTX-A (BOTOX- DYSPORT) οι μύες χαλαρώνουν, οι ρυτίδες λειαίνουν, ενώ προλαμβάνεται η εμφάνιση νέων.

Η αγωγή Botox/Dysport προλαμβάνει το σχηματισμό των ρυτίδων, συμβάλλοντας στη σταδιακή λείανση του δέρματος

Τι είναι

Με περισσότερες από 50.000 εφαρμογές στην Ελλάδα και πάνω από 10.000.000 παγκοσμίως το χρόνο, το BOTOX- DYSPORT είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική αγωγή για τις ρυτίδες έκφρασης. Περιλαμβάνει μια σειρά από μικροσκοπικές ενέσιμες εγχύσεις BTX-A στην περιοχή του προσώπου και είναι η πιο ανώδυνη μη χειρουργική φαρμακευτική διαδικασία αντιμετώπισης και λείανσης των ρυτίδων έκφρασης του μεσόφρυου, του μετώπου και των ματιών.

Είναι μία φυσική, επεξεργασμένη πρωτεΐνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium botulinum, η οποία χορηγείται  στον μυ, αναστέλλοντας τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος. Με αυτό τον τρόπο ο μυς ακινητοποιείται προσωρινά και δεν κάνει συσπάσεις. Αναστέλλοντας την κινητικότητα των μυών αποφεύγονται οι εκφράσεις και κατά συνέπεια το δέρμα δεν ταλαιπωρείται.

Πως λειτουργεί

Η λειτουργία της BTX-A συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμη σχηματισθεί οι στατικές ρυτίδες, με την αδρανοποίηση των μυών, που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους, επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους.  Στην περίπτωση που οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί, η δράση του Botox και του Dysport που δεν επιτρέπουν την κίνηση των μυών οδηγεί στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους.

Η θεραπεία διαρκεί μόλις 10 λεπτά, τα αποτελέσματά της αρχίζουν να είναι ορατά μετά από 3 μέρες, ολοκληρώνονται σταδιακά σε 15-20 μέρες και διαρκούν 4-6 μήνες ή πολλές φορές και περισσότερο. Χαλαρώνοντας τους μύες που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των ρυτίδων, η BTX-A προλαμβάνει το σχηματισμό τους και συμβάλλει σημαντικά στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους όταν αυτές υπάρχουν. Η δραστική ουσία δεν απορροφάται από τον οργανισμό και έχει εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας. Χρησιμοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια σε 8 διαφορετικές ειδικότητες για όλα τα είδη μυϊκών δυσλειτουργιών και παθήσεων.

Το τεράστιο ιστορικό του φαρμάκου χωρίς παρενέργειες παρέχει από μόνο του τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλειά του ακόμη και για περιπτώσεις που η ποσότητα που χρησιμοποιείται είναι πολλαπλάσια από την ποσότητα που έχει ανάγκη ένα πρόσωπο για τη θεραπεία των ρυτίδων. Άλλωστε ήδη το προϊόν έχει εγκριθεί για τη θεραπεία των ρυτίδων από τις μεγαλύτερες και αυστηρότερες κρατικές αρχές (Η.Π.Α., Καναδάς, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία κτλ). Η δοσολογία που χρησιμοποιείται κάθε φορά καθορίζεται από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS, το οποίο κρίνει και αποφασίζει τα ακριβή σημεία στα οποία πρέπει να γίνει η θεραπεία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Botox/Dysport & NEOTIS

Η διάσημη και επιτυχημένη θεραπεία με  τη δραστική ουσία εφαρμόζεται στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS, ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας προσώπου.

Επειδή το δέρμα έχει την ιδιότητα να «τσαλακώνει» εύκολα, αλλά μετά να επανέρχεται δύσκολα στην αρχική του κατάσταση, συστήνουμε τη θεραπεία με Botox όταν έχουμε δείγματα έντονης και ακούσιας κινητικότητας μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την ηλικία αλλά και από την ποιότητα του δέρματος και τη διάπλαση των μυών του προσώπου. Επίσης, την κατάσταση του δέρματος επηρεάζουν και εξωγενείς παράγοντες όπως η ρύπανση του περιβάλλοντος, η φύση της εργασίας και η πολύωρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Γι’ αυτό και προσπαθούμε συχνά να λειτουργήσουμε προληπτικά ώστε να αποτραπεί η ρυτίδωση του προσώπου.

Με τη γνώση των ειδικών στο κέντρο NEOTIS η έγχυση της BTX-A γίνεται μια απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία αντιγήρανσης. Η θεραπεία με Botox ή Dysport δε θα αλλοιώσει καθόλου τα χαρακτηριστικά σας, ούτε θα προδώσει το είδος της θεραπείας στην οποία προχωρήσατε γιατί η εφαρμογή της γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία και με δοσολογίες που θα χαρίσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα δίνοντας στο πρόσωπο μια νότα φρεσκάδας και ξεκούρασης.

To Botox/Dysport συνδυάζει θεαματικά αποτελέσματα, ελάχιστο χρόνο εφαρμογής, αναστρέψιμο αποτέλεσμα, καμία παρενέργεια και χαμηλό κόστος σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι ασθενείς συνεχίζουν κανονικά τις καθημερινές τους δραστηριότητες μετά τη θεραπεία.

Συμβουλευθείτε το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Botox/Dysport!

 

 • Square_botox%202%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_botox%202%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_botox%2010%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_botox%2010%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_botox%201
 • Square_botox%203
 • Square_botox%204
 • Square_botox%205
 • Square_botox%206
 • Square_botox%207
 • Square_botox%208
 • Square_botox%209
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a3%ce%9f%ce%a6%ce%a1%ce%a5%ce%9f%201
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a3%ce%9f%ce%a6%ce%a1%ce%a5%ce%9f%202
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%a9%ce%a0%ce%9f%201
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%a9%ce%a0%ce%9f%202
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%a9%ce%a0%ce%9f%202
 • Square_%ce%a0%ce%9f%ce%94%ce%99%20%ce%a7%ce%97%ce%9d%ce%91%ce%a3%201
 • Square_1
← Προηγούμενα
Επόμενα →