Ρυτίδες

 • αυξομείωση μεγέθους κειμένου

Επικοινώνησε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για σένα. Έλα να ζήσεις την μοναδική εμπειρία Neotis.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Επιλέξτε τη θεραπεία σας:

0

Οι ρυτίδες έκφρασης χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: σε δυναμικές, εκείνες που δημιουργούνται στο πρόσωπο όταν αυτό εκφράζεται, και σε στατικές, εκείνες που είναι εμφανείς  στο πρόσωπο όταν βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας και οφείλονται κυρίως στην χρονολογική γήρανση και στην φωτογήρανση.

Με το πέρασμα του χρόνου οι ρυτίδες έκφρασης γίνονται βαθύτερες και ορατές ακόμη και σε κατάσταση ηρεμίας του προσώπου. Σημεία του προσώπου που πλήττονται περισσότερο από την εμφάνισή τους: το μέτωπο, το μεσόφρυο και το «πόδι της χήνας».

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS διορθώνουμε τις ρυτίδες έκφρασης με τη διάσημη και αποτελεσματική θεραπεία μικροεγχύσεων με Botox και Dysport. Κοινό συστατικό των σκευασμάτων Botox και Dysport είναι η δραστική ουσία βουτυλινική τοξική Α (BTX –Α). Με τη χρήση της BTX-A (BOTOX- DYSPORT) οι μύες χαλαρώνουν, οι ρυτίδες λειαίνουν, ενώ προλαμβάνεται η εμφάνιση νέων.

Η αγωγή Botox/Dysport προλαμβάνει το σχηματισμό των ρυτίδων, συμβάλλοντας στη σταδιακή λείανση του δέρματος

Τι είναι

Με περισσότερες από 50.000 εφαρμογές στην Ελλάδα και πάνω από 10.000.000 παγκοσμίως το χρόνο, το BOTOX- DYSPORT είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική αγωγή για τις ρυτίδες έκφρασης. Περιλαμβάνει μια σειρά από μικροσκοπικές ενέσιμες εγχύσεις BTX-A στην περιοχή του προσώπου και είναι η πιο ανώδυνη μη χειρουργική φαρμακευτική διαδικασία αντιμετώπισης και λείανσης των ρυτίδων έκφρασης του μεσόφρυου, του μετώπου και των ματιών.

Είναι μία φυσική, επεξεργασμένη πρωτεΐνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium botulinum, η οποία χορηγείται  στον μυ, αναστέλλοντας τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος. Με αυτό τον τρόπο ο μυς ακινητοποιείται προσωρινά και δεν κάνει συσπάσεις. Αναστέλλοντας την κινητικότητα των μυών αποφεύγονται οι εκφράσεις και κατά συνέπεια το δέρμα δεν ταλαιπωρείται.

Πως λειτουργεί

Η λειτουργία της BTX-A συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμη σχηματισθεί οι στατικές ρυτίδες, με την αδρανοποίηση των μυών, που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους, επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους.  Στην περίπτωση που οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί, η δράση του Botox και του Dysport που δεν επιτρέπουν την κίνηση των μυών οδηγεί στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους.

Η θεραπεία διαρκεί μόλις 10 λεπτά, τα αποτελέσματά της αρχίζουν να είναι ορατά μετά από 3 μέρες, ολοκληρώνονται σταδιακά σε 15-20 μέρες και διαρκούν 4-6 μήνες ή πολλές φορές και περισσότερο. Χαλαρώνοντας τους μύες που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των ρυτίδων, η BTX-A προλαμβάνει το σχηματισμό τους και συμβάλλει σημαντικά στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους όταν αυτές υπάρχουν. Η δραστική ουσία δεν απορροφάται από τον οργανισμό και έχει εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας. Χρησιμοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια σε 8 διαφορετικές ειδικότητες για όλα τα είδη μυϊκών δυσλειτουργιών και παθήσεων.

Το τεράστιο ιστορικό του φαρμάκου χωρίς παρενέργειες παρέχει από μόνο του τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλειά του ακόμη και για περιπτώσεις που η ποσότητα που χρησιμοποιείται είναι πολλαπλάσια από την ποσότητα που έχει ανάγκη ένα πρόσωπο για τη θεραπεία των ρυτίδων. Άλλωστε ήδη το προϊόν έχει εγκριθεί για τη θεραπεία των ρυτίδων από τις μεγαλύτερες και αυστηρότερες κρατικές αρχές (Η.Π.Α., Καναδάς, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία κτλ). Η δοσολογία που χρησιμοποιείται κάθε φορά καθορίζεται από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS, το οποίο κρίνει και αποφασίζει τα ακριβή σημεία στα οποία πρέπει να γίνει η θεραπεία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Botox/Dysport & NEOTIS

Η διάσημη και επιτυχημένη θεραπεία με  τη δραστική ουσία εφαρμόζεται στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS, ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας προσώπου.

Επειδή το δέρμα έχει την ιδιότητα να «τσαλακώνει» εύκολα, αλλά μετά να επανέρχεται δύσκολα στην αρχική του κατάσταση, συστήνουμε τη θεραπεία με Botox όταν έχουμε δείγματα έντονης και ακούσιας κινητικότητας μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την ηλικία αλλά και από την ποιότητα του δέρματος και τη διάπλαση των μυών του προσώπου. Επίσης, την κατάσταση του δέρματος επηρεάζουν και εξωγενείς παράγοντες όπως η ρύπανση του περιβάλλοντος, η φύση της εργασίας και η πολύωρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Γι’ αυτό και προσπαθούμε συχνά να λειτουργήσουμε προληπτικά ώστε να αποτραπεί η ρυτίδωση του προσώπου.

Με τη γνώση των ειδικών στο κέντρο NEOTIS η έγχυση της BTX-A γίνεται μια απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία αντιγήρανσης. Η θεραπεία με Botox ή Dysport δε θα αλλοιώσει καθόλου τα χαρακτηριστικά σας, ούτε θα προδώσει το είδος της θεραπείας στην οποία προχωρήσατε γιατί η εφαρμογή της γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία και με δοσολογίες που θα χαρίσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα δίνοντας στο πρόσωπο μια νότα φρεσκάδας και ξεκούρασης.

To Botox/Dysport συνδυάζει θεαματικά αποτελέσματα, ελάχιστο χρόνο εφαρμογής, αναστρέψιμο αποτέλεσμα, καμία παρενέργεια και χαμηλό κόστος σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι ασθενείς συνεχίζουν κανονικά τις καθημερινές τους δραστηριότητες μετά τη θεραπεία.

Συμβουλευθείτε το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Botox/Dysport!

 

 • Square_botox%202%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_botox%202%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_botox%2010%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_botox%2010%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_botox%201
 • Square_botox%203
 • Square_botox%204
 • Square_botox%205
 • Square_botox%206
 • Square_botox%207
 • Square_botox%208
 • Square_botox%209
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a3%ce%9f%ce%a6%ce%a1%ce%a5%ce%9f%201
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a3%ce%9f%ce%a6%ce%a1%ce%a5%ce%9f%202
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%a9%ce%a0%ce%9f%201
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%a9%ce%a0%ce%9f%202
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%a9%ce%a0%ce%9f%202
 • Square_%ce%a0%ce%9f%ce%94%ce%99%20%ce%a7%ce%97%ce%9d%ce%91%ce%a3%201
 • Square_1

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η πιο σύγχρονη μέθοδος αντιγήρανσης της αισθητικής ιατρική, χωρίς χειρουργική επέμβαση, είναι τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος.

Τι είναι

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος είναι υποαλλεργικά εμφυτεύματα, μη ζωικής προέλευσης, τα οποία αναπληρώνουν το χαμένο υαλουρονικό οξύ της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να γεμίζουν τη ρυτίδα από μέσα και να χαρίζουν στο πρόσωπο τη χαμένη του νεανικότητα.

Το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί νερό στο δέρμα, δίνοντάς του όγκο και ελαστικότητα. Όσο μεγαλώνουμε,  η φυσική παραγωγή μας σε υαλουρονικό μειώνεται. Μια απλή έγχυση συμπληρώνει τη χαμένη ποσότητα και βελτιώνει την εμφάνιση, αναδεικνύοντας το περίγραμμα του προσώπου, δημιουργώντας πιο γεμάτα χείλη και σβήνοντας γραμμές και ρυτίδες. Προσθέτει όγκο στο δέρμα, διατηρώντας όμως τη φυσική έκφραση του προσώπου.

Σε διάρκεια μόλις 30 λεπτών τα εμφυτεύματα επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων με φυσικό τρόπο, χωρίς νυστέρι. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και ορατό από την πρώτη στιγμή, ενώ διαρκεί από 10 έως 18 μήνες. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος αποτελούν μια αληθινή επανάσταση στο χώρο της ιατρικής αισθητικής, αφού δε δημιουργούν αλλεργικές αντιδράσεις, όντας απολύτως βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα.

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, εξαλείφοντας τα σημάδια γήρανσης χωρίς νυστέρι

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος & NEOTIS

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS χρησιμοποιούνται τα πλέον αξιόπιστα, δοκιμασμένα, ασφαλή και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος Restylane και Juvederm.

Ανάλογα με το βάθος και το είδος των ρυτίδων, το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS σας προτείνει πέντε διαφορετικούς τύπους Restylane: Restylane, Perlane, Touch, Restylane Lip και SubQ και τρείς διαφορετικούς τύπους Juvederm: Juvederm 3, Juvederm 4 και Voluma, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Τα εμφυτεύματα Restylane και Juvederm προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, ανάλογα με τα σημάδια γήρανσης. Εξαλείφουν τις βαθιές ρινοπαρειακές ρυτίδες, γνωστές ως «ρυτίδες του καπνιστή» στο άνω και κάτω χείλος, τις «ρυτίδες της πικρίας» στις γωνίες του στόματος, βελτιώνοντας τη συνολική εικόνα του στόματος και διαμορφώνοντας το περίγραμμα και τον όγκο των χειλιών σας, χωρίς νυστέρι και χειρουργείο.

Ταυτόχρονα, για επιπλέον ενυδάτωση και λάμψη, το  εξειδικευμένο προσωπικό του NEOTIS σας προτείνει το Restylane Vital.

Παρέχει βαθιά ενυδάτωση εκ των έσω, βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή του δέρματος και διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα διατηρείται σφριγηλό και ενυδατωμένο, ενώ μειώνονται οι λεπτές ρυτίδες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία. Ταυτόχρονα, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες που απελευθερώνονται είτε σε περιόδους στρες είτε από το κάπνισμα, το ξενύχτι και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Το Restylane Vital είναι και αυτό ένα καθαρό, κρυσταλλικό gel και όταν διεισδύει  στο δέρμα δημιουργεί μια φρέσκια, φυσική και πιο νεανική εμφάνιση. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για προετοιμασία, η θεραπεία με Restylane Vital διαρκεί ενδεικτικά μόνο 15-20 λεπτά.

Επιπλέον, για τη χρήση στο λεπτό δέρμα, όπως στην περιοχή γύρω από τα μάτια και στο λαιμό, ενδείκνυται το ειδικά σχεδιασμένο Restylane Vital Light. Μια αρχική εντατική θεραπεία με Restylane Vital και Restylane Vital Light περιλαμβάνει 3 έως 4 συνεδρίες κάθε 2-3 εβδομάδες, ενώ, μπορεί να επαναλαμβάνεται όσο συχνά εσείς την αισθάνεστε απαραίτητη.

Τα εμφυτεύματα Restylane είναι σχεδιασμένα για να  ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε προσώπου, επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Είναι ο πλέον ασφαλής και ανώδυνος τρόπος να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας, διαγράφοντας κάθε ίχνος γήρανσης!

 • Square_restylane%201%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%201%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%202%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%202%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%203%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%203%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%204%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%204%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%205%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%205%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%206%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%206%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%207%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%207%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%208%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%208%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%209%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%209%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%2010%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%2010%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%2011%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%2011%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%2012%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%2012%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_1175
 • Square_1176
 • Square_1203
 • Square_1204
 • Square_1205
 • Square_1206
 • Square_1223
 • Square_1224
 • Square_2762
 • Square_2763
 • Square_2769
 • Square_2768
 • Square_before%20face
 • Square_after%20face
 • Square_before%20hand
 • Square_after%20hand
 • Square_decolletage%20before
 • Square_decolletage%20after
 • Square_face%20close%20before
 • Square_face%20close%20after
 • Square_neck%20before
 • Square_neck%20after

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Το Fraxel restore:Dual είναι η πλέον υποσχόμενη εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, συμβάλλοντας στην άμεση ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser με τεχνολογία κλασματικής φωτοθερμόλυσης για το πρόσωπο, το οποίο  προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

Η τεχνολογία Fraxel restore:Dual λειαίνει τις βαθύτερες ρυτίδες, συσφίγγει τα βλέφαρα και σβήνει τις λεπτές ρυτίδες, συμβάλλοντας στην παραγωγή καινούριων, υγιών επιδερμικών κυττάρων.  Η εξαιρετική ακρίβεια και ασφάλεια εφαρμογής του Fraxel, ενδείκνυται ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός.

Επιπλέον είναι η ουσιαστική τεχνολογική απάντηση, καθώς είναι σε θέση είναι σε θέση να διεγείρει την ανάπλαση κολλαγόνου και συγχρόνως να ανανεώνει τα επιδερμικά κύτταρα με ήπιας μορφής απολέπιση.

Σε αντίθεση με τα λοιπά laser, η τεχνολογία Fraxel έχει την ιδιότητα να θεραπεύει με ακρί­βεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες που εξαλείφουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του.  Διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρμα, κάνοντάς το πιο νεανικό,  φρέσκο και υγιές. Πλέον, όμως, τo gold standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης εξελίχθηκε και ενισχύθηκε.

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε δυο τύπους laser, το Erbium Laser για βαθύτερη επιδερμική διείσδυση και το Thulium laser για πιο επιφανειακή διείσδυση. Έτσι μπορούμε να έχουμε συνδυαστικές θεραπείες με την πρωτοποριακή χρήση και των 2 laser κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίας.

Το Fraxel restore:Dual προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα και γερασμένα κύτταρα, χωρίς νυστέρι

Fraxel restore:Dual & NEOTIS

Το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS θα προσαρμόσει τη θεραπεία Fraxel restore:Dual ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανά­γκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε χρονικό διάστημα 3 – 5 συνεδριών, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος ενδείκνυνται ακόμη και λιγότερες θεραπείες.

 

 

 • Square_fraxel%20restore%20dual27
 • Square_fraxel%20restore%20dual26
 • Square_fraxel%20restore%20dual29
 • Square_fraxel%20restore%20dual28
 • Square_fraxel-promo-001
 • Square_fraxel-promo-002
 • Square_fraxel-promo-007
 • Square_fraxel-promo-008
 • Square_fraxel%20restore%20dual%20%ce%a1%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82,%20%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7,%20%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b73
 • Square_fraxel%20restore%20dual%20%ce%a1%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82,%20%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7,%20%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b74
 • Square_fraxel%20restore%20dual%20%ce%a1%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82,%20%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7,%20%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b75
 • Square_fraxel%20restore%20dual%20%ce%a1%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82,%20%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7,%20%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b76
 • Square_fraxel-restore-dual18a
 • Square_fraxel-restore-dual8b

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ