Αντιγήρανση

 • αυξομείωση μεγέθους κειμένου

Επικοινώνησε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για σένα. Έλα να ζήσεις την μοναδική εμπειρία Neotis.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Επιλέξτε τη θεραπεία σας:

Τι είναι

Το Fraxel restore:Dual είναι η πλέον υποσχόμενη εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, συμβάλλοντας στην άμεση ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser με τεχνολογία κλασματικής φωτοθερμόλυσης για το πρόσωπο, το οποίο  προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

Η τεχνολογία Fraxel restore:Dual λειαίνει τις βαθύτερες ρυτίδες, συσφίγγει τα βλέφαρα και σβήνει τις λεπτές ρυτίδες, συμβάλλοντας στην παραγωγή καινούριων, υγιών επιδερμικών κυττάρων.  Η εξαιρετική ακρίβεια και ασφάλεια εφαρμογής του Fraxel, ενδείκνυται ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός.

Επιπλέον είναι η ουσιαστική τεχνολογική απάντηση, καθώς είναι σε θέση είναι σε θέση να διεγείρει την ανάπλαση κολλαγόνου και συγχρόνως να ανανεώνει τα επιδερμικά κύτταρα με ήπιας μορφής απολέπιση.

Σε αντίθεση με τα λοιπά laser, η τεχνολογία Fraxel έχει την ιδιότητα να θεραπεύει με ακρί­βεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες που εξαλείφουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του.  Διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρμα, κάνοντάς το πιο νεανικό,  φρέσκο και υγιές. Πλέον, όμως, τo gold standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης εξελίχθηκε και ενισχύθηκε.

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε δυο τύπους laser, το Erbium Laser για βαθύτερη επιδερμική διείσδυση και το Thulium laser για πιο επιφανειακή διείσδυση. Έτσι μπορούμε να έχουμε συνδυαστικές θεραπείες με την πρωτοποριακή χρήση και των 2 laser κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίας.

Το Fraxel restore:Dual προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα και γερασμένα κύτταρα, χωρίς νυστέρι

Fraxel restore:Dual & NEOTIS

Το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS θα προσαρμόσει τη θεραπεία Fraxel restore:Dual ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανά­γκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε χρονικό διάστημα 3 – 5 συνεδριών, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος ενδείκνυνται ακόμη και λιγότερες θεραπείες.

 

 

 • Square_fraxel%20restore%20dual27
 • Square_fraxel%20restore%20dual26
 • Square_fraxel%20restore%20dual29
 • Square_fraxel%20restore%20dual28
 • Square_fraxel-promo-001
 • Square_fraxel-promo-002
 • Square_fraxel-promo-007
 • Square_fraxel-promo-008
 • Square_fraxel%20restore%20dual%20%ce%a1%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82,%20%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7,%20%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b73
 • Square_fraxel%20restore%20dual%20%ce%a1%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82,%20%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7,%20%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b74
 • Square_fraxel%20restore%20dual%20%ce%a1%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82,%20%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7,%20%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b75
 • Square_fraxel%20restore%20dual%20%ce%a1%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82,%20%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7,%20%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b76
 • Square_fraxel-restore-dual18a
 • Square_fraxel-restore-dual8b

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Η μεσοθεραπεία είναι μία ιατρική μικρο-ενεσοθεραπεία αντιμετώπισης αισθητικών και παθολογικών προβλημάτων. Μείγματα διαφόρων δραστικών ουσιών, ανάλογα με το πρόβλημα, εγχύονται στον λιπώδη και τον συνεκτικό ιστό του δέρματος (οι οποίοι αποτελούν το μεσόδερμα), με μία συγκεκριμένη τεχνική, η οποία πρέπει να εφαρμόζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρό.

Στο πρόσωπο η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται με σκοπό την ανάπλαση του προσώπου, τη διόρθωση και την πρόληψη βλαβών γήρανσης και φωτογήρανσης. Γίνεται επιλεκτική έγχυση ουσιών με ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση (βιταμίνες C, E…), προδιαβιβαστών κολλαγόνου και ελαστίνης, γλυκοζαμινογλυκανών, φωσφολιπιδίων, βασικών αμινοξέων, βιταμινών και υαλουρονικού οξέος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία: το δέρμα αποκτά λάμψη, ενυδάτωση και σφριγηλότητα.

Το Mesolift επιτυγχάνει σύσφιξη, ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος, με τη δύναμη ενός δραστικού κοκτέιλ θρεπτικών ουσιών!

Mesolift & NEOTIS

Το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS εφαρμόζει την επαναστατική ιατρική μέθοδο ενδοδερμικής χορήγησης δραστικών ουσιών Mesolift ενάντια στη χαλάρωση και τη φθορά του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό.
Ένα θαυματουργό κοκτέιλ δραστικών ουσιών με βιταμίνες, αυξητικούς παράγοντες EGF, IGF, Bfgf, VEGF, αμινοξέα, λιπίδια, αντιοξειδωτικές ουσίες, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ και DMAE, ειδικά παρασκευασμένο για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προσώπου ξεχωριστά, εγχέεται στο μεσόδερμα.

Η δράση των ουσιών είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το δέρμα:

 • EGF (Epidermal Growth Factor): ελαττώνει και προλαμβάνει τις ρυτίδες αναζωογονώντας τα κύτταρα του δέρματος. Επουλώνει τα σημάδια από την ακμή.
 • IGF (Insulin-like Growth Factor): αυξάνει το κολλαγόνο του δέρματος και τα επίπεδα ελαστινης
 • Bfgf (Basic Fibroblast Growth Factor): αναζωογονεί το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητα του επιδρώντας στη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστινης.
 • VEGF (Vascular Endothelial Growth Factor): ενισχύει τον τόνο του δέρματος παρέχοντας του την αναγκαία ζωτικότητα και ενέργεια.
 • DMAE: προστατεύει από το οξειδωτικό stress, αυξάνει τη δράση των υπολοίπων αντιοξειδωτικών, ενυδατώνει και αυξάνει τη σφριγηλότητα και τον τόνο του δέρματος.
 • Υαλουρονικό Οξύ: βαθειά ενυδάτωση και διατήρηση της φυσικής υγρασίας. Διορθωση των λεπτών ρυτίδων. Ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος.
 • Βιταμίνες: Διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την ανανέωση των κυττάρων. Βοηθά στον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία: το δέρμα αποκτά λάμψη, ενυδάτωση και σφριγηλότητα, ενώ παράλληλα, διεγείρεται ο μεταβολισμός των κυττάρων, διευκολύνεται η αποβολή των ελεύθερων ριζών οξυγόνου, ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αποκαθίσταται η ενυδάτωση και η ελαστικότητα του δέρματος και προάγεται η ανάπλαση και η σύσφιξη της επιδερμίδας.

Η ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτεί πακέτα  8 συνεδριών. Οι πρώτες 4 συνεδρίες πρέπει να γίνονται κάθε 15 ημέρες, ενώ οι επόμενες κάθε μήνα.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας ακολουθεί η φάση συντήρησης ανάλογα με την κάθε περίπτωση δέρματος.

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
0

Οι ρυτίδες έκφρασης χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: σε δυναμικές, εκείνες που δημιουργούνται στο πρόσωπο όταν αυτό εκφράζεται, και σε στατικές, εκείνες που είναι εμφανείς  στο πρόσωπο όταν βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας και οφείλονται κυρίως στην χρονολογική γήρανση και στην φωτογήρανση.

Με το πέρασμα του χρόνου οι ρυτίδες έκφρασης γίνονται βαθύτερες και ορατές ακόμη και σε κατάσταση ηρεμίας του προσώπου. Σημεία του προσώπου που πλήττονται περισσότερο από την εμφάνισή τους: το μέτωπο, το μεσόφρυο και το «πόδι της χήνας».

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS διορθώνουμε τις ρυτίδες έκφρασης με τη διάσημη και αποτελεσματική θεραπεία μικροεγχύσεων με Botox και Dysport. Κοινό συστατικό των σκευασμάτων Botox και Dysport είναι η δραστική ουσία βουτυλινική τοξική Α (BTX –Α). Με τη χρήση της BTX-A (BOTOX- DYSPORT) οι μύες χαλαρώνουν, οι ρυτίδες λειαίνουν, ενώ προλαμβάνεται η εμφάνιση νέων.

Η αγωγή Botox/Dysport προλαμβάνει το σχηματισμό των ρυτίδων, συμβάλλοντας στη σταδιακή λείανση του δέρματος

Τι είναι

Με περισσότερες από 50.000 εφαρμογές στην Ελλάδα και πάνω από 10.000.000 παγκοσμίως το χρόνο, το BOTOX- DYSPORT είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική αγωγή για τις ρυτίδες έκφρασης. Περιλαμβάνει μια σειρά από μικροσκοπικές ενέσιμες εγχύσεις BTX-A στην περιοχή του προσώπου και είναι η πιο ανώδυνη μη χειρουργική φαρμακευτική διαδικασία αντιμετώπισης και λείανσης των ρυτίδων έκφρασης του μεσόφρυου, του μετώπου και των ματιών.

Είναι μία φυσική, επεξεργασμένη πρωτεΐνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium botulinum, η οποία χορηγείται  στον μυ, αναστέλλοντας τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος. Με αυτό τον τρόπο ο μυς ακινητοποιείται προσωρινά και δεν κάνει συσπάσεις. Αναστέλλοντας την κινητικότητα των μυών αποφεύγονται οι εκφράσεις και κατά συνέπεια το δέρμα δεν ταλαιπωρείται.

Πως λειτουργεί

Η λειτουργία της BTX-A συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμη σχηματισθεί οι στατικές ρυτίδες, με την αδρανοποίηση των μυών, που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους, επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους.  Στην περίπτωση που οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί, η δράση του Botox και του Dysport που δεν επιτρέπουν την κίνηση των μυών οδηγεί στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους.

Η θεραπεία διαρκεί μόλις 10 λεπτά, τα αποτελέσματά της αρχίζουν να είναι ορατά μετά από 3 μέρες, ολοκληρώνονται σταδιακά σε 15-20 μέρες και διαρκούν 4-6 μήνες ή πολλές φορές και περισσότερο. Χαλαρώνοντας τους μύες που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των ρυτίδων, η BTX-A προλαμβάνει το σχηματισμό τους και συμβάλλει σημαντικά στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους όταν αυτές υπάρχουν. Η δραστική ουσία δεν απορροφάται από τον οργανισμό και έχει εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας. Χρησιμοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια σε 8 διαφορετικές ειδικότητες για όλα τα είδη μυϊκών δυσλειτουργιών και παθήσεων.

Το τεράστιο ιστορικό του φαρμάκου χωρίς παρενέργειες παρέχει από μόνο του τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλειά του ακόμη και για περιπτώσεις που η ποσότητα που χρησιμοποιείται είναι πολλαπλάσια από την ποσότητα που έχει ανάγκη ένα πρόσωπο για τη θεραπεία των ρυτίδων. Άλλωστε ήδη το προϊόν έχει εγκριθεί για τη θεραπεία των ρυτίδων από τις μεγαλύτερες και αυστηρότερες κρατικές αρχές (Η.Π.Α., Καναδάς, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία κτλ). Η δοσολογία που χρησιμοποιείται κάθε φορά καθορίζεται από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS, το οποίο κρίνει και αποφασίζει τα ακριβή σημεία στα οποία πρέπει να γίνει η θεραπεία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Botox/Dysport & NEOTIS

Η διάσημη και επιτυχημένη θεραπεία με  τη δραστική ουσία εφαρμόζεται στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS, ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας προσώπου.

Επειδή το δέρμα έχει την ιδιότητα να «τσαλακώνει» εύκολα, αλλά μετά να επανέρχεται δύσκολα στην αρχική του κατάσταση, συστήνουμε τη θεραπεία με Botox όταν έχουμε δείγματα έντονης και ακούσιας κινητικότητας μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την ηλικία αλλά και από την ποιότητα του δέρματος και τη διάπλαση των μυών του προσώπου. Επίσης, την κατάσταση του δέρματος επηρεάζουν και εξωγενείς παράγοντες όπως η ρύπανση του περιβάλλοντος, η φύση της εργασίας και η πολύωρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Γι’ αυτό και προσπαθούμε συχνά να λειτουργήσουμε προληπτικά ώστε να αποτραπεί η ρυτίδωση του προσώπου.

Με τη γνώση των ειδικών στο κέντρο NEOTIS η έγχυση της BTX-A γίνεται μια απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία αντιγήρανσης. Η θεραπεία με Botox ή Dysport δε θα αλλοιώσει καθόλου τα χαρακτηριστικά σας, ούτε θα προδώσει το είδος της θεραπείας στην οποία προχωρήσατε γιατί η εφαρμογή της γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία και με δοσολογίες που θα χαρίσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα δίνοντας στο πρόσωπο μια νότα φρεσκάδας και ξεκούρασης.

To Botox/Dysport συνδυάζει θεαματικά αποτελέσματα, ελάχιστο χρόνο εφαρμογής, αναστρέψιμο αποτέλεσμα, καμία παρενέργεια και χαμηλό κόστος σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι ασθενείς συνεχίζουν κανονικά τις καθημερινές τους δραστηριότητες μετά τη θεραπεία.

Συμβουλευθείτε το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Botox/Dysport!

 

 • Square_botox%202%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_botox%202%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_botox%2010%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_botox%2010%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_botox%201
 • Square_botox%203
 • Square_botox%204
 • Square_botox%205
 • Square_botox%206
 • Square_botox%207
 • Square_botox%208
 • Square_botox%209
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a3%ce%9f%ce%a6%ce%a1%ce%a5%ce%9f%201
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a3%ce%9f%ce%a6%ce%a1%ce%a5%ce%9f%202
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%a9%ce%a0%ce%9f%201
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%a9%ce%a0%ce%9f%202
 • Square_%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%a9%ce%a0%ce%9f%202
 • Square_%ce%a0%ce%9f%ce%94%ce%99%20%ce%a7%ce%97%ce%9d%ce%91%ce%a3%201
 • Square_1

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
0

Τι είναι

To Thermage είναι η νέα μέθοδος καταπολέμησης της χαλάρωσης σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα χωρίς νυστέρι. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση, αναίμακτης σύσφιξης και διαμόρφωσης του περιγράμματος του δέρματος και του υποδόριου ιστού, λειτουργώντας εναλλακτικά του lifting.

Αποτελεί την πλέον ασφαλή θεραπεία σύσφιξης και ανάπλασης, η οποία εφαρμόζεται σε κάθε φωτότυπο δέρματος. Χάρη στην καινοτόμο συσκευή ThermaCool™ υψηλές συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων (RF) δρουν ομοιόμορφα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότατα του δέρματος.

Με μία μόνο θεραπεία το δέρμα αποκτά υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική όψη

Πως λειτουργεί

Η θεραπεία Thermage θερμαίνει σε βάθος το ήδη υπάρχον εκφυλισμένο κολλαγόνο του δέρματος και του λιπώδους ιστού, λειαίνει την επιδερμίδα, ενώ συσφίγγει την περιοχή όπου εφαρμόζεται. Διεγείρει, έτσι, το δέρμα, το τονώνει και το συσφίγγει, όπως θα έκανε ένα lifting. Το Thermage μπορεί να καθυστερήσει ένα lifting, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με αυτό. Συγκεκριμένα, πριν την εγχείρηση προετοιμάζει την επιδερμίδα, βελτιώνει την όψη της, την κάνει πιο ελαστική και ανθεκτική. Ιδανική ηλικία να ξεκινήσετε τη θεραπεία του Thermage είναι η ηλικία μετά τα 45 έτη, όταν αλλάζει η υφή της επιδερμίδας και τα σημάδια του χρόνου είναι πλέον ορατά στο δέρμα σας. Με μία μόνο θεραπεία διάρκειας περίπου από 1,5 μέχρι 3 ώρες το δέρμα αποκτά υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική όψη, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί από 2 έως 3 χρόνια.

Ως επεμβατική εναλλακτική μέθοδος του χειρουργικού λίφτινγκ, το σύστημα Thermage εφαρμόζεται εξωτερικά όπως το laser, αλλά δρα σε μεγαλύτερο βάθος χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή τους άλλους ιστούς. Η μέθοδος αναίμακτης σύσφιξης του δέρματος Thermage προσφέρει στο πρόσωπο, στα μάτια, αλλά και στο λαιμό μακροχρόνια σύ­σφιξη, ενώ τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι ορατά στους πρώτους 2 μήνες και ολοκληρώνονται στους 6 πρώτους μήνες.

Στο πρόσωπο και το λαιμό βελτιώνει την υφή, τον τόνο και την ποιότητα του δέρματος, ενώ συσφίγγει και αναδιαμορφώνει τη γραμμή της κάτω γνάθου και αποκαθιστά τη χαλάρωση του πιγουνιού και των ζυγωματικών. Στα μάτια συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα των βλεφάρων και απαλύνει τις γραμμές στο πόδι της χήνας.

Thermage CPT & NEOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει το πλέον εξελιγμένο τύπο θεραπείας Thermage: το νέο Thermage CPT System.

Ο τεχνολογικός πυρήνας του νέου Thermage CPT περιλαμβάνει την τεχνολογία Comfort Pulse Technology, βελτιωμένα άκρα θεραπείας και τεχνολογία δονούμενου χειριστηρίου που κάνει τη θεραπεία πιο άνετη για το άτομο στο οποίο εφαρμόζεται.

Με το νέο  Thermage CPT επιτυγχάνουμε βελτιωμένη αποτελεσματικότητα χάρη στην επίτευξη αυξημένης και ομοιόμορφης θέρμανσης σε μεγαλύτερο όγκο ιστού, ενώ η ενισχυμένη διανομή ενεργειας, η τεχνολογία Comfort Pulse Technology και το δονούμενο χειριστήριο μετατρέπουν τη θεραπεία σε μια άνετη εμπειρία για τον ασθενή.

Με την τεχνολογία εκπομπής υψηλής συχνότητας ραδιοκυμάτων Thermage CPT  επιτυγχάνεται βαθειά και ομοιογενής θέρμανση των κατώτερων στοιβάδων του δέρματος, προκαλώντας άμεση συρρίκνωση και αύξηση του πάχους του κολλαγόνου, καθώς και ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Έτσι, με μία μόνο θεραπεία, μέσα στους επόμενους 2 με 6 μήνες παράγεται καινούριο και ανανεωμένο κολλαγόνο, οδηγώντας σε σύσφιξη και ανανέωση των γραμμών του προσώπου και του λαιμού. Το δέρμα δείχνει υγιέστερο, σφριγηλό, λείο και νεανικό.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε να αμέσως να επιστρέψετε στις κα­θημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

Εάν επιθυμείτε άμεσα, μη χρονοβόρα αποτελέσματα στο πρόσωπο και το λαιμό σε μία μόνο συνεδρία,  χωρίς νυστέρι και  ενέσεις, επισκεφθείτε το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Thermage CPT!

 • Square_10-before
 • Square_10-after
 • Square_19
 • Square_20
 • Square_7-before
 • Square_7-after
 • Square_23
 • Square_16
 • Square_17
 • Square_18
 • Square_7
 • Square_8
 • Square_1
 • Square_6
 • Square_nei_002_001_pre
 • Square_nei_002_001_2mo
 • Square_1
 • Square_2
 • Square_3
 • Square_4
 • Square_5
 • Square_6
 • Square_7
 • Square_8
 • Square_9
 • Square_10
 • Square_11
 • Square_12
 • Square_13
 • Square_14
 • Square_21
 • Square_22

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η κρυμμένη ομορφιά του προσώπου σας βρίσκεται μια στιβάδα κάτω από την ορατή. Ανακαλύψτε την επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία απολέπισης των κυττάρων του προσώπου σας με τη χρήση των ειδικών ιατρικών peelings που σας προτείνει το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS.

Πως λειτουργούν

Οι λεπτές ρυτίδες αντιμετωπίζονται επαναστατικά με τη μέθοδο των Medical Peelings, η οποία επιταχύνει τη φυσική διαδικασία απολέπισης των κυττάρων, αφαιρώντας τα στρώματα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί βλάβες, έτσι, ώστε, να αντικατασταθούν από νέα κύτταρα.

Με την εφαρμογή των  Medical Peelings το δέρμα αποκτά λάμψη, υγεία, σφριγηλότατα, ομοιόμορφο χρώμα και υφή

Medical Peelings & NEOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS χρησιμοποιεί διαφορετικά είδη Medical Peelings μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, όπως AHA, Easy TCA, Pyrouvic acid ,Salicilic acid και Retinoid acid ανάλογα με το πρόβλημα κάθε επιδερμίδας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών «άρρωστων» κυττάρων της κεράτινης στιβάδας και των ρύπων της επιδερμίδας και διεγείρεται η παραγωγή νέων επιδερμικών κυττάρων καθώς και ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, δίνοντας στην επιδερμίδα λάμψη, υγεία, σφριγηλότατα, ομοιόμορφο χρώμα και υφή.

Η μέθοδος των Medical Peelings κερδίζει έδαφος καθημερινά στη μάχη βελτίωσης της εικόνας του δέρματος και της καθυστέρησης εμφάνισης των ρυτίδων, καθιστώντας ακόμη και τη γήρανση αναστρέψιμη.

Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτούνται  4 συνεδρίες που διαρκούν από 15-30 λεπτά σε διάστημα 10-15 ημερών.

 

 • Square_medical%20peels%201%20prin
 • Square_medical%20peels%201%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_medical%20peels%202%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_medical%20peels%202%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η πιο σύγχρονη μέθοδος αντιγήρανσης της αισθητικής ιατρική, χωρίς χειρουργική επέμβαση, είναι τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος.

Τι είναι

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος είναι υποαλλεργικά εμφυτεύματα, μη ζωικής προέλευσης, τα οποία αναπληρώνουν το χαμένο υαλουρονικό οξύ της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να γεμίζουν τη ρυτίδα από μέσα και να χαρίζουν στο πρόσωπο τη χαμένη του νεανικότητα.

Το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί νερό στο δέρμα, δίνοντάς του όγκο και ελαστικότητα. Όσο μεγαλώνουμε,  η φυσική παραγωγή μας σε υαλουρονικό μειώνεται. Μια απλή έγχυση συμπληρώνει τη χαμένη ποσότητα και βελτιώνει την εμφάνιση, αναδεικνύοντας το περίγραμμα του προσώπου, δημιουργώντας πιο γεμάτα χείλη και σβήνοντας γραμμές και ρυτίδες. Προσθέτει όγκο στο δέρμα, διατηρώντας όμως τη φυσική έκφραση του προσώπου.

Σε διάρκεια μόλις 30 λεπτών τα εμφυτεύματα επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων με φυσικό τρόπο, χωρίς νυστέρι. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και ορατό από την πρώτη στιγμή, ενώ διαρκεί από 10 έως 18 μήνες. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος αποτελούν μια αληθινή επανάσταση στο χώρο της ιατρικής αισθητικής, αφού δε δημιουργούν αλλεργικές αντιδράσεις, όντας απολύτως βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα.

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, εξαλείφοντας τα σημάδια γήρανσης χωρίς νυστέρι

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος & NEOTIS

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS χρησιμοποιούνται τα πλέον αξιόπιστα, δοκιμασμένα, ασφαλή και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος Restylane και Juvederm.

Ανάλογα με το βάθος και το είδος των ρυτίδων, το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS σας προτείνει πέντε διαφορετικούς τύπους Restylane: Restylane, Perlane, Touch, Restylane Lip και SubQ και τρείς διαφορετικούς τύπους Juvederm: Juvederm 3, Juvederm 4 και Voluma, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Τα εμφυτεύματα Restylane και Juvederm προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, ανάλογα με τα σημάδια γήρανσης. Εξαλείφουν τις βαθιές ρινοπαρειακές ρυτίδες, γνωστές ως «ρυτίδες του καπνιστή» στο άνω και κάτω χείλος, τις «ρυτίδες της πικρίας» στις γωνίες του στόματος, βελτιώνοντας τη συνολική εικόνα του στόματος και διαμορφώνοντας το περίγραμμα και τον όγκο των χειλιών σας, χωρίς νυστέρι και χειρουργείο.

Ταυτόχρονα, για επιπλέον ενυδάτωση και λάμψη, το  εξειδικευμένο προσωπικό του NEOTIS σας προτείνει το Restylane Vital.

Παρέχει βαθιά ενυδάτωση εκ των έσω, βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή του δέρματος και διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα διατηρείται σφριγηλό και ενυδατωμένο, ενώ μειώνονται οι λεπτές ρυτίδες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία. Ταυτόχρονα, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες που απελευθερώνονται είτε σε περιόδους στρες είτε από το κάπνισμα, το ξενύχτι και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Το Restylane Vital είναι και αυτό ένα καθαρό, κρυσταλλικό gel και όταν διεισδύει  στο δέρμα δημιουργεί μια φρέσκια, φυσική και πιο νεανική εμφάνιση. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για προετοιμασία, η θεραπεία με Restylane Vital διαρκεί ενδεικτικά μόνο 15-20 λεπτά.

Επιπλέον, για τη χρήση στο λεπτό δέρμα, όπως στην περιοχή γύρω από τα μάτια και στο λαιμό, ενδείκνυται το ειδικά σχεδιασμένο Restylane Vital Light. Μια αρχική εντατική θεραπεία με Restylane Vital και Restylane Vital Light περιλαμβάνει 3 έως 4 συνεδρίες κάθε 2-3 εβδομάδες, ενώ, μπορεί να επαναλαμβάνεται όσο συχνά εσείς την αισθάνεστε απαραίτητη.

Τα εμφυτεύματα Restylane είναι σχεδιασμένα για να  ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε προσώπου, επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Είναι ο πλέον ασφαλής και ανώδυνος τρόπος να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας, διαγράφοντας κάθε ίχνος γήρανσης!

 • Square_restylane%201%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%201%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%202%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%202%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%203%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%203%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%204%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%204%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%205%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%205%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%206%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%206%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%207%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%207%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%208%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%208%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%209%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%209%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%2010%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%2010%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%2011%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%2011%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_restylane%2012%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_restylane%2012%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_1175
 • Square_1176
 • Square_1203
 • Square_1204
 • Square_1205
 • Square_1206
 • Square_1223
 • Square_1224
 • Square_2762
 • Square_2763
 • Square_2769
 • Square_2768
 • Square_before%20face
 • Square_after%20face
 • Square_before%20hand
 • Square_after%20hand
 • Square_decolletage%20before
 • Square_decolletage%20after
 • Square_face%20close%20before
 • Square_face%20close%20after
 • Square_neck%20before
 • Square_neck%20after

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το Eporex είναι ένας συνδυασμός εξελιγμένης ιατρικής αισθητικής και σύγχρονης τεχνολογίας στις υπηρεσίες της ομορφιάς. Η τεχνολογία Eporex είναι ένα νέο σύστημα εφαρμογής μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες και πόνο.

Ανανεώνει το πρόσωπο και το λαιμό, εξαλείφοντας  τα σημάδια γήρανσης.

Με τη θεραπεία Eporex βελτιώνεται η υφή και η ποιότητα του δέρματος και το πρόσωπο αποκτά λάμψη και φρεσκάδα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Σταδιακά διορθώνεται και η χαλάρωση του δέρματος, χαρίζοντας ένα νεανικό σφριγηλό πρόσωπο.

Με το Eporex μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις και πόνο, αποκτώντας λεία, σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα

Η μέθοδος Isophoresis

Το Eporex είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς ουσιών βασισμένο σε ένα μεγάλο αριθμό αναγνωρισμένων κλινικών μελετών και ερευνών και ιδιαίτερα στην έρευνα του τομέα των φυσικών μηχανισμών, που αυξάνουν τη διείσδυση και διάδοση ενεργών στοιχείων στην επιδερμίδα. Το Eporex φέρνει τη νέα γενιά συστημάτων διαδερμικής εισχώρησης ουσιών μέσω μιας καινοτόμου μεθόδου «ενεργής» μοριακής διαδερμικής μεταφοράς ουσιών που ονομάζεται “Isophoresis”.

Με την εφαρμογή της μεθόδου Isophoresis επιτυγχάνονται ταυτόχρονα δύο στόχοι :

α) αυξάνεται η  διαπερατότητα των ιστών του δέρματος σε βαθύτερα επίπεδα και

β) μεταφέρονται δραστικές υδατοδιαλυτές ουσίες μεγάλου μοριακού βάρους (υαλουροϊκό οξύ, κολλαγόνο, βιταμίνη C κ.ά.)

Eporex & NEOTIS

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS χρησιμοποιείται στη θεραπεία κατάλληλη συσκευή υπερήχων, η οποία προετοιμάζει την επιδερμίδα  για την θεραπεία καθαρίζοντας την βαθειά και απολεπίζοντάς την. Έτσι αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στιβάδας και ανοίγουν οι πόροι για να διεισδύσουν καλύτερα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας.

Στη συνέχεια ένας συνδυασμός 15 - 20 διαφορετικών βιταμινών, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων από φυτικά εκχυλίσματα εισάγονται με το Eporex στο δέρμα. Τα δραστικά αυτά συστατικά είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργία και την ανάπτυξη των κυττάρων. Αυξάνουν την παράγωγη κολλαγόνου και ελαστίνης, επιδιορθώνουν τους κατεστραμμένους ιστούς και προφυλάσσουν τα κύτταρα από την φθορά του DNA τους, δεσμεύοντας τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.

Κάθε θεραπεία είναι μη επεμβατική και διαρκεί περίπου 30 - 50 λεπτά, χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, δεδομένου ότι ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας.

Συνήθως απαιτούνται 12 συνεδρίες, 1-2 συνεδρίες κάθε εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου.

Με το Eporex μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο και εκχυμώσεις, αποκτώντας λεία, σφριγηλή και προπάντων υγιή επιδερμίδα.

 

 • Square_3%20bef
 • Square_3%20after
 • Square_5%20bef
 • Square_5%20after
 • Square_6%20bef
 • Square_6%20after
 • Square_7%20bef
 • Square_7%20after
 • Square_8%20bef
 • Square_8%20after
 • Square_1bef
 • Square_1%20after
 • Square_2%20bef
 • Square_2%20after
 • Square_4%20bef
 • Square_4%20after
 • Square_prin
 • Square_meta

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Η θεραπεία Oxyfacial είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στο πρόσωπό σας μία ανάσα φρεσκάδας! Το Oxyfacial είναι η πλέον εξελιγμένη μέθοδος οξυγονοθεραπείας, απομακρύνοντας κάθε ίχνος βλαπτικής τοξίνης από τον οργανισμό και περιορίζοντας τα σημάδια γήρανσης.

Η θεραπεία Oxyfacial είναι ιδανική και μετά από καταστάσεις stress και κόπωσης, όπως ταξίδια, ξενύχτια, χειρουργείο, δίνοντας λάμψη και σφριγηλότητα στο θαμπό, κουρασμένο και γερασμένο δέρμα. Αυτός είναι και ο λόγος που την κατατάσσει στις πιο δημοφιλείς θεραπείες στο Hollywood.

Το ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας προσώπου Oxyfacial αναζωογονεί και τροφοδοτεί κάθε κύτταρο του προσώπου, απομακρύνοντας τις βλαπτικές για την επιδερμίδα τοξίνες.

Με τη θεραπεία Oxyfacial το δέρμα  γίνεται λαμπερό, ξεκούραστο και φωτεινό, ενώ μειώνονται οι ρυτίδες και καταπολεμάται η φθορά του χρόνου

Oxyfacial & NEOTIS

To επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει τη θεραπεία Oxyfacial, αξιοποιώντας τα οφέλη του οξυγόνου: Το οξυγόνο βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος προάγοντας την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS, το ταξίδι σας  πίσω σε ένα υγιέστερο, πιο ζωντανό, πλούσιο σε οξυγόνο δέρμα, ξεκινά με την εισπνοή καθαρού οξυγόνου διάρκειας 10 – 15 λεπτών από συμπυκνωτή  οξυγόνου. Το οξυγόνο ιονίζεται στο σημείο της εισπνοής, ενεργοποιώντας αρχικά την αιματο-μικρο-κυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων. Στη συνέχεια, το καθαρό οξυγόνο εμπλουτισμένο με σκουολίνη, βιταμίνες Α, C και Ε, ακόρεστα λιπαρά οξέα, ένζυμα και Αλόη Βέρα ψεκάζεται, διεισδύοντας βαθειά στο δέρμα. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ειδική μάσκα Detox. Επιτυγχάνεται, έτσι, η οξυγόνωση, η ενυδάτωση και η αναζωογόνηση κάθε κυττάρου της επιδερμίδας.

Αμέσως μετά την θεραπεία το δέρμα είναι λαμπερό, ξεκούραστο και φωτεινό, ενώ μειώνονται οι ρυτίδες και καταπολεμάται η φθορά του χρόνου.

Η θεραπεία διαρκεί μία ώρα, ενώ η επανάληψη έξι συνεδριών μία φορά την εβδομάδα θα δώσει μακροχρόνια αποτελέσματα λάμψης και ανανέωσης.

 

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η πρόσφατα εισηγμένη, στην ιατρική αισθητική, τεχνική της Αυτόλογης Αναζωογόνησης των Ιστών (ATR) είναι μια τεχνική ενέσιμης βιοδιέγερσης που αξιοποιεί τα ενεργά αιμοπετάλια και λευκά αιμοσφαίρια του πλάσματος του ίδιου του ατόμου που κάνει την θεραπεία, με σκοπό την πρόληψη, αλλά και την επιδιόρθωση της γήρανσης του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό, μπούστο, χεριά και σώμα.

Η θεραπεία  απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες που ρυθμίζουν τη λειτουργία των ιστών και συμβάλλουν στην αναγέννηση του δέρματος.

Πώς λειτουργεί

Η θεραπεία ξεκινά με την αιμοληψία από τον ασθενή (περίπου 20 ml) και το αίμα που λαμβάνεται υπόκεινται σε μια ειδική επεξεργασία με την οποία διαχωρίζουμε το πλάσμα που θα χρησιμοποιηθεί. Το πλάσμα στη συνέχεια εμπλουτίζεται με παράγοντες ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων και των λευκοκυττάρων (νουκλεοτίδια), έτσι, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το τελικό υλικό εγχέεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας (πολλαπλές μικρές ενεσούλες) ενδοδερμικά και υποδερμικά στην περιοχή που θέλουμε να αναζωογονήσουμε και λειτουργεί ως δεξαμενή απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων. Το πλούσιο σε κύτταρα πλάσμα διεγείρει την αναπαραγωγή και τη διαφοροποίηση των οστεοβλαστών, ευνοώντας τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στο σχηματισμό ενός τρισδιάστατου δικτύου ελαστικών ινών, δίνοντας σφριγηλότατα, ελαστικότητα, ενυδάτωση και λάμψη που διαρκούν στο χρόνο.

Η θεραπεία ATR ενυδατώνει, αναζωογονεί και συσφίγγει το γερασμένο δέρμα σε μία μόνο επίσκεψη!

ATR & NEOTIS

Το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει την τεχνική ATR στο πρόσωπο, το λαιμό και τον μπούστο για την αναγέννηση του δέρματος, αλλά και για το γέμισμα των λεπτών ρυτίδων, στην άκρα χείρα για ενυδάτωση, καθώς και τόνωση της σφριγηλότητας του δέρματος στο χαλαρό δέρμα των μπράτσων, της κοιλιάς, της έσω επιφάνειας των μηρών και πάνω από τα γόνατα.

Η θεραπεία διαρκεί 40 - 60 λεπτά, γίνεται σε μια μόνο επίσκεψη και η συντήρηση του αποτελέσματος επιτυγχάνεται με επανάληψη της θεραπείας κάθε 6 - 12 μήνες ανάλογα με το πρόβλημα.

Σε περιπτώσεις έντονης χαλάρωσης, στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS, η τεχνική ATR μπορεί να συνδυαστεί με θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων (Thermage, Accent) για ακόμη μεγαλύτερη σύσφιξη του δέρματος. Επίσης, στο πρόσωπο μπορεί να συνδυαστεί με Botox ή εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος (Restylane, Perlane, Juvederm) για διόρθωση των ρυτίδων έκφρασης και γέμισμα των βαθύτερων ρυτίδων.

 • Square_atr-face-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b7,-%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7
 • Square_art-face-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b7-%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%ad%cf%89%cf%83%ce%b7_
 • Square_art-face-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b7-%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%ad%cf%89%cf%83%ce%b7_2
 • Square_art-face-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b7-%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%ad%cf%89%cf%83%ce%b7_3

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το κλειδί για τη γενική αίσθηση ευημερίας μας είναι η υγεία και η εμφάνιση του δέρματός μας. Και το κλειδί για αυτό είναι μια ουσία αποκαλούμενη υαλουρονικό οξύ. Αυτό υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος κρατώντας το δέρμα μας σταθερό, εύπλαστο και υγιές. Εντούτοις,  δεδομένου ότι γερνάμε τα δερματικά μας κύτταρα χάνουν την ικανότητά τους να παράγουν αυτήν την πολύ σημαντική ουσία. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτού είναι το δέρμα μας να γίνεται ξηρότερο,  λεπτότερο  και με μειωμένο όγκο. Δέρμα που μπορεί τόσο εύκολα «φανερώσει» την ηλικία μας.

Τι είναι

Το MesoVital είναι ένα νέο προϊόν που στοχεύει στην ανάπλαση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Παρέχει  βαθιά ενυδάτωση εκ των έσω και έτσι βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και  ελαστίνης,  διατηρώντας το δέρμα σφριγηλό και ενυδατωμένο, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία και δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες Ο2 που απελευθερώνονται σε περιόδους stress, από το κάπνισμα , το ξενύχτι και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι ένα καθαρό, κρυσταλλικό gel, και όταν εισάγεται στο δέρμα – σε πολύ μικρές ποσότητες με μια λεπτή βελόνα - δημιουργεί μια φρέσκια, φυσική και πιο νεανική εμφάνιση.

Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για προετοιμασία, η θεραπεία με MesoVital χαρακτηριστικά διαρκεί μόνο 15-20 λεπτά.

Σύσφιξη, ανάπλαση και  ανανέωση του δέρματος, με τη δύναμη της μεσοθεραπείας!

MesoVital & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει το MesoVital στο πρόσωπο και στο λαιμό για να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση και τα σημάδια γήρανσης.

Τους τελευταίους μήνες έχει κυκλοφορήσει ένα νέο προϊόν μικρότερης συγκέντρωσης και λεπτότερων μορίων του προϊόντος MesoVital, το Restylane Vital Light, ειδικά σχεδιασμένο για τη χρήση στο λεπτό δέρμα στο πρόσωπο, ιδιαίτερα γύρω από τα μάτια, τα χείλη και το  λαιμό.  Το Restylane Vital Light, χρησιμοποιείται, επίσης,  για να βελτιώσει την  γενικότερη εικόνα και σύσταση του δέρματος. Για πρώτη φορά, η εταιρεία συστήνει τη χρήση του προϊόντος αυτού ως προληπτική θεραπεία για το δέρμα που είναι αυτό ακόμα σε καλή κατάσταση – αυτό των νεώτερων ασθενών.

Μια αρχική εντατική θεραπεία με MesoVital® και Restylane Vital Light περιλαμβάνει 3 έως 4 συνεδρίες  κάθε 2-3 εβδομάδες. Επειδή το Meso Vital® απελευθερώνει το υαλουρονικό οξύ βαθμιαία για μια χρονική περίοδο, η θεραπεία συντήρησης γίνεται με μια μόνο συνεδρία κάθε 4-6 μήνες. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός πόσο συχνά μπορείτε να επαναλαμβάνετε την θεραπεία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να επαναλάβετε την θεραπεία με Meso Vital® τόσο συχνά όσο την αισθάνεστε απαραίτητη.

 

 

 

 • Square_mesovital%201%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_mesovital%201%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_mesovital%202%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_mesovital%202%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_mesovital%203%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_mesovital%203%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac
 • Square_mesovital%204%20%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd
 • Square_mesovital%204%20%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το δέρμα μας, όταν είμαστε νέοι, αναγεννιέται μόνο του με την απόπτωση των γηρασμένων κυττάρων από την επιδερμίδα και την δημιουργία νέων κυττάρων στην βαθύτερη στιβάδα, το χόριο. Αυτά τα νέα κύτταρα μεγαλώνουν και ωριμάζουν καθώς μετακινούνται προς την επιδερμίδα και μόλις φτάσουν εκεί αποπίπτουν.

Καθώς γερνάμε, αυτή η διαδικασία επιβραδύνεται και γίνεται λιγότερο αποδοτική. Γιατί; Επειδή το κολλαγόνο εκφυλίζεται. Το κολλαγόνο αποτελεί θεμέλιο για το σώμα. Είναι μια ισχυρή πρωτεΐνη και το κύριο μέρος των κόκκαλων, των δοντιών, των συνδέσμων (ίνες που συνδέουν τα κόκκαλα), των τενόντων (ίνες που συνδέουν τους μύες με τα κόκκαλα), και του χόνδρου μας (ένας συνδετικός ιστός στις ενώσεις μας, στη μύτη, στο λαιμό, και σε άλλες θέσεις). Διαδραματίζει, δηλαδή, πρωταγωνιστικό ρόλο στο να καταστήσει το δέρμα μας ισχυρό και ελαστικό.

Επιπλέον, ο ήλιος, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες και η κούραση συσσωρεύονται, κάνοντας τελικά το δέρμα να χάνει τη νεανική του λάμψη και ύφη.

Τι είναι

Το ThermaFrax είναι μια η πλέον αποτελεσματική θεραπεία που προσφέρει αποτελέσματα παρόμοια με αυτά ενός facelift σε συνδυασμό με απολεπιστική θεραπεία (π.χ., βαθύ χημικό peeling) προσώπου, αλλά χωρίς τις αρνητικές επιπτώσεις των θεραπειών αυτών σχετικά με τον πόνο και το χρόνο αποθεραπείας μιας χειρουργικής επέμβασης. Η συγκεκριμένη θεραπεία συνδυάζει 2 πρωτοποριακές θεραπευτικές μεθόδους, το Fraxel και το Thermage και συνίσταται σε μια σειρά συνεδριών: 1 συνεδρία Thermage και 3 συνεδρίες Fraxel, με μεσοδιαστήματα  3 εβδομάδων. Η κάθε συνεδρια διαρκεί 1-2 ώρες.

Το Thermafrax αφαιρεί χρόνια από το πρόσωπό σας, λειαίνοντας τις λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες, συσφίγγοντας τα βλέφαρα και αναδιαμορφώνοντας τη γραμμή του προσώπου στο πηγούνι και τα μάγουλα. Ο συνδυασμός περιλαμβάνει το σύστημα μονοπολικής ραδιοσυχνότητας Thermage και laser Fraxel, θεραπείες που στοχεύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διορθώνοντας και συρρικνώνοντας το ήδη εκφυλισμένο κολλαγόνο του δέρματος και διεγείροντας την παράγωγη νέου, δημιουργώντας, έτσι, μια αξιοπρόσεκτη αναζωογόνηση του προσώπου.

Η ευεργετική δράση του Thermage και του Fraxel σε  μία θεραπεία!

ThermaFrax & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS εφαρμόζει τη θεραπεία ThermaFrax, συνδυάζοντας τα πλέον ευεργετικά αποτελέσματα 2 κορυφαίων θεραπειών: του Thermage και του Fraxel. Το Thermage συσφίγγει το χαλαρό δέρμα ενώ το Fraxel εξαλείφει τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα και διεγείρει την παράγωγη καινούριων υγιών επιδερμικών κύτταρων.

Τα χαρακτηριστικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν: σύσφιξη του χαλαρού δέρματος, οι ρυτίδες και λεπτές γραμμές μαλακώνουν ή σβήνουν, οι ουλές ακμής διορθώνονται, οι μεγάλοι και ανοιχτοί πόροι κλείνουν, ενώ αποκαθιστάται η ομοιομορφία του χρώματος του δέρματος, αφού αφαιρούνται πανάδες και γενικότερα οι δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Και όλα αυτά χωρίς μια τομή ή μια συρραφή και χωρίς εμφανές ξεφλούδισμα της επιδερμίδας. Μετά το Thermage δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και μπορεί κανείς να επιστρέψει στις δραστηριότητες του άμεσα, ενώ μετά το Farfel υπάρχει ερυθρότητα και οίδημα διάρκειας μερικών 24ωρων ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

 

 • Square_1
 • Square_2
 • Square_3
 • Square_4
 • Square_5
 • Square_6
 • Square_7
 • Square_8

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το δέρμα μας αποτελεί ένα ζωντανό ημερολόγιο του χρόνου που περνά. Πανάδες, ρυτίδες, φακίδες, χαλάρωση, ευρυαγγείες, χρωματικές κι αγγειακές αλλοιώσεις κι αλλοιώσεις του κολλαγόνου και της ελαστίνης, σε συνδυασμό με τη μείωση της ελαστικότητας και της σφρυγιλότητας, αποτελούν τα γενικά χαρακτηριστικά ενός φωτογηρασμένου δέρματος.

Τι είναι

Αναρωτιέστε αν υπάρχει τρόπος αποκατάστασης όλων αυτών των βλαβών; Το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS δίνει τώρα τη λύση: η μέθοδος Photorejuvenation, με την τεχνολογία έντονου παλμικού φωτός (Intense Pulsed Light IPL), μπορεί να επιτύχει την ολική επαναφορά του δέρματος σε προηγούμενο χρονικό στάδιο, εξαλείφοντας ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω σημάδια γήρανσης, εύκολα και γρήγορα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική κι ανώδυνη θεραπεία αναζωογόνησης που εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια και τα αποτελέσματά της εμφανίζονται ως μια σταδιακή φυσική βελτίωση της όψης και της υφής της επιδερμίδας.

Η θεραπεία με IPL δρα μέσα από το δέρμα, σβήνοντας εντυπωσιακά τα σημάδια του χρόνου

IPL & NEOTIS

Το ιατρικό προσωπικό του NEOTIS επιλέγει τη μέθοδο Photorejuvenation για την πολύτιμη δράση της: δρα στο δέρμα από μέσα, αντιμετωπίζοντας συνολικά όλα τα προβλήματα φωτογήρανσης.
Ταυτόχρονα, σβήνει εντυπωσιακά τα σημάδια του χρόνου χωρίς τα μειονεκτήματα ή τις παρενέργειες των επεμβατικών θεραπειών.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 4 με 6 επισκέψεις με μεσοδιαστήματα τριών εβδομάδων περίπου.

 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_2
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_1
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_4
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_3
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_6
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_5
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_8
 • Square_ipl-%ce%91%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%a6%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81_7

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Η μέθοδος DoubleLaser είναι ο συνδυασμός 2 συστημάτων Laser στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας. Η συνδυαστική εφαρμογή των Laser  αφαιρεί αποτελεσματικά ανώδυνα και οριστικά κάθε ενοχλητικό σημάδι από το πρόσωπο, το λαιμό και το μπούστο σας, όπως οι ευρυαγγείες και οι πανάδες, διεγείροντας ταυτόχρονα, μέσω της θερμότητας, τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Συμβάλλει, έτσι, στη βελτίωση και ανάπλαση της υφή του χαλαρού και γερασμένου δέρματος, διορθώνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες, μειώνοντας τη διάμετρο των πόρων και προσφέροντας σύσφιξη. Το αποτέλεσμα; Ένα καθαρό, ομοιόμορφο και σφριγηλό πρόσωπο, δίχως την παραμικρή ατέλεια.

Η επιδερμίδα ανανεώνεται, γίνεται συνολικά πιο σφικτή και ομοιόμορφη

DoubleLaser & NEOTIS

Το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS εφαρμόζει την καινοτόμο μέθοδο DoubleLaser για την αντιμετώπιση και εξάλειψη των αντιαισθητικών σημαδιών και ατελειών που αλλοιώνουν την ομοιομορφία του προσώπου και του λαιμού προσφέροντας ταυτόχρονα σύσφιξη και σπαργή.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και εμφανή: οι πανάδες, οι κηλίδες και οι ευρυαγγείες εξαλείφονται και το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, σφιχτό και ομοιόμορφο.

Η κάθε συνεδρία DoubleLaser διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS συνιστά 4 έως 6 συνεδρίες, μία κάθε μήνα.

 • Square_doublelaser_1
 • Square_doublelaser_2
 • Square_doublelaser_3
 • Square_doublelaser_4
 • Square_doublelaser_6
 • Square_doublelaser_5
 • Square_doublelaser_8
 • Square_doublelaser_7

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
 • Square_ulthera2
 • Square_ulthera2b
 • Square_ulthera3
 • Square_ulthera3b
 • Square_ulthera4
 • Square_ulthera4b
 • Square_ulthera5
 • Square_ulthera5b
 • Square_ulthera7
 • Square_ulthera7b
 • Square_ulthera8
 • Square_ulthera8b
 • Square_ulthera13
 • Square_ulthera13b
 • Square_ulthera20
 • Square_ulthera20b
 • Square_ulthera21
 • Square_ulthera21b

Επικοινωνήστε τώρα με το NEOTIS για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα και τον σωματότυπό σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ