ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Τέλος στις ρυτίδες με το πιο δημοφιλές filler


Πρόκειται για το ίσως το πλέον δημοφιλές, αποτελεσματικό και δοκιμασμένο filler για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και την προσθήκη όγκου στο πρόσωπο είναι το Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο ταυτόχρονα έχει κι άλλες ευεργετικές δράσεις για το δέρμα. Το θαυματουργό αυτό υλικό, που υπάρχει και φυσικά στον οργανισμό μας, είναι απολύτως ασφαλές και χρησιμοποιείται με τεράστια επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στην αισθητική ιατρική. Ο εξαιρετικά υδρόφιλος χαρακτήρας του (μπορεί να συγκρατήσει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό) του δίνει τη δυνατότητα, εκτός από το γέμισμα των ρυτίδων, να προσφέρει και βαθιά εκ των έσω ενυδάτωση στο δέρμα, γι’ αυτό και προτιμάται και σε θεραπείες λάμψης και αναζωογόνησης, αλλά και να προσδίδει όγκο όπου αυτό χρειάζεται, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται για προσθήκη όγκου σε περιοχές όπως τα χείλη και τα ζυγωματικά.


Τι πρέπει να γνωρίζω

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μία πολύ-δοκιμασμένη, υποαλλεργική και μη ζωικής προέλευσης ουσία, που έρχεται να αναπληρώσει το φυσικό υαλουρονικό οξύ του οργανισμού μας και να επαναφέρει στο πρόσωπό μας τη χαμένη του νεανική εικόνα. Η έγχυση Υαλουρονικού Οξέος είναι μία εξαιρετικά απλή διαδικασία, που πραγματοποιείται ενέσιμα στο περιβάλλον του ιατρείου σε ελάχιστα λεπτά και δεν έχει καμία παρενέργεια ούτε απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Στόχος της έγχυσης είναι η εξάλειψη των ρυτίδων, η βελτίωση της συνολικής εικόνας του προσώπου, η προσθήκη όγκου και η ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, χωρίς το πρόσωπο να χάνει τη φυσική του όψη ή να αλλοιώνεται η έκφρασή του κατά οποιονδήποτε τρόπο. Υπάρχουν πολλοί τύποι και διάφορες ποιότητες Υαλουρονικού Οξέος, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πως ο γιατρός σας συνεργάζεται μόνο με τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, που εξασφαλίζουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια.

Τα πλέον αξιόπιστα, ελεγμένα και ασφαλή σήμερα εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος είναι το Juvederm και το Restylane. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, επιλέγεται και διαφορετικός τύπος των παραπάνω εμφυτευμάτων.


Πώς λειτουργεί

Το εμφύτευμα Υαλουρονικού Οξέος εγχέεται μέσα στη ρυτίδα, προκειμένου να τη γεμίσει εκ των έσω. Όπως όλα τα fillers, το Υαλουρονικό Οξύ χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και γνώση της ανατομίας του δέρματος και του προσώπου, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσικό. Ο γιατρός εγχέει με τη βοήθεια μίας ένεσης το filler κατά μήκος της ρυτίδας σε στρώσεις, βελτιώνοντας και σβήνοντάς την από το πρόσωπο. Ανάλογα με τον τύπο και το βάθος της ρυτίδας, χρησιμοποιείται και διαφορετικός τύπος της ουσίας. Έτσι, άλλος τύπος θα χρησιμοποιηθεί για το γέμισμα των βαθιών ρινοπαρειακών ρυτίδων και άλλος τύπος για τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια. Επίσης, το Υαλουρονικό Οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη όγκου σε περιοχές όπως τα ζυγωματικά ή τα χείλη, καθώς και ενυδάτωση και λάμψη στο πρόσωπο. Αναλόγως λοιπόν με το σκοπό που καλείται να επιτελέσει, θα επιλεγεί και διαφορετικής πυκνότητας τύπος του. Η έγχυση γίνεται με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς πόνο σε λίγα λεπτά της ώρας, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν 12-18 μήνες. Η όλη διαδικασία γίνεται σε μία μόλις συνεδρία, ενώ μπορεί να απαιτηθεί και μία δεύτερη για επανέλεγχο.


Αποτελέσματα

Τα εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος Juvederm και Restylane  διαθέτουν διαφορετικούς τύπους, ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται και να αντιμετωπίζουν κάθε ανάγκη του δέρματος και κάθε απαίτηση του ασθενούς. Έτσι με την έγχυση Υαλουρονικού Οξέος βελτιώνονται οι βαθιές ρινοπαρειακές αύλακες και οι έντονες ρυτίδες πικρίας, ενώ εξαλείφονται οι λεπτές γραμμές στο άνω χείλος, γνωστές και ως «ρυτίδες του καπνιστή». Επίσης, βελτιώνεται σημαντικά η ρυτίδα του μεσοφρύου (συνήθως σε συνδυασμό με botox), καθώς και οι βαθιές αύλακες μεταξύ ματιών και μύτης (hollow eye syndrome). Παράλληλα, με τον κατάλληλο τύπο της ουσίας ο γιατρός μπορεί να ενισχύσει και να διορθώσει το περίγραμμα των χειλιών, αλλά και να προσδώσει όγκο στα ίδια τα χείλη, κάνοντάς τα πιο θελκτικά. Το Υαλουρονικό Οξύ μπορεί να προσφέρει ακόμη και μία μη- επεμβατική ρινοπλαστική, επιτυγχάνοντας λέπτυνση και βελτίωση της μύτης, διορθώνοντας  τις γραμμές και το σχήμα της και ανασηκώνοντας την άκρη της ( «γαλλική μύτη»). Η ράχη της μύτης μπορεί να διορθωθεί με ευθειασμό και να λεπτύνει προς τα πάνω, ενώ αλλάζοντας την αναλογία των διαστάσεων μιας μεγάλης μύτης, τα εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος μπορούν να την κάνουν να φαίνεται μικρότερη. Τέλος, η ίδια ουσία επιτυγχάνει βαθιά εκ των έσω ενυδάτωση και εντυπωσιακή λάμψη. Συγκεκριμένα, το Restylane Vital εγχεόμενο στο δέρμα βοηθά στη μεγάλη συγκράτηση νερού, με αποτέλεσμα τη βαθιά ενυδάτωση, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος, κινητοποίηση των ινοβλαστών για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, δέσμευση των βλαπτικών ελεύθερων ριζών και συνολικά πιο νεανική όψη. Ειδικά για εφαρμογή σε λεπτό δέρμα, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια, ο λαιμός και το ντεκολτέ, προσφέρεται ιδανικά για μία εντατική θεραπεία αναζωογόνησης και λάμψης με εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Υαλουρονικό Οξύ & Neotis

Το Ιατρικό Κέντρο Neotis και το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του είναι εδώ για να μελετήσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της δικής σας επιδερμίδας και να σας προτείνουν τον ιδανικό τύπο Υαλουρονικού Οξέος, ή το συνδυασμό τύπων, για τη δική σας περίπτωση. Η εφαρμογή γίνεται μόνο με τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, Juvederm και Restylane, που εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια, εξαιρετική ποιότητα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Επισκεφθείτε σήμερα τον χώρο μας και μάθετε τα πάντα για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis