ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

14 Ιουλίου 2022

Ετοιμάζουμε Βαλίτσες!

Sand 3401179 1920

Το καλοκαίρι βρίσκεται και επίσημα πλέον στη ζωή μας και όλοι, λίγο ή πολύ, ονειρευόμαστε την ώρα που θα φορτώσουμε αυτοκίνητα και θα φύγουμε για λιμάνια και αεροδρόμια, αναζητώντας λίγη χαλάρωση και δροσιά από την καυτή Αθήνα.
Εμείς εδώ στο Ιατρικό Κέντρο Neotis πάντα έχουμε στο μυαλό μας να σας προσφέρουμε ακριβώς τις κατάλληλες θεραπείες που έχετε ανάγκη σε κάθε ξεχωριστή στιγμή του χρόνου.
Έτσι και τον Ιούλιο συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα και πιο στοχευμένα πρωτόκολλα, ώστε να μπορείτε να χαρείτε απτά αποτελέσματα, έστω και την τελευταία στιγμή πριν τις διακοπές.
Φυσικά επειδή όλοι γνωρίζουμε πως, ειδικά αυτήν την περίοδο, το κόστος παίζει τεράστιο ρόλο στην απόφαση για μία θεραπεία βελτίωσης της εικόνας μας, όπως πάντα έχουμε συγκεντρώσει τις κορυφαίες και πιο συμφέρουσες προσφορές, ώστε να μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας χωρίς να ανησυχείτε για τα χρήματα.
Οι προσφορές και οι εκπτώσεις μας εφαρμόζονται πάντα στις πιο επίκαιρες θεραπείες, αυτές που έχετε ανάγκη τώρα, για να μπορούμε να είμαστε δίπλα σας, όταν πραγματικά μας χρειάζεστε.

 

 

Το Ιατρικό Κέντρο Neotis θέτει πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια τη δική σας και του προσωπικού μας και για αυτό τηρεί ευλαβικά την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid.

 

 

Το Ιούλιο λοιπόν έχουμε ετοιμάσει για εσάς τα εξής:

 

Δραστική Αντιμετώπιση του Τοπικού Πάχους με Έκπτωση 40%

Επιλέξαμε τις τρεις πιο αποτελεσματικές και δημοφιλείς μας θεραπείες για τη δραστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και μαζί θα βρούμε ποια είναι εκείνη που θα ανταποκριθεί καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.
Μη επεμβατικό body contouring λοιπόν έστω και την τελευταία στιγμή με την δύναμη της εξελιγμένης τεχνολογίας: Venus Legacy με τη δράση των ραδιοσυχνοτήτων και των μαγνητικών παλμών, LipoShock με πανίσχυρα ακουστικά κύματα Shock Waves και Cooltech με τη δύναμη του ψύχους κάνουν το τοπικό πάχος παρελθόν, σμιλεύουν το σώμα και προσφέρουν μετρήσιμη μείωση πόντων, ώστε να σαλπάρουμε για τα νησιά με το σώμα που ονειρευόμαστε!

 

Τέλος στην Κυτταρίτιδα με ΔΩΡΟ τις Μισές Θεραπείες του Πρωτοκόλλου

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα πολυπαραγοντικό πρόβλημα που χρειάζεται απολύτως στοχευμένη αντιμετώπιση για να επιλυθεί.
Εδώ δεν έχουν καμία θέση η one-size-fits-all θεραπείες, αφού κάθε σώμα είναι μοναδικό και θέλει διαφορετική προσέγγιση.
Εμείς σχεδιάζουμε το δικό σας, εξατομικευμένο και προσωποποιημένο πρωτόκολλο δράσης, που συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές, ώστε να χτυπήσει την κυτταρίτιδα στη ρίζα της και να εξαφανίσει την αντιαισθητική «όψη φλοιού πορτοκαλιού», ακόμη και τώρα μία ανάσα πριν τις διακοπές. Ενέσιμες θεραπείες και αυθεντικές τεχνολογίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για αποτελέσματα που φαίνονται και διαρκούν στο χρόνο.
Ελάτε να βγούμε μαζί νικητές στην προσωπική σας μάχη με την κυτταρίτιδα!

 

 

Μη Επεμβατική Ανόρθωση Προσώπου με το 8-Point Lift και Έκπτωση 30%

Το 8-Point Lift αποτελεί μία εξαιρετικά σύγχρονη και καινοτόμο τεχνική μη επεμβατικού lifting, που δημιουργήθηκε στη Βραζιλία, τη Μέκκα της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής. Ουσιαστικά πρόκειται για μία απολύτως προσωποποιημένη θεραπεία, αφού επικεντρώνεται στα 8 κομβικά σημεία της γήρανσης, που δεν είναι πάντα ίδια σε όλους τους ανθρώπους. Έτσι, αφού ο γιατρός μελετήσει το δικό σας συγκεκριμένο πρόσωπο και πρόβλημα, θα εγχύσει τις ανάλογες ποσότητες fillers στα κατάλληλα σημεία για να προσφέρει ανόρθωση και άκρως νεανική εικόνα στη στιγμή, χωρίς καμία ανάγκη για αποθεραπεία και ανάρρωση. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μπορούν να διαρκέσουν ακόμη και 12 μήνες!

 

 

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis