ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

3 Ιουλίου 2019

Ιδανικές Αναλογίες στο Παρά Πέντε

Shutterstock 117651907

Τέλειο σώμα έστω και μία ανάσα πριν τις διακοπές;

Φυσικά και γίνεται, με τις δύο κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες body contouring, το πολυδοκιμασμένο Accent και το πρωτοποριακό Venus Legacy.

Έφτασε και ο Ιούλιος και εσύ ήσουν τόσο απασχολημένη με τη δουλειά, την οικογένεια και τις υποχρεώσεις σου, που πάλι δεν πρόλαβες να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου. Και τώρα σκέφτεσαι πως για μία ακόμη χρονιά θα φύγεις διακοπές κουβαλώντας μαζί το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση, που φέτος ήλπιζες πως δεν θα σε συνοδεύσουν στα νησιά και τις παραλίες.
Η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας δεν της επιτρέπει να κάνει για τον εαυτό της τα πράγματα που αξίζει, όμως έστω και την τελευταία στιγμή η σύγχρονη αισθητική ιατρική έχει τη λύση, χάρη σε δύο κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες Body Contouring, που μπορούν να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, έστω και στο παρά πέντε. Η τεχνολογία βρίσκεται στο πλευρό σου και, επιλέγοντας μεταξύ Accent και Venus Legacy, σίγουρα θα βγεις διπλά κερδισμένη, αφού και θα φύγεις διακοπές με το bikini body που σου αξίζει και δεν θα το πληρώσεις ακριβά, χάρη στα προνομιακά “last minute” πακέτα που θα βρεις μόνο στο Ιατρικό Κέντρο Neotis.
Ποια όμως είναι η κατάλληλη θεραπεία για τη δική σου περίπτωση;

 

Accent

Πρόκειται για μία από τις πλέον πολυδοκιμασμένες, δημοφιλείς και ασφαλείς μη επεμβατικές θεραπείες body contouring, που μπορείς να συναντήσεις, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα που φαίνονται.
Η συσκευή Accent λειτουργεί με το συνδυασμό μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων, ώστε να μπορεί να χαρίζει μετρήσιμα αποτελέσματα κατά του τοπικού πάχους στα βαθύτερα στρώματα και ταυτόχρονη σύσφιξη της επιδερμίδας στην επιφάνεια.
Στην ουσία πρόκειται για μία μέθοδο λιπογλυπτικής, αλλά χωρίς τον επεμβατικό χαρακτήρα, το νυστέρι, τη νάρκωση, την αποθεραπεία και την ταλαιπωρία. Το μυστικό της συγκεκριμένης τεχνικής είναι πως μπορεί να στοχεύει απολύτως ελεγχόμενα σε διαφορετικά βάθη, ώστε να «θεραπεύει» το κάθε πρόβλημα στη ρίζα του.
Έτσι οι ραδιοσυχνότητες διοχετεύονται στο χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους, ώστε να προκαλέσουν καταστροφή των λιποκυττάρων, και ταυτόχρονα, λόγω της θερμότητας που εκλύεται, κινητοποιούν τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την επιφανειακή σύσφιξη.
Έτσι έχουμε μείωση πόντων, συνολικά πιο λεπτή σιλουέτα, σμίλευση του σώματος και δραστική αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας με συνεδρίες που διαρκούν το πολύ 60 λεπτά και μετά επιστρέφεις κανονικά στο πρόγραμμά σου, χωρίς κανέναν περιορισμό.

 

Venus Legacy

Πρόκειται για ότι πιο νέο και εξελιγμένο έχει να προσφέρει σήμερα η επιστήμη στον τομέα της αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης, ενώ ταυτόχρονα το Venus Legacy φέρει την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.
Το μυστικό βρίσκεται στην συνύπαρξη και την συνέργεια τριών διαφορετικών τεχνολογιών στην ίδια εφαρμογή, αφού η καινοτόμος αυτή συσκευή συνδυάζει πολυπολικές ραδιοσυχνότητες, μαγνητικό παλμό και παλμική αναρρόφηση στο ίδιο μηχάνημα.
Έτσι έχουμε τριπλή δράση και τριπλή αποτελεσματικότητα, χωρίς ταλαιπωρία, περιορισμούς και δυσάρεστες παρενέργειες.
Οι ραδιοσυχνότητες δρουν σε διαφορετικά βάθη, προκαλώντας λιποδιάλυση και ταυτόχρονη σύσφιξη, οι μαγνητικοί παλμοί βοηθούν στην ανάπλαση και βελτίωση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας, ενώ η παλμική αναρρόφηση προάγει τη σωστή διείσδυση της ενέργειας στο κατάλληλο κατά περίπτωση βάθος και ενισχύει τη λεμφική κυκλοφορία, ώστε να επιταχύνεται η αποβολή των περιεχομένου των λιποκυττάρων από το σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά σε όποια περιοχή του σώματος κι αν γίνει η εφαρμογή.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis