ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

31 Ιουλίου 2020

Καλοκαίρι στο Neotis!

Fashion 985556 12801
Ο Αύγουστος έφτασε και το Ιατρικό Κέντρο Neotis βρίσκεται εδώ για να σου προσφέρει Last Minute Θεραπείες με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε άκρως προνομιακές τιμές και πακέτα προσφοράς.

 

Ο Αύγουστος είναι εδώ και, είτε ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου για διακοπές είτε έχεις αποφασίσει πως αυτήν την ιδιαίτερη χρονιά θα προτιμήσεις τις μικρές κοντινές αποδράσεις με σταθερή βάση την Αθήνα, εμείς στο Ιατρικό Κέντρο Neotis εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσένα τις κορυφαίες Last Minute Θεραπείες αντιγήρανσης, ανάπλασης, ανόρθωσης και λάμψης, για να ανανεωθείς με τον πιο φυσικό τρόπο, να ανεβάσεις την ψυχολογία σου και κυρίως να μην το πληρώσεις ακριβά.
Η πρωτοποριακή και απολύτως προσωποποιημένη 8-Point Lift για άμεση ανόρθωση, η απολαυστική OxyGeneo για δραστική ενυδάτωση και λάμψη και η επαναστατική Suture Lifting για αποτέλεσμα Lifting Χωρίς Νυστέρι, ειδικά για τον Αύγουστο και αποκλειστικά για τους πιστούς μας φίλους στο Facebook, έρχονται σε απίστευτα προνομιακά πακέτα και συνοδευόμενες από μοναδικά δώρα!
Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις συντονισμένη στη σελίδα μας στο Facebook, όπου κάθε 10 μέρες θα βρίσκεις και μία διαφορετική, απίστευτη προσφορά.

 

8-Point Lift: Η απολύτως προσωποποιημένη θεραπεία άμεσης ανόρθωσης με δώρο πλήρες πρωτόκολλο βαθιάς ενυδάτωσης για το Σεπτέμβριο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

 

Η πρωτοποριακή θεραπεία 8-Point Lift αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες απαντήσεις της μοντέρνας αισθητικής ιατρικής στην απαίτηση για φυσική και άμεση ανόρθωση, χωρίς νυστέρι, ταλαιπωρία και αποθεραπεία.
Πρόκειται για μία tailor-made τεχνική, αφού προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε διαφορετικού προσώπου ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας ενέσιμα fillers διαφορετικών πυκνοτήτων για να αποκαταστήσει τον όγκο και να επιτύχει ανόρθωση στα 8 στρατηγικά σημεία στήριξης του προσώπου.
Φυσικά κάθε πρόσωπο δεν «γερνά» με τον ίδιο τρόπο και έτσι η παρέμβαση του γιατρού είναι διαφορετική για κάθε άνθρωπο, όμως γενικά τα σημεία έγχυσης αφορούν κυρίως τα ζυγωματικά, το μέσο πρόσωπο, την αύλακα ανάμεσα στα μάτια και τη μύτη, τις ρινοπαρειακές αύλακες, τις γωνίες του στόματος, το κάτω τριτημόριο του προσώπου, το οβάλ του προσώπου και τις παρειές.
Ανώδυνα, απλά, άμεσα και στο περιβάλλον του ιατρείου, επιτυγχάνεται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα νεότητας και φρεσκάδας και εσύ γυρνάς αμέσως στο καθημερινό σου πρόγραμμα, χωρίς κανέναν περιορισμό.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis