ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

7 Οκτωβρίου 2021

Καλό Φθινόπωρο από το Ιατρικό Κέντρο Neotis!

Leaf g6937a82c2 1280

Όλοι εμείς στο Ιατρικό Κέντρο Neotis υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν με τη χαρά και την ελπίδα για ένα φθινόπωρο και ένα χειμώνα χωρίς προβλήματα και γεμάτο ελευθερία!

 

Συγκεντρώσαμε για τον Οκτώβριο, τον επίσημα πρώτο μήνα της νέας εποχής, τις καλύτερες θεραπείες μας για το πρόσωπο και το σώμα, αυτές που πρακτικά ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για τη συγκεκριμένη περίοδο, και όπως πάντα σάς τις προσφέρουμε με τα πιο απίστευτα δώρα και τις πιο εντυπωσιακές προσφορές, για να μπορείτε να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας και την εικόνα σας με την ιατρική μας υπογραφή και την ασφάλεια που σας παρέχουμε, βγαίνοντας παράλληλα διπλά και τριπλά κερδισμένοι.

 

Ολόκληρο τον Οκτώβριο λοιπόν θα βρείτε αποκλειστικά στο Ιατρικό Κέντρο Neotis φανταστικές εκπτώσεις και μοναδικά δώρα για τις κορυφαίες και πιο επίκαιρες θεραπείες. Συγκεκριμένα:

 

Οριστική laser αποτρίχωση με το κορυφαίο σύστημα Laser Plus με δώρο μία ολόκληρη περιοχή εντελώς δωρεάν για κάθε πακέτο δύο περιοχών!

Έτσι, αντιμετωπίζετε μόνιμα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα με το μοναδικό σύστημα που συνδυάζει τις δύο πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες laser αποτρίχωσης, τον διάσημο Αλεξανδρίτη και το εξειδικευμένο Nd:Yag, με απόλυτη ασφάλεια και εγγυημένα αποτελέσματα, αλλά και διπλό κέρδος.
 Mε δώρο μία ολόκληρη περιοχή εντελώς δωρεάν για κάθε πακέτο δύο περιοχών!

 

Ενέσιμες θεραπείες προσώπου και σώματος με 40% έκπτωση!

Είναι γνωστό πως η ένεση είναι το νέο νυστέρι, αφού παγκοσμίως οι μη επεμβατικές θεραπείες κερδίζουν τα πρωτεία για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους.
Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τις ενέσιμες θεραπείες προσώπου και σώματος που σας ταιριάζουν, είτε το ζητούμενό σας είναι η ανόρθωση, η αντιγήρανση, η ανάπλαση, το αδυνάτισμα ή η βελτίωση του δέρματος, να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας προσωποποιημένο πρωτόκολλο θεραπείας, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και να το πληρώσετε 40% λιγότερο.

 

Lifting χωρίς νυστέρι με 40% έκπτωση με τη μονοθεραπεία Ultherapy!

Το Ulthera είναι η μοναδική συσκευή με έγκριση FDA για αποτέλεσμα μη επεμβατικού lifting σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό, σε μία και μοναδική συνεδρία.
Το σύστημα λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων και επιτυγχάνει εντυπωσιακή ανόρθωση και σύσφιξη στις περιοχές εφαρμογής, μειώνοντας ταυτόχρονα λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ το αποτέλεσμα βελτιώνεται για μήνες μετά τη θεραπεία.
Μόνο για τον Οκτώβριο και αποκλειστικά στο Neotis σας προσφέρουμε την αυθεντική θεραπεία Ultherapy με 40% έκπτωση.

 

Δραστική αντιμετώπιση πανάδων και φωτογήρανσης με Fraxel Restore Dual και δώρο την περιοχή των χεριών!

Το Fraxel Restore Dual είναι ό, τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στον τομέα της κλασματικής φωτοθερμόλυσης και της αντιμετώπισης της φωτογήρανσης, καθώς εξαχνώνει πανάδες, κηλίδες, δυσχρωμίες, αλλά και βελτιώνει σημαντικά ρυτίδες, λεπτές γραμμές και κάθε δερματική ατέλεια, με απόλυτη ασφάλεια.
Διαθέτει δύο τεχνολογίες σε ένα σύστημα, Erbium Laser για βαθύτερη διείσδυση και εκ των έσω ανάπλαση και Thulium laser για την αντιμετώπιση των πιο επιφανειακών δερματικών βλαβών.
Μόνο για τον Οκτώβριο δίνουμε την εφαρμογή στη ράχη των χεριών εντελώς δωρεάν.

 

Θυμίζουμε πάντα πως στο Ιατρικό Κέντρο Neotis τηρούμε με ευλάβεια όλα τα πρωτόκολλα ενάντια στον covid, ώστε να σας παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια και άνεση, και να είμαστε σίγουροι πως προστατεύουμε με τον καλύτερο τρόπο και εσάς αλλά και το προσωπικό μας!

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis