ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

30 Οκτωβρίου 2020

Μήνας “Perfect Skin” στο Neotis & Therma Frax

Slide1

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis γιορτάζουμε την έλευση της νέας σεζόν με έναν μήνα “Perfect Skin”, αφιερωμένο στο τέλειο δέρμα και τις απίθανες προσφορές!

 

Το φθινόπωρο μπήκε πλέον και επίσημα στη ζωή μας, αφού ο Οκτώβριος βρίσκεται πάντα στο μυαλό μας ως ο εναρκτήριος της νέας σεζόν. Ειδικά αυτό το φθινόπωρο, η διάθεση για ανανέωση χτυπά κόκκινο, αφού με όλα αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να νιώσουμε καλά με την εικόνα μας.
Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis κάνουμε πράξη τη δέσμευση να βρισκόμαστε πάντα εδώ και να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη και γι’ αυτό αποφασίσαμε να αφιερώσουμε ολόκληρο τον Οκτώβριο στην απόκτηση του τέλειου, αψεγάδιαστου και νεανικού δέρματος μέσα από τις κορυφαίες θεραπείες της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής σε πακέτα προσφοράς που δεν θα μπορείτε να πιστέψετε!

 

«Perfect Skin» λοιπόν αναφωνούμε ολόκληρο τον Οκτώβριο στο Neotis και σχεδιάζουμε τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή, απολύτως προσωποποιημένα, θεραπευτικά πρωτόκολλα σε απίστευτες τιμές και με απίθανα δώρα, αποκλειστικά για τους διαδικτυακούς μας φίλους.
Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook και εξασφαλίστε τις καλύτερες θεραπείες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, κλείνοντας το ραντεβού σας μέσω μηνύματος στο inbox.

 

Θεραπεία ThermaFrax για εντυπωσιακή αντιγήρανση και ανάπλαση σε άμεσο χρόνο και ΔΩΡΟ μία συνεδρία αυτόλογης μεσοθεραπείας εντελώς δωρεάν!

Μία από τις πιο επαναστατικές θεραπείες ανάπλασης και αντιγήρανσης αποκλειστικά από το Ιατρικό Κέντρο Neotis, το ThermaFrax συνδυάζει τη διάσημη θεραπεία Thermage για lifting effect χωρίς νυστέρι με την ισχυρή αναπλαστική δράση του Fraxel για ανάπλαση και εξάλειψη κάθε δερματικής ατέλειας.
Έτσι επιτυγχάνεται δραστική αντιμετώπιση των πανάδων, κηλίδων, ευρυαγγειών, δυσχρωμιών και ρυτίδων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης της επιδερμίδας.
Το θεραπευτικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει 3 συνεδρίες με Fraxel και μία συνεδρία Thermage και ουσιαστικά στηρίζεται στην κινητοποίηση των επουλωτικών μηχανισμών του ίδιου του οργανισμού, που καλείται να δράσει προς όφελος της νεανικής μας εμφάνισης.
Τα αποτελέσματα είναι απολύτως φυσικά και η θεραπεία εξαιρετικά ασφαλής, εφόσον πραγματοποιείται από ιατρικό προσωπικό, κάτι που εγγυάται το Ιατρικό Κέντρο Neotis.
Μόνο για το μήνα “Perfect Skin” με κάθε θεραπευτικό πρωτόκολλο ThermaFrax παίρνεις δώρο μία συνεδρία αυτόλογης μεσοθεραπείας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τελειοποίηση του αποτελέσματος.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis