ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

1 Απριλίου 2022

Ο Απρίλιος στο Neotis!

Face 1461626 1920

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα με πολλές προκλήσεις και αγωνίες φτάσαμε επιτέλους στην καρδιά της άνοιξης και η διάθεση ανεβαίνει.
Μαζί ανεβαίνει και η θερμοκρασία, ο ήλιος λάμπει πιο δυνατά, τα ρούχα λεπταίνουν και οι παραλίες σιγά σιγά μας κλείνουν το μάτι με νόημα!
Είμαστε σίγουρα όλοι πιο έτοιμοι από ποτέ για τη νέα εποχή με τις όμορφες στιγμές που θα φέρει μαζί της, είμαστε όμως έτοιμοι για εμφανίσεις με τα μαγιό μας;

 

Όπως πάντα, όλοι εμείς εδώ στο Ιατρικό Κέντρο Neotis είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε τα body goals σας μέχρι τη μεγάλη έξοδο στις παραλίες με τις κορυφαίες θεραπείες ενάντια στο τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, αλλά και με τα καλύτερα πρωτόκολλα για νεανική όψη και λαμπερό πρόσωπο.
Και φυσικά πάντα με τις πιο προνομιακές τιμές και τις πιο συμφέρουσες προσφορές, ώστε να αποκτήσετε το σώμα και το πρόσωπο που θέλετε, αλλά χωρίς να σας κοστίσει ακριβά.

 

Ειδικά για τον Απρίλιο λοιπόν συγκεντρώσαμε τις ιδανικές για την εποχή θεραπείες, ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να απολαύσετε τη νέα εποχή!

 

-Κρυολιπόλυση Cooltech με ΔΩΡΟ το πακέτο σύσφιξης.

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, η πιο «cool» θεραπεία μας περιμένει!
Η δύναμη του ψύχους μέσα από την κορυφαία συσκευή κρυολιπόλυσης της αγοράς επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα ενάντια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.
Η στοχευμένη δράση της κεφαλής Cooltech εφαρμόζει εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες στις προβληματικές περιοχές, καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα, μειώνοντας το τοπικό πάχος και εξαφανίζοντας την κυτταρίτιδα, όπου κι αν βρίσκεται, χαρίζοντάς μας μία λεπτή και καλλίγραμμη σιλουέτα, χωρίς κόπο και δύσκολες αποθεραπείες.
Δοκίμασε και εσύ την τεχνολογία Cooltech και απόλαυσε το νέο σου σώμα, ενώ εμείς σου κάνουμε δώρο το πλήρες πακέτο σύσφιξης για ακόμη πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μέχρι το καλοκαίρι.

 

-Όλες οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου με έκπτωση 30%.

Η ένεση είναι το νέο νυστέρι και αυτό πλέον οδεύει να εξελιχθεί σε «δόγμα» στη σύγχρονη αισθητική ιατρική.
Οι εξελιγμένες ενέσιμες θεραπείες προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου, σβήνουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές, θρέφουν εκ των έσω την επιδερμίδα, ενυδατώνουν, χαρίζουν σύσφιξη και λάμψη, επιτυγχάνουν ακόμη και ανόρθωση.
Ειδικά λοιπόν για το Πάσχα προσφέρουμε 30% έκπτωση σε όλες τις ενέσιμες θεραπείες που πραγματοποιούνται στο ιατρείο μας, ώστε να φύγεις με νεανική και λαμπερή εμφάνιση για τις πασχαλινές σου εξορμήσεις.

 

-Περιποίηση και Ανανέωση Προσώπου σε ειδική τιμή.

Ακριβώς πριν τις διακοπές και τις εξορμήσεις του Πάσχα, όλοι χρειαζόμαστε μία μικρή ανανέωση και μία δόση λάμψης.
Μπορεί να μην περιμένουμε τη νονά να μας φέρει τη λαμπάδα, όπως όταν ήμασταν παιδιά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν αξίζουμε κι εμείς να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας.
Το πλήρες πακέτο περιποίησης και ανανέωσης προσώπου περιλαμβάνει καθαρισμό, peeling, μάσκες και ενυδάτωση και αποτελεί το καλύτερο δώρο για μία υγιή, φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα, όπως ακριβώς μας αξίζει.
Εκμεταλλεύσου την ειδική τιμή μόνο για την εβδομάδα του Πάσχα.

 

 

-Μη επεμβατικό Body Contouring με Accent και έκπτωση 40%.

Η αυθεντική συσκευή ραδιοσυχνοτήτων Accent δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, καθώς τα εκπληκτικά της αποτελέσματα την έχουν ανακηρύξει ως μία από τις πλέον δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής.
Η στοχευμένη της δράση και το γεγονός πως συνδυάζει τις μονοπολικές με τις διπολικές ραδιοσυχνότητες επιτρέπει στην εξελιγμένη αυτή συσκευή να χαρίζει αποτελέσματα σμίλευσης και γλυπτικής σώματος, χωρίς νυστέρι, ταλαιπωρία και αποθεραπεία, αφού δρα και στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας για σύσφιξη και στα βαθύτερα για λιπόλυση στον ίδιο θεραπευτικό χρόνο.
Περίπου 6-8 συνεδρίες αρκούν για την ορατή αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος στα πλαίσια μίας ανώδυνης και ευχάριστης θεραπείας στο ιατρείο.
Μόνο για λίγες ημέρες σου προσφέρουμε 40% έκπτωση στο σύνολο των συνεδριών σου, ώστε να φτάσεις στο καλοκαίρι με το σώμα που ονειρεύεσαι χωρίς να σου κοστίσει ακριβά!

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis