ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

8 Ιανουαρίου 2020

Ο Ιανουάριος στο Neotis!

Beauty in the snow 4597169 1280

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis καλωσορίζουμε το 2020 και τον πρώτο μήνα του νέου έτους με ανεβασμένη διάθεση, φανταστικά δώρα και μαγικές προσφορές για τις κορυφαίες θεραπείες της αγοράς.

 

Είναι γεγονός πως ο Ιανουάριος, ο πρώτος μήνας κάθε νέου έτους, σηματοδοτεί πάντοτε την απαρχή μίας νέας εποχής. Όλα «μηδενίζουν» και εμείς θέτουμε εξαρχής τους στόχους μας και παίρνουμε ριζικές αποφάσεις, άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγάλες, άλλοτε σημαντικές και άλλοτε ασήμαντες, άλλοτε τις τηρούμε και άλλοτε όχι. Αυτόν τον Ιανουάριο λοιπόν η ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Neotis αποφάσισε να σε βοηθήσει να τηρήσεις τις νέες αποφάσεις σου, τα New Year’s Resolutions σου αν θες, τουλάχιστον στο κομμάτι που την αφορά, την αισθητική ιατρική. Γι’ αυτό και κάθε εβδομάδα του μήνα, θα βρίσκεις στη σελίδα μας στο Facebook και ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο σε απίστευτη τιμή πακέτου ή με δώρο μία μοναδική θεραπεία που ενισχύει το αποτέλεσμα. Οι τρεις τοπ θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού πάχους, προνομιακά πακέτα total laser αποτρίχωσης, αναπλαστικά θεραπευτικά πρωτόκολλα για την απαλλαγή από τις πανάδες αλλά και οι καλύτερες μέθοδοι αντιμετώπισης της τριχόπτωσης είναι μερικές από τις προτάσεις μας για τον Ιανουάριο.
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στη σελίδα μας στο Facebook και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι και τον Ιανουάριο.

 

 

1η Εβδομάδα Ιανουαρίου

 

Τέλος στο Τοπικό Πάχος άμεσα και οριστικά με Liposhock, Cooltech ή FastSlim.

Προσφορά: ΔΩΡΟ η σύσφιξη για πλήρες ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι πως το τοπικό πάχος, που ανθίσταται σθεναρά ακόμη και στις πιο εξαντλητικές δίαιτες και στα πιο αυστηρά προγράμματα γυμναστικής, είναι κάτι που αφορά ακόμη και τους λεπτούς ανθρώπους με ιδανικό βάρος. Πόσω μάλλον όλους εμάς τους υπόλοιπους, που δεν έχουμε και το ιδανικό βάρος! Η πρωτοποριακή θεραπεία Liposhock με τη δύναμη των ισχυρών ακουστικών κυμάτων, η καινοτόμος θεραπεία Cooltech με τη λιποδιαλυτική δράση του ψύχους και η εντατική θεραπεία FastSlim, που συνδυάζει ραδιοσυχνότητες με μεσοθεραπεία λιπόλυσης, είναι οι τρεις πιο αποτελεσματικές μέθοδοι που μπορούν να κάνουν το τοπικά συσσωρευμένο λίπος παρελθόν, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου. Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου μέσω inbox, έλα να σχεδιάσουμε μαζί το πλάνο θεραπείας που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο και ανταποκρίνεται στα δικά σου ζητούμενα και απαλλάξου οριστικά από το τοπικό πάχος που στέκεται ανάμεσα σε εσένα και το ιδανικό σου σώμα.
Και επειδή είμαστε δίπλα σου σε αυτή σου την προσπάθεια, αν κλείσεις το ραντεβού σου μέσα στον Ιανουάριο μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook, θα πάρεις ΔΩΡΟ τη σύσφιξη για ένα πλήρες αποτέλεσμα που θα κλέψει όλα τα βλέμματα το καλοκαίρι που έρχεται!

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis