ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

5 Μαρτίου 2020

Ο Μάρτιος στο Neotis!

Neaniko prosopo ke soma www.neotis.gr

Το Ιατρικό Κέντρο Neotis υποδέχεται την άνοιξη με τις τοπ επιστημονικές θεραπείες για τέλειο σώμα, χωρίς τοπικό πάχος, χαλάρωση και κυτταρίτιδα, με απόλυτη ασφάλεια και εγγυημένο ιατρικά αποτέλεσμα σε απίστευτα προνομιακά early bird πακέτα.

 

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης και πάντα η έλευσή του μας γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση ανανέωσης. Όμως μαζί με τα θετικά αυτά συναισθήματα, το ξεκίνημα της άνοιξης σηματοδοτεί και την έναρξη του μεγαλύτερου γυναικείου άγχους, καθώς κυτταρίτιδα, χαλάρωση και τοπικό πάχος, που έμεναν καλά κρυμμένα κάτω από τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα μας, ετοιμάζονται να έρθουν στο φως.
Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis οι έμπειροι δερματολόγοι και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, παρακολουθώντας πάντοτε στενά τις διεθνείς εξελίξεις της αισθητικής ιατρικής και γνωρίζοντας καλά τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε εποχής, διαθέτουν όλα τα μέσα που απαιτούνται για να σου προσφέρουν άμεσα, στοχευμένα και εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε θέμα που σε απασχολεί.
Με όπλο τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τα κορυφαία ιατρικά προϊόντα της αγοράς, τη βαθιά γνώση, την τεράστια εξειδίκευση και τη μεγάλη πείρα, που μόνο ένα μεγάλο ιατρικό κέντρο μπορεί να εγγυηθεί, το Ιατρικό Κέντρο Neotis υποδέχεται την άνοιξη με τις πιο στοχευμένες μη επεμβατικές θεραπείες, εξαφανίζοντας τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση, σε απίστευτα προνομιακά early bird πακέτα προσφοράς αποκλειστικά για τους διαδικτυακούς μας φίλους.

 

Μείνε συντονισμένη στη σελίδα μας στο Facebook ολόκληρο το Μάρτιο και εξασφάλισε και εσύ τα μοναδικά πακέτα προσφοράς για τις τρεις κορυφαίες θεραπείες λιπόλυσης και σύσφιξης της αγοράς, ώστε αυτό το καλοκαίρι να βγεις στην παραλία με το σώμα που ονειρεύεσαι και πραγματικά σου αξίζει.

 

Liposhock, Cooltech και Mesocellulysis είναι οι τρεις θεραπείες που πρέπει να γνωρίζεις, εάν θέλεις να αποκτήσεις ιδανικές αναλογίες και σφριγηλή επιδερμίδα, χωρίς κόπο και ταλαιπωρία, με απόλυτη ασφάλεια στα χέρια των έμπειρων δερματολόγων του Ιατρικού Κέντρου Neotis και σε τιμές που θα σου επιτρέψουν να κρατήσεις χρήματα και για να ανανεώσεις και τη γκαρνταρόμπα σου για τη σεζόν που έρχεται!

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis