ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

4 Νοεμβρίου 2020

Ο Νοέμβριος στο Neotis!

Model 2387582 1280xs

Το Ιατρικό Κέντρο Neotis υποδέχεται το χειμώνα με τις καλύτερες θεραπείες της εποχής στα πιο απίστευτα πακέτα προσφοράς.

 

Για να μπορείς να προσφέρεις το καλύτερο και να τιμάς την εμπιστοσύνη των ασθενών σου, οφείλεις πάντα να αφουγκράζεσαι την εποχή, να είσαι επίκαιρος και να παρέχεις τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στις πιο συμφέρουσες τιμές.
Στο Ιατρικό Κέντρο
Neotis θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα σε εσένα και τις ανάγκες σου και γι’ αυτό κάθε μήνα φροντίζουμε να σου παρέχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στις καλύτερες τιμές και με τις πιο ολοκληρωμένες προσφορές.
Έτσι, υποδεχόμαστε το χειμώνα με θεραπείες που ταιριάζουν στην εποχή και δίνουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα: Medical Peelings για αντιμετώπιση των δερματικών ατελειών, ανανέωση και λάμψη, Venus Legacy για σύσφιξη, ανάπλαση και δραστική αντιμετώπιση των ρυτίδων στο πρόσωπο, αποκλειστικό πρωτόκολλο «Intense Eyes» για να τονίσεις το μόνο χαρακτηριστικό που φαίνεται στην εποχή της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και νέα συνδυαστική θεραπεία Fraxel Laser και Αυτόλογης Μεσοθεραπείας για προετοιμασία πριν τις γιορτές!

 

Ανακάλυψε τις μοναδικές προσφορές και τις απίστευτες εκπτώσεις κάθε εβδομάδα στη σελίδα μας στο Facebook και λύσε όποιο πρόβλημα σε απασχολεί χωρίς να το πληρώσεις ακριβά!

Medical Peelings by Neotis

με ΔΩΡΟ 1 συνεδρία ενέσιμης μεσοθεραπείας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τα Peelings αποτελούν μία από τις πλέον δοκιμασμένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους ανάπλασης και ανανέωσης της σύγχρονης δερματολογίας, καθώς έχουν πολύ απλή εφαρμογή και συνάμα επιτυγχάνουν πολλαπλά αποτελέσματα.
Τα ειδικά σχεδιασμένα πρωτόκολλα Medical Peelings by Neotis, με την εγγύηση ασφάλειας που μόνο ένα μεγάλο Ιατρικό Κέντρο μπορεί να προσφέρει, προσαρμόζονται απόλυτα στις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε διαφορετικής επιδερμίδας, χαρίζοντας το κατάλληλο αποτέλεσμα στην κατάλληλη συνθήκη.
Είτε το ζητούμενο είναι η δραστική αντιμετώπιση των σημαδιών της φωτογήρανσης, η εξάλειψη πανάδων και δυσχρωμιών, η εξαφάνιση γεροντικών κηλίδων, η βελτίωση των σημαδιών της ακμής, είτε απλώς μία σημαντική ανανέωση και προσθήκη λάμψης και φρεσκάδας στο πρόσωπο, ο δερματολόγος θα επιλέξει τον κατάλληλο τύπο Medical Peeling για την περίπτωσή σου και μαζί θα σχεδιάσετε το προσωπικό σου πλάνο θεραπείας.
Η όλη διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 30 λεπτά, ενώ οι καταπραϋντικές και αναπλαστικές μάσκες που εφαρμόζονται στο τέλος της κάθε συνεδρίας κάνουν τη θεραπεία αυτή μία χαλαρωτική εμπειρία pampering που όλοι έχουμε τόση ανάγκη αυτήν την εποχή.
Το πρωτόκολλο εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και στη ράχη των χεριών για συνολικά νεανική εικόνα.

Ειδικά για το Νοέμβριο και μόνο στο Ιατρικό Κέντρο Neotis με κάθε πρωτόκολλο Medical Peelings παίρνεις ΔΩΡΟ μία συνεδρία ενέσιμης μεσοθεραπείας για ενυδάτωση και λάμψη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Η προσφορά ισχύει μόνο για ραντεβού που κλείνονται μέσω Facebook.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis