ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

7 Ιουλίου 2020

Πρώτα η Ασφάλεια !

Neotis2jpg

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis η ασφάλεια υπήρξε εξαρχής αξία αδιαπραγμάτευτη.
Πόσο μάλλον σήμερα που αποτελεί παγκόσμια υπόθεση και μας αφορά όλους.

 

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis επιλέξαμε από την πρώτη στιγμή να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε άνθρωπο που πέρασε την πόρτα μας.
Όμως η εμπιστοσύνη δεν είναι απλώς μία λέξη, πρέπει να χτιστεί πάνω σε βάσεις γερές και στιβαρές και να στηρίζεται σε πράξεις. Έτσι και εμείς στηριχθήκαμε στις κορυφαίες και πιο σύγχρονες τεχνολογίες, επενδύοντας αφειδώς σε υποδομή και εξοπλισμό, δώσαμε θέση στην ομάδα μας μόνο σε κορυφαίους ιατρούς και επιστήμονες με τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση και βάλαμε πάντοτε την ασφάλεια των ασθενών μας στην πρώτη θέση, χωρίς ποτέ να το διαπραγματευτούμε.

Έτσι σήμερα, αυτή η πρωτόγνωρη για όλους συγκυρία μας βρίσκει έτοιμους να την αντιμετωπίσουμε με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που είχαμε απέναντι στην ασφάλεια, την υγεία και την ομορφιά σας όλα αυτά τα χρόνια.

Εφαρμόζουμε τα αυστηρότερα πρωτόκολλα υγιεινής και πρόληψης και ακολουθούμε πιστά τις εθνικές και παγκόσμιες οδηγίες των οργανισμών υγείας, για ένα περιβάλλον ασφαλές τόσο για όλους εσάς όσο και για το προσωπικό μας.

-Υιοθετούμε συνεχείς απολυμάνσεις σε όλους μας τους χώρους, από την υποδοχή και τους κοινόχρηστους έως τα δωμάτια θεραπειών και τις λοιπές εγκαταστάσεις.
-Τηρούμε ευλαβικά τις αποστάσεις ασφαλείας.
-Απολυμαίνουμε καρέκλες και κρεββάτια θεραπείας ενδελεχώς και σε κάθε ραντεβού.
-Αερίζουμε συνεχώς και φιλτράρουμε τον αέρα με τελευταίας τεχνολογίας κλιματισμό.
-Χρησιμοποιούμε μάσκα και γάντια σε κάθε μας ανθρώπινη διάδραση.
-Διαθέτουμε πιστοποιημένα απολυμαντικά χεριών σε όλους μας τους χώρους.
-Αραιώνουμε τα ραντεβού μας και τηρούμε ευλαβικά τον μίνιμουμ αριθμό ατόμων στο χώρο, παρά τα πολλά τετραγωνικά του κέντρου μας.
-Ελέγχουμε διαρκώς την υγεία του προσωπικού μας, διοικητικού, επιστημονικού και ιατρικού.
-Φροντίζουμε με κάθε μέσο και κάνουμε παραπάνω και από όσα χρειάζονται για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας.
NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis