ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

22 Ιανουαρίου 2019

Τέλεια Πόδια

Perfect Legs

Όπως ακριβώς και στη ζωή, έτσι και στην αισθητική ιατρική, το timing παίζει τεράστιο ρόλο. Γι’ αυτό και τώρα είναι η στιγμή να ασχοληθείς με την εικόνα των ποδιών σου, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις μέχρι το καλοκαίρι.

Τα πόδια μας είναι μακράν ένα από τα βασικά σημεία-κλειδιά της εικόνας μας. Ακόμη όμως και οι γυναίκες με καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια, που δεν προβληματίζονται για το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα ή τη χαλάρωση, μπορεί να παρουσιάζουν άλλα σημαντικά αισθητικά προβλήματα, όπως ευρυαγγείες και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αλλά και ερεθισμούς από τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, που να χαλούν την κατά τα άλλα όμορφη εικόνα των ποδιών τους. Όμως, ενώ η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση και το τοπικό πάχος έχουν δυνατότητα να αντιμετωπιστούν διάφορες εποχές του χρόνου, τα παραπάνω προβλήματα έχουν συγκεκριμένο timing στο οποίο μπορούν να βρουν τη λύση τους. Αν θέλεις να απαλλαγείς οριστικά από ευρυαγγείες και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, τώρα είναι η στιγμή να κλείσεις το ραντεβού σου και να ξεκινήσεις τις θεραπείες σου, ώστε να έχεις τα τέλεια πόδια που ονειρεύεσαι, όταν πλέον θα χρειαστεί να τα δείξεις, δηλαδή το καλοκαίρι.

Ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα

Η laser αποτρίχωση είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να δώσει οριστικά αποτελέσματα και να εξαφανίσει για πάντα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από το σώμα και το πρόσωπό μας. Τα πόδια είναι μία από τις περιοχές εκείνες που ανταποκρίνονται εξαιρετικά στη θεραπεία laser, με τις τρίχες να γίνονται μόνιμα παρελθόν σε σχετικά λίγες συνεδρίες και σχεδόν εντελώς ανώδυνα. Όμως το laser δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια, καθώς επίσης και δεν εξαφανίζει τις τρίχες από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά χρειάζεται έναν λογικό αριθμό συνεδριών με συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους, για να δώσει τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα. Το καινοτόμο σύστημα Laser Plus συνδυάζει δύο εξαιρετικά αποτελεσματικές και δοκιμασμένες τεχνολογίες, τον Αλεξανδρίτη και το Nd:Yag, σε μία θεραπεία, ώστε να μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα με την κορυφαία ασφάλεια για κάθε φωτότυπο δέρματος. Κατά μέσο όρο απαιτούνται 6-8 συνεδρίες με απόσταση 4-8 εβδομάδων μεταξύ τους, για ένα τέλεια αποτριχωμένο και βελούδινο δέρμα για πάντα. Έτσι καταλαβαίνεις εύκολα πως, αν ξεκινήσεις τώρα, το καλοκαίρι θα απολαμβάνεις μία μεταξένια επιδερμίδα για πάντα, χωρίς άγχος για ξυραφάκια, κεριά, πόνο και ερεθισμούς.

Ευρυαγγείες

Τα λεπτά, ή και πιο έντονα, κόκκινα και μπλε αγγεία που σε κάνουν να σκέφτεσαι δύο φορές, πριν βάλεις την αγαπημένη σου μίνι φούστα, δεν μπορούν να συνεχίσουν να δυναστεύουν τη ζωή σου και να καθορίζουν τις στυλιστικές σου επιλογές για πάντα. Σήμερα υπάρχουν οι πλέον σύγχρονες θεραπείες που προσφέρουν οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό. Το σύστημα Venolysis με το συνδυασμό δύο διαφορετικών laser τεχνολογιών και η πολυδοκιμασμένη θεραπεία Venosclerosis θα σε απαλλάξουν από λεπτές κόκκινες γραμμές και βαθύτερα μπλε αγγεία, με απόλυτη ασφάλεια και με το εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας που ανταποκρίνεται στη δική σου ξεχωριστή περίπτωση. Όμως η συνδυαστική αυτή θεραπεία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι με την έντονη ηλιοφάνεια και τις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ χρειάζεται 2-6 συνεδρίες για να δώσει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Κλείσε λοιπόν τώρα το ραντεβού σου, για το σχεδιασμό του δικού σου θεραπευτικού προγράμματος και το καλοκαίρι δεν θα χρειαστεί ξανά να σκεφτείς δεύτερη φορά πριν βγεις στην παραλία.

 

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis