ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

5 Ιουνίου 2019

Τέλειο Σώμα με Μεσοθεραπεία.

Shutterstock 117651907

Με το καλοκαίρι πλέον να βρίσκεται και επίσημα εδώ, τρεις τύποι μεσοθεραπείας υπόσχονται να σε βγάλουν στην παραλία με το κεφάλι ψηλά.

 

Το καλοκαίρι έφτασε, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν μέρα με την ημέρα και τα καλοκαιρινά αέρινα ρούχα μας έχουν κατέβει από το πατάρι και έχουν εγκατασταθεί στην ντουλάπα μας για καλά.
Οι πρώτες επισκέψεις στην παραλία ξεκίνησαν και όλες ευχόμαστε να είχαμε κάνει περισσότερη γυμναστική και πιο εντατική δίαιτα το χειμώνα που πέρασε.
Όμως για ακόμη μία φορά η σύγχρονη αισθητική ιατρική έχει τη λύση, καθώς μπορεί ακόμη και τώρα, ξεκάθαρα την τελευταία στιγμή, να μας απαλλάξει από τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση με 3 μοναδικές θεραπείες μεσοθεραπείας.
Η Meso Cellulysis, MesoTight και Meso Slim είναι 3 διαφορετικοί τύποι μεσοθεραπείας, καθεμία από τις οποίες επικεντρώνεται σε διαφορετική ανάγκη, ώστε να βρούμε αυτή που ταιριάζει στη δική μας περίπτωση, ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί και κάποιο συνδυαστικό πρωτόκολλο για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
Η διαδικασία είναι η ίδια σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά η διαφορά έγκειται στο μαγικό «κοκτέιλ» ουσιών που εγχέεται κάτω από το δέρμα.
Η ενέσιμη μεσοθεραπεία πραγματοποιείται με πολύ λεπτές βελόνες και είναι πρακτικά ανώδυνη ως διαδικασία. 
Για ένα τέλειο αποτέλεσμα, που θα σε βγάλει με το κεφάλι ψηλά στην παραλία αυτές τις διακοπές.

 

Meso Cellulysis

Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική μέθοδο ορατής αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, ενώ προσφέρει παράλληλα αποτέλεσμα και στο τοπικό πάχος.
Η Meso Cellulysis στοχεύει στην καταστροφή του λιπώδους ιστού που δημιουργεί την αντιαισθητική όψη «φλοιού πορτοκαλιού», ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει και λιπόλυση και βελτιώνει σημαντικά τη λεμφική κυκλοφορία.
Το εγχεόμενο κοκτέιλ περιλαμβάνει λιποδιαλυτικές, αγγειοπροστατευτικές, αγγειοτονωτικές και συσφικτικές ουσίες, αλλά και βιταμίνες για την εκ των έσω θρέψη του δέρματος.

MesoTight

Η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία ενδείκνυται ιδανικά για περιπτώσεις χαλάρωσης τόσο στο σώμα -το οποίο συζητάμε στο παρόν κείμενο- όσο και για το πρόσωπο. Περιλαμβάνει μία σειρά από συσφικτικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες και επιτυγχάνει σύσφιξη στην περιοχή έγχυσης με άμεσα ορατά αποτελέσματα, ενώ περιλαμβάνει και ενυδατικές και αναπλαστικές ουσίες που θρέφουν το δέρμα σε βάθος και κλειδώνουν την υγρασία μέσα του, ώστε να μην αφυδατώνεται το καλοκαίρι και να παρουσιάζει μεγαλύτερη ελαστικότητα και βελτιωμένη υφή. 

 

MesoSlim

Η κορυφαία μη επεμβατική θεραπεία για την αντιμετώπιση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους είναι αυτή η μορφή ενέσιμης μεσοθεραπείας.
Οι ισχυρές λιποδιαλυτικές και λιπολυτικές ουσίες που εγχέονται κάτω από το δέρμα επιτυγχάνουν τη διάλυση των λιποκυττάρων και την απομάκρυνσή τους από το σώμα μέσω του λεμφικού συστήματος.
Η MesoSlim εφαρμόζεται όπου υπάρχει τοπικά συσσωρευμένο λίπος, όπως ψωμάκια, μηροί, γλουτοί, κοιλιά, μέση και δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, άμεσα και χωρίς καμία ταλαιπωρία και αποθεραπεία.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis