ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

17 Ιουλίου 2019

Χείλη για Φίλημα

Selfie 4255885 1280

Το πρωτόκολλο “Perfect Lips” θα σου χαρίσει τέλεια χείλη για instaworthy selfies και εντυπωσιακές εμφανίσεις στις διακοπές.

Είναι γεγονός πως τα χείλη είναι ένα βασικό δομικό συστατικό του προσώπου μας, με τα αδύναμα χείλη να συμπαρασύρουν στην αφάνεια και τα λοιπά χαρακτηριστικά μας και τα σαρκώδη και καλοσχηματισμένα χείλη να ενισχύουν τη συνολική μας όψη.
Πόσες φορές δεν έχεις ονειρευτεί να είχες τα τέλεια χείλη της Angelina Jolie ή της Scarlet Johansson και πόσες φορές δεν έχεις διστάσει να ανεβάσεις μία καθ’ όλα πολύ καλή selfie στο Instagram μόνο και μόνο γιατί τα χείλη σου δεν είναι αυτά που θα ήθελες.
Η σύγχρονη αισθητική ιατρική έχει τη λύση για πλούσια και σαρκώδη χείλη με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στο υαλουρονικό οξύ, ενώ το πρωτόκολλο “Perfect Lips” φροντίζει να βελτιώσει και την υφή των χειλιών σου εκτός από το σχήμα τους με ένα ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη αυτή περιοχή peeling.

 

Το Φυσικό Αποτέλεσμα

Είναι πολύ βασικό να γνωρίζεις πως για να αποκτήσεις τα τέλεια χείλη και το αποτέλεσμα να είναι όμορφο και αρμονικό, δεν πρέπει να ζητάς άκριτα να αποκτήσεις τα χείλη κάποιας σταρ.
Οι κανόνες αρμονίας και αναλογίας επιβάλλουν ένα αποτέλεσμα που να είναι ιδανικό για το συγκεκριμένο κάθε φορά πρόσωπο, έτσι τα χείλη της Angelina Jolie μπορεί να είναι τέλεια για την ίδια, λόγω της ανατομίας του δικού της προσώπου, όμως μπορεί να μην ταιριάζουν σε εσένα.
Έτσι το εξειδικευμένο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Neotis θα εξασφαλίσει πως θα σου χαρίσει τα ιδανικά για εσένα χείλη, που θα ταιριάζουν στο δικό σου πρόσωπο και δεν θα μοιάζουν ξένα και αφύσικα.
Είναι βασικό η αυξητική χειλιών να πραγματοποιείται από ιατρούς που γνωρίζουν καλά τους κανόνες αρμονίας και την ανατομία του προσώπου, ώστε να μην έχουμε τα υπερβολικά αποτελέσματα που όλοι έχουμε συναντήσει κατά καιρούς.

 

Το Πρωτόκολλο

Η θεραπεία “Perfect Lips” συνδυάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή των χειλών και εξαιρετικά απαλό Lip Peel και τη αυξητική χειλιών με Υαλουρονικό Οξύ.
Έτσι τα χείλη και η περιοχή του άνω χείλους δέχονται την ευεργετική περιποίηση του peeling, ώστε να αποκτήσουν βελούδινη υφή και λαμπερή όψη, και εν συνεχεία εγχέεται το υαλουρονικό οξύ στα κατάλληλα σημεία και με την κατάλληλη τεχνική, ώστε τα χείλη να αποκτήσουν αρμονικό και όμορφο σχήμα, να διορθωθούν οι ατέλειες, να τονιστεί το περίγραμμα και να ενισχυθεί ο όγκος τους στο βαθμό και στην έκταση που χρειάζεται για ένα όμορφο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της αυξητικής με υαλουρονικό οξύ, σε αντίθεση με τα τραγικά αποτελέσματα της σιλικόνης που βλέπαμε κάποτε, είναι πως είναι απολύτως ασφαλές και απολύτως αναστρέψιμο, αφού ανά πάσα στιγμή το αποτέλεσμα μπορεί να εξαφανιστεί με την έγχυση μία ουσίας που λέγεται υαλουρονιδάση και αποτελεί το «αντίδοτο» της θεραπείας. Το αποτέλεσμα της αυξητικής χειλιών διαρκεί περίπου 8 μήνες, οπότε και μπορείς να αποφασίσεις εάν θέλεις να επαναλάβεις τη θεραπεία ή να αφήσεις τα χείλη σου να επανέλθουν στο πρότερο σχήμα τους. 

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis