ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

2 Δεκεμβρίου 2019

Χριστούγεννα στα Neotis!

Img 1843  002

Η πιο όμορφη, λαμπερή και χαρούμενη εποχή του χρόνου έφτασε και μαζί της καταφθάνουν και οι πιο απίθανες χριστουγεννιάτικες προσφορές από το Ιατρικό Κέντρο Neotis.

 

Είναι αλήθεια πως η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η πιο όμορφη περίοδος του έτους. Οι δρόμοι στολίζονται, οι βιτρίνες λαμποκοπούν, τα αγαπημένα μας πρόσωπα γιορτάζουν, τα σπίτια μας ανοίγουν για να υποδεχτούν τους καλεσμένους μας και εμείς έχουμε σαφώς ανεβασμένη διάθεση για εορταστικές εξόδους και επίσημα ρεβεγιόν.
Γι’ αυτό ακριβώς και η ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Neotis αποφάσισε αυτές τις γιορτές να βάλει όση περισσότερη λάμψη μπορεί και στη δική σου ζωή, δημιουργώντας μοναδικές χριστουγεννιάτικες προσφορές και χαρίζοντας δώρα, ώστε να μπορέσουν όλοι να υποδεχτούν αυτά τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος με την ανανεωμένη και λαμπερή όψη που τους αξίζει, χωρίς να το πληρώσουν ακριβά.
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στη σελίδα μας στο Facebook, γιατί κάθε εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα ανακοινώνουμε και ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο λάμψης, αναζωογόνησης και αντιγήρανσης με άμεσα αποτελέσματα και σε απίστευτες τιμές, αποκλειστικά για όλους εσάς τους διαδικτυακούς μας φίλους!

 

Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και αποκάλυψε την πιο όμορφη, λαμπερή και νεανική πλευρά σου!

 

1η Εβδομάδα Δεκεμβρίου:

 

ThermaFrax για εντυπωσιακή σύσφιξη και αναζωογόνηση

Προσφορά: Ολοκληρωμένο πρωτόκολλο 3 συνεδριών ThermaFrax με εορταστική έκπτωση 30%
και ΔΩΡΟ μία συνεδρία ενυδάτωσης!


Για πρώτη φορά δύο αξεπέραστες θεραπείες σύσφιξης και ανάπλασης ενώνονται σε μία πρωτοποριακή μέθοδο. Το ThermaFrax συνδυάζει σε μία θεραπεία την πρωτοποριακή τεχνολογία για μη επεμβατικό lifting του Thermage με τη μοναδική αναπλαστική δράση του Fraxel Laser για μέγιστα αντιγηραντικά αποτελέσματα που φαίνονται και διαρκούν.
Στην ουσία το ThermaFrax θα προσφέρει διπλό αποτέλεσμα, αφού και θα επιτύχει την ορατή σύσφιξη σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ, που χαρίζει το Thermage, και θα δώσει την ισχυρή απολεπιστική και αναπλαστική δράση, εξαφανίζοντας κάθε δερματική ατέλεια, που συνοδεύει το Fraxel Laser.
Το εξειδικευμένο πρωτόκολλο θεραπειών περιλαμβάνει 3 συνεδρίες για ένα τέλειο αποτέλεσμα, αλλά η βελτίωση και στην υφή και στον τόνο του δέρματος θα γίνει εμφανής από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Εκτός από την απίστευτη έκπτωση 30% στο σύνολο του πακέτου, παίρνεις και δώρο τη συνεδρία ενυδάτωσης για ακόμη πιο λαμπερή και ανανεωμένη όψη στο ρεβεγιόν.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis