ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

PhotoLaser

Ανάπλαση δέρματος με δύο διαφορετικά laser και σύστημα IPL σε μία συνεδρία


Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό συνδυασμό δύο διαφορετικών τεχνολογιών laser και του διάσημου συστήματος φωτόλυσης IPL στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά διαφορετικές δερματικές βλάβες σε ένα χρόνο. Το PhotoLaser συνδυάζει τις ευεργετικές αναπλαστικές ιδιότητες των laser με την εξαχνωτική δράση του IPL, προσφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα.


Τι πρέπει να γνωρίζω

Συχνά η εικόνα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ δεν είναι η επιθυμητή, αλλά το πρόβλημα δεν περιορίζεται σε μία αιτία. Λεπτές γραμμές συνυπάρχουν με πανάδες, δυσχρωμίες και φακίδες, ενώ οι ευρυαγγίες, οι ανοικτοί πόροι και το ερύθημα κάνουν συνολικά το πρόσωπο να απέχει πολύ από την καθαρή εικόνα που θα επιθυμούσε κανείς. Η καινοτόμος θεραπεία PhotoLaser δίνει λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα στον ίδιο ιατρικό χρόνο.


Πώς λειτουργεί

Το PhotoLaser λειτουργεί συνδυάζοντας διαφορετικές τεχνολογίες σε μία συνεδρία. Έτσι, τα συστήματα laser λειτουργούν μεταφέροντας ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, θεραπεύοντας τις βλάβες εκ των έσω και κινητοποιώντας τους μηχανισμούς επούλωσης του οργανισμού, ώστε να παράγουν νέα και υγιή δερματικά κύτταρα, ενώ το ορατό φως του IPL απορροφάται από τις χρωστικές των δερματικών βλαβών και τις εξαχνώνει, ενώ παράλληλα δίνει σήμα στους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Το PhotoLaser έτσι επιτυγχάνει πολλαπλά αποτελέσματα στη διάρκεια μίας συνεδρίας, χωρίς περιττή ταλαιπωρία για τον ασθενή. Η θεραπεία είναι απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, όμως γενικά προτείνονται 4-6 συνεδρίες με απόσταση ενός μηνός μεταξύ τους για ένα τέλειο αποτέλεσμα.


Αποτελέσματα

Η πρωτοποριακή συνδυαστική θεραπεία PhotoLaser εξαφανίζει αποτελεσματικά και σχεδόν ανώδυνα κάθε αντιαισθητικό σημάδι από το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Ευρυαγγείες, πανάδες, μελαγχρώσεις και δυσχρωμίες γίνονται παρελθόν, το όποιο διάχυτο ερύθημα βελτιώνεται αισθητά, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, οι ουλές και τα σημάδια απαλύνονται ορατά και η υφή του δέρματος ενισχύεται σημαντικά, ενώ το πρόσωπο ανακτά τη χαμένη του λάμψη και δείχνει φρέσκο και νεανικό χωρίς ατέλειες και ανομοιομορφίες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες ως μία εμφανής βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος, όμως βελτιώνονται για μήνες και μετά το πέρας της θεραπείας και αφήνουν το πρόσωπο τέλειο, λαμπερό και αψεγάδιαστο. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η καινοτόμος θεραπεία PhotoLaser μπορεί να δώσει αποτελέσματα ακόμη και σε ιδιάζουσες περιπτώσεις, όπως η ροδόχρους νόσος, για τις οποίες μπορεί να προσφέρει σημαντική βελτίωση, καθώς οι εξάρσεις γίνονται λιγότερο συχνές και οι ασθενείς καταφέρνουν να μειώσουν, ή ακόμη και να σταματήσουν, τη φαρμακευτική τους αγωγή.


PhotoLaser & Neotis

Το Ιατρικό Κέντρο Neotis δημιούργησε και εφαρμόζει την πρωτοποριακή θεραπεία PhotoLaser, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στους ανθρώπους που το εμπιστεύονται. Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του κέντρου μελετά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνει το πρωτόκολλο θεραπείας που θα εξαλείψει την κάθε ατέλεια του συγκεκριμένου προσώπου και θα αφήσει την επιδερμίδα καθαρή, απαλλαγμένη από λεπτές γραμμές και σημάδια, φρέσκια και νεανική. Επισκεφθείτε σήμερα το Ιατρικό Κέντρο Neotis και δοκιμάστε τη μοναδική θεραπεία PhotoLaser.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis