ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

Accent

Αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος χωρίς χειρουργείο


Πρόκειται για την καλύτερη στις μέρες μας μη επεμβατική θεραπεία καταπολέμησης του τοπικού πάχους, καθώς και λείανσης και σύσφιξης του χαλαρωμένου δέρματος. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων (Unipolar & Bipolar RF), το Accent μπορεί να προσφέρει γλυπτική του σώματος (Body Contouring) σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας με τοπικά συσσωρευμένο πάχος και χαλάρωση, χωρίς νυστέρι, χειρουργείο και χρονοβόρες αποθεραπείες, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.


Τι πρέπει να γνωρίζω

To Accent λειτουργεί με βάση το συνδυασμό μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας, ώστε να μπορεί να στοχεύει και να θεραπεύει σε διαφορετικά επίπεδα και βάθη, ανάλογα με τις ανάγκες που καλείται να καλύψει.

Η μονοπολική ραδιοσυχνότητα χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερα βάθη και σε συσσώρευση τοπικού πάχους, όπως ψωμάκια και παχάκια, ενώ η διπολική ραδιοσυχνότητα δρα πιο επιφανειακά, προσφέροντας αποτελέσματα σύσφιξης και λείανσης της επιδερμίδας.


Πώς λειτουργεί

Το Accent λειτουργεί με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων. Οι ραδιοσυχνότητες εισχωρούν στο βάθος του δέρματος, όπου η ενέργειά τους μετατρέπεται σε ελεγχόμενη θερμότητα, διασπώντας τα λιποκύτταρα, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύοντας τη λεμφική παροχέτευση και την πυκνή δομή του κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους συρρικνώνονται, προκαλώντας σύσφιξη και λείανση στο δέρμα, ενώ η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων κινητοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού για παραγωγή νέου κολλαγόνου. Και ενώ με το Accent τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος θερμαίνονται, τα επιφανειακά στρώματα προστατεύονται από ισχυρή ψύξη, γι’ αυτό και η θεραπεία θεωρείται εξαιρετικά ασφαλής ενώ δεν απαιτεί κανένα χρόνο αποθεραπείας. Οι ραδιοσυχνότητες ενδείκνυνται για όλους εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται ήδη κοντά στο ιδανικό τους βάρος και, ενώ ασκούνται και προσέχουν τη διατροφή τους, το σώμα τους χρειάζεται επιπλέον βοήθεια για να είναι ομοιόμορφα λεπτό και σφριγηλό. Η θεραπεία ενδείκνυται για περιοχές με κυτταρίτιδα, τοπικά συσσωρευμένο λίπος και χαλάρωση, καθώς μπορεί να προσφέρει ορατή βελτίωση στη σιλουέτα χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες. Το Accent, καθώς είναι μη επεμβατική θεραπεία, δεν ενδείκνυται για ανθρώπους με μεγάλη συσσώρευση λίπους και εκτεταμένη χαλάρωση, καθώς και για κάποιες συγκεκριμένες ιατρικές περιπτώσεις, όπως ύπαρξη βηματοδότη, μεταλλικού εμφυτεύματος, παρουσία ασθενειών του συνδετικού ιστού. Πέραν αυτών των περιπτώσεων, είναι η ιδανική θεραπεία για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, που θέλουν να βελτιώσουν το σώμα τους χωρίς περιττές ταλαιπωρίες και μακρές αποθεραπείες. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30-60 λεπτά, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής, και ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με το πρόβλημα, αλλά γενικά συστήνονται 6-8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 2-3 εβδομάδων μεταξύ τους.  


Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του Accent είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, καθώς προσφέρει ορατή σύσφιξη και αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, ενώ βελτιώνει σημαντικά και την υφή της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, όμως βελτιώνεται σταδιακά για μεγάλο διάστημα μετά τη θεραπεία. Το σύστημα Accent είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση «διπλού στρώματος», δηλαδή θεραπεύει τον ιστό σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη, χαρίζοντας πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επανασχεδιασμού της σιλουέτας και σύσφιξης. Έτσι, μέσω της βελτίωσης της όψης του φλοιού πορτοκαλιού και της μείωσης του τοπικού πάχους, το Accent βελτιώνει το περίγραμμα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, προσφέροντας σφριγηλούς μηρούς, γλουτούς και κοιλιά. Με τη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων επιτυγχάνονται θεαματικά αποτελέσματα σύσφιξης στο χαλαρό και πλαδαρό δέρμα σε όλες τις περιοχές του σώματος, αλλά και στο πρόσωπο, όπου εξαφανίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες ακόμη και στην παραδοσιακά «δύσκολη» περιοχή γύρω από τα μάτια.  


Accent & Neotis

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μπορεί να σας προσφέρει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αφορά στη σιλουέτα σας, χάρη στα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Accent. Επισκεφθείτε σήμερα το χώρο μας και γνωρίστε από κοντά την πρωτοποριακή τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων και τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε για το σώμα και το πρόσωπό σας.

Video Gallery
NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis