ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

Suture Lifting

Μη επεμβατικό lifting με ράμματα νέας γενιάς


Πρόκειται για μια νέα μη επεμβατική θεραπεία, made in USA, που έρχεται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη γήρανση, τη χαλάρωση, την απώλεια όγκου και την πτώση των ανατομικών δομών σε πρόσωπο και σώμα. Το Suture Lifting προσφέρει ορατή ανόρθωση χωρίς χειρουργείο με τα εξειδικευμένα απορροφήσιμα ράμματα Silhouette Soft και Aptos , φτιαγμένα από ένα πλήρως απορροφήσιμο και βιοσυμβατό υλικό, το γνωστό μας πολυγαλακτικό οξύ.


Τι πρέπει να γνωρίζω

Τα ράμματα αυτά παρασκευάζονται στις ΗΠΑ και είναι εγκεκριμένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Σε όλο το μήκος τους φέρουν μικρούς κώνους ή άγκιστρα , που «κοιτούν» προς δύο αντίθετες κατευθύνσεις, οι οποίοι, αφού το ράμμα εισαχθεί στο δέρμα και τραβηχτεί προς την επιθυμητή κατεύθυνση,  ανασηκώνουν και συγκρατούν το δέρμα στη νέα του θέση, όπως θα έκανε και ένα χειρουργικό lifting.

Η πρωτοποριακή και καινοτόμος μη επεμβατική και αναίμακτη τεχνική Suture Lifting αποτελεί μία μέθοδο με εντυπωσιακά αποτελέσματα που μπορεί να παρατείνει την ανάγκη για ένα χειρουργείο για πολλά χρόνια.


Πώς λειτουργεί

Η τεχνική Suture Lifting έχει διττή δράση, καθώς και προσφέρει άμεση και ορατή ανόρθωση των ιστών, που είναι εμφανής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και λειτουργεί και μακροπρόθεσμα, καθώς αναδομεί τους ιστούς σταδιακά και με φυσικό τρόπο, αφού η παρουσία του πολυγαλακτικού οξέος διεγείρει την παράγωγη του νέου κολλαγόνου και αποκαθιστά σταδιακά μέσα στον χρόνο τον χαμένο όγκο του δέρματος. Η εφαρμογή τους είναι είναι σχεδόν ατραυματική και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στο περιβάλλον του ιατρείου, εντελώς ανώδυνα και αναίμακτα, χωρίς τομές και ράμματα. Τα ειδικά αυτά νήματα εισάγονται στο δέρμα με ειδικά σχεδιασμένες, λεπτές βελόνες, οι οποίες αφαιρούνται αφήνοντας το ράμμα μέσα στο δέρμα. Η μέθοδος Suture Lifting είναι μια απολύτως «tailor made» θεραπεία, καθώς ο αριθμός των ραμμάτων που απαιτείται και η θέση εισαγωγής τους εξαρτώνται καθαρά από την φθορά και τις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μία ώρα και μετά από αυτό επιστρέφουμε κανονικότατα στις καθημερινές μας δραστηριότητες χωρίς κανέναν περιορισμό.


Αποτελέσματα

Η μέθοδος Suture Lifting δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα αμέσως μετά την εφαρμογή της, τα οποία μάλιστα και συνεχίζουν να βελτιώνονται για τους επόμενους 3-4 μήνες, ενώ διαρκούν έως και 2 χρόνια. Τα αποτελέσματα είναι εντελώς φυσικά και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος παραμόρφωσης ή αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου. Τα νήματα ανόρθωσης μπορούν να εφαρμοστούν στην περιοχή των ζυγωματικών, στο οβάλ του προσώπου, στο μέτωπο και το λαιμό, αλλά και στο σώμα για ανόρθωση των γλουτών και του εσωτερικού των μηρών, καθώς επίσης και για την σύσφιξη των μπράτσων και της κοιλιάς.


Suture Lifting & Neotis

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό θα μελετήσει τις ανάγκες του προσώπου και του σώματος σας με προσοχή και θα σας προτείνει το ιδανικό πρωτόκολλο θεραπείας για τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Επίσης, εδώ θα βρείτε τις καλύτερες συνδυαστικές θεραπείες για μέγιστο αποτέλεσμα, όπως νήματα ανόρθωσης συνδυαστικά με υαλουρονικό οξύ ή botox. Επισκεφθείτε σήμερα το Ιατρικό Κέντρο Neotis και γνωρίστε από κοντά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του μη επεμβατικού lifting με νήματα που ακούει στο όνομα Suture Lifting.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis