ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

ThermaFrax

Η αποτελεσματική δράση του Thermage και του Fraxel σε μία θεραπεία


Πρόκειται για τον συνδυασμό δύο κορυφαίων θεραπειών αντιγήρανσης, σύσφιξης και ανάπλασης της επιδερμίδας, του Thermage και του Fraxel, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ανανέωση του προσώπου. Η αντιγήρανση δεν σχετίζεται μόνο με τον τόνο της επιδερμίδας αλλά και με την υφή και την εικόνα της, καθώς ένα νεανικό και υγιές δέρμα δεν παρουσιάζει χαλάρωση, αλλά ούτε και ρυτίδες, ανοικτούς πόρους, δυσχρωμίες και ουλές. Στις νεαρές ηλικίες το δέρμα αναγεννάται μόνο του με την απόπτωση των γηρασμένων κυττάρων από την επιδερμίδα και την δημιουργία νέων κυττάρων στη βαθύτερη στιβάδα, το χόριο. Αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται με τα νέα κύτταρα να ωριμάζουν, καθώς μετακινούνται προς την επιδερμίδα, και, μόλις φτάνουν εκεί, να αποπίτουν και ούτω καθ’ εξής. Όσο όμως περνούν τα χρόνια ολόκληρη αυτή η διαδικασία επιβραδύνεται και χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και λιγότερο αποδοτική. Αυτό οφείλεται στην εκφύλιση του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι μια ισχυρή πρωτεΐνη και το κύριο μέρος των κόκκαλων, των δοντιών, των συνδέσμων (ίνες που συνδέουν τα κόκκαλα), των τενόντων (ίνες που συνδέουν τους μύες με τα κόκκαλα) και των χόνδρων (ένας συνδετικός ιστός στις ενώσεις μας, στη μύτη, στο λαιμό, και σε άλλες θέσεις). Το κολλαγόνο λοιπόν είναι εξαιρετικά σημαντικό για ένα ελαστικό και νεανικό δέρμα. Η εκφύλισή του, καθώς και άλλοι εξωτερικοί παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο ήλιος, το στρες, η κακή διατροφή, το κάπνισμα κλπ., κάνουν το δέρμα μας να γερνά και να εμφανίζει σταδιακά τα σημάδια του χρόνου που περνά. Στόχος λοιπόν κάθε αντιγηραντικής θεραπείας είναι να ξαναδώσει στην επιδερμίδα μας τη νεανική της όψη, μεταξύ άλλων, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου φυσικά από τον ίδιο τον οργανισμό μας.


Τι πρέπει να γνωρίζω

Το ThermaFrax, όπως εύκολα προδίδει και το όνομά του, είναι ο εξαιρετικός συνδυασμός δύο πρωτοποριακών θεραπειών αντιγήρανσης: του Thermage και του Fraxel. Το Thermage είναι η κορυφαία θεραπεία μη επεμβατικής σύσφιξης σε πρόσωπο και σώμα με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων και το Fraxel Laser είναι η κορυφαία θεραπεία ανάπλασης της επιδερμίδας για την αντιμετώπιση κάθε ατέλειας και δερματικής βλάβης.

Και οι δύο αυτές θεραπείες, καθεμία με το δικό της τρόπο και βασισμένη σε διαφορετική τεχνολογία, προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα με βάση την κινητοποίηση του οργανισμού για παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Πώς λειτουργεί

Το ThermaFrax είναι μία εξαιρετικά αποτελεσματική και καινοτόμος θεραπεία που προσφέρει σύσφιξη του χαλαρού δέρματος από τη μία, όπως θα έκανε ένα face lift, και ισχυρή απολεπιστική δράση από την άλλη, όπως θα έκανε ένα βαθύ χημικό peeling, χωρίς όμως το νυστέρι, τη νάρκωση, τον πόνο ή την μακρά αποθεραπεία που απαιτούν οι αναφερθείσες τεχνικές. To ThermaFrax λειτουργεί με βάση ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο θεραπειών, που χρειάζεται 1 συνεδρία Thermage και 3 συνεδρίες Fraxel με μεσοδιάστημα 3 εβδομάδων μεταξύ τους. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 1-2 ώρες, ανάλογα με το βαθμό και την έκταση του προβλήματος, καθώς και την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής. Και οι δύο θεραπείες που συνδυάζονται στοχεύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διορθώνοντας και συρρικνώνοντας το ήδη εκφυλισμένο κολλαγόνο του και κινητοποιώντας τον οργανισμό για την παράγωγη νέου, υγιούς και δυνατού κολλαγόνου. Το Thermage συσφίγγει το χαλαρό δέρμα, ενώ το Fraxel εξαλείφει τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα και διεγείρει την παράγωγη καινούριων υγιών επιδερμικών κύτταρων. Μετά τη συνεδρία με το Thermage επιστρέφουμε κανονικότατα στο καθημερινό μας πρόγραμμα, χωρίς κανέναν περιορισμό, ενώ μετά τις συνεδρίες με το Fraxel μπορεί να παρατηρηθεί μία ελαφρά ερυθρότητα ή οίδημα, τα οποία όμως υποχωρούν αρκετά άμεσα και δεν κρίνονται ικανά να μας περιορίσουν σημαντικά στην καθημερινότητά μας.


Αποτελέσματα

Η θεραπεία ThermaFrax προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης, ανάπλασης και αναζωογόνησης, καθώς λειαίνει λεπτές γραμμές και βελτιώνει σημαντικά βαθιές ρυτίδες, προσφέρει σύσφιξη στο δέρμα, στο περίγραμμα του προσώπου και τα βλέφαρα, βελτιώνει την εικόνα χαλάρωσης στις παρειές και το προγούλι, αντιμετωπίζει ουλές ακμής, πανάδες και δυσχρωμίες, μειώνει τους πόρους και ενισχύει σημαντικά την ομοιόμορφη και υγιή όψη της επιδερμίδας.


ThermaFrax & Neotis

Η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία εφαρμόζεται στο Ιατρικό Κέντρο Neotis από το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, που γνωρίζει ακριβώς πως να δημιουργήσει την κατάλληλη θεραπεία για τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Επισκεφθείτε σήμερα το χώρο μας και γνωρίστε τις καινοτόμες μη επεμβατικές μας θεραπείες για νεανικό πρόσωπο χωρίς ταλαιπωρία.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis