ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

Venus Legacy ™

Σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα χωρίς νυστέρι


Πρόκειται για την απόλυτη λύση για σύσφιξη σε πρόσωπο, λαιμό και γλυπτική σώματος. Η Venus Legacy είναι μία καινοτόμος θεραπεία που δημιουργεί νέα δεδομένα στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, χάρη στην επαναστατική  της τεχνολογία που προσφέρει μη επεμβατική λιπογλυπτική, μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος.


Τι πρέπει να γνωρίζω

Το Venus Legacy ™ είναι η πρώτη και η μοναδική συσκευή του είδους της που έχει λάβει έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, καθώς καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια θεραπείας και φτάνει σε μεγαλύτερο βάθος από όλες τις αντίστοιχες μεθόδους. Χρησιμοποιεί ταυτόχρονα πολυπολική ραδιοσυχνότητα, μαγνητικό παλμό και παλμική αναρρόφηση, παράγοντας έτσι ένα πυκνό και ομοιόμορφο πλέγμα θερμότητας.

Διεγείρει την σύνθεση νέου κολλαγόνου, προσφέροντας σύσφιξη, επιτυγχάνει τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και προκαλεί το φαινόμενο της μικροαγγείωσης για καλύτερη αιμάτωση και ταχύτερη λιπόλυση.


Πως λειτουργεί

Οι πολυπολικές ραδιοσυχνότητες παρέχουν γρήγορη, ανώδυνη και ομοιογενή αύξηση της θερμοκρασίας των στοιβάδων του δέρματος σε μεγάλο βάθος με εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμική αντίδραση στον οργανισμό, που ενεργοποιεί άμεσα το μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται πιο σφριγηλό, οι ρυτίδες πιο λείες και η κυτταρίτιδα να μειώνεται. Η τεχνολογία των μαγνητικών παλμικών πεδίων χρησιμοποιείται ευεργετικά εδώ και δεκαετίες στην κλασσική ιατρική και οι αναγεννητικές τους ιδιότητες έχουν αποδειχθεί επιστημονικά. Η τεχνολογία VariPulse επιτρέπει τη ρυθμιζόμενη παλμική αναρρόφηση για διείσδυση της ενέργειας σε βάθος, για ενίσχυση της λεμφικής παροχέτευσης, καθώς και για τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος. Τα ενσωματωμένα θερμόμετρα στις κεφαλές  χειρισμού καταγράφουν, σε πραγματικό χρόνο, τη θερμοκρασία, ενώ απεικονίζεται με γράφημα και στην οθόνη της συσκευής για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την εφαρμογή.


Αποτελέσματα

Το Venus Legacy ™, προσφέροντας την πλέον ομοιογενή διάχυση θερμότητας σε μεγάλο βάθος, παρέχει άμεσα αποτελέσματα καθώς και ορατή βελτίωση της ελαστικότητας και της υφής του δέρματος. Η θεραπεία με τη συσκευή Venus Legacy ™ είναι 100% ασφαλής, ανώδυνη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, παρέχοντας άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για το πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα. Επιτυγχάνει:

-Μη επεμβατική λιπογλυπτική

-Μείωση της κυτταρίτιδας

-Βελτίωση των ρυτίδων

-Σύσφιξη του δέρματος

-Μείωση της περιφέρειας

Πιο συγκεκριμένα στο πρόσωπο βελτιώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και ανανεώνει το βλέμμα, ελαττώνει τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες γύρω από το στόμα, ενεργοποιεί την κολλαγονογένεση και συσφίγγει το δέρμα, βελτιώνοντας το περίγραμμα και το οβάλ του προσώπου. Στα χέρια μειώνει τον όγκο και συσφίγγει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας το σχήμα των μπράτσων. Καταπολεμά το αντιαισθητικό συσσωρευμένο λίπος που εξέχει από το στηθόδεσμο πίσω στην πλάτη, ενώ αναδιαμορφώνει την κοιλιακή περιοχή για πιο επίπεδη κοιλιά και καλοσχηματισμένο στομάχι. Μειώνει την κυτταρίτιδα και ανασηκώνει τους γλουτούς, βελτιώνοντας το σχήμα και το περίγραμμά τους, ενώ προσφέρει σφιχτή και λεία εμφάνιση στα πόδια.

 

Venus Legacy και Neotis

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό θα μελετήσει τις ανάγκες του σώματος σας με προσοχή και θα σας προτείνει το ιδανικό πρωτόκολλο θεραπείας για τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας και αποκτήστε τη σιλουέτα που ονειρεύεστε χάρη στην πρωτοποριακή θεραπεία Venus Legacy.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis