ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

Acne Clear

Μία θεραπεία έρχεται να κάνει την ακμή παρελθόν με τη δύναμη του φωτός


Πρόκειται για μία εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της ακμής με τη δύναμη της φωτοθεραπείας. Η ακμή είναι ένα σημαντικό αισθητικό, και όχι μόνο, πρόβλημα που ξεκινά να μας ταλαιπωρεί από την εφηβεία, δημιουργώντας πολλά θέματα στην ήδη ευαίσθητη εφηβική ψυχολογία, και συχνά συνεχίζει να μας ταλανίζει για χρόνια. Η ακμή επίσης μπορεί να κάνει την εμφάνισή της μετά τα 30 και, ενώ δεν απειλεί την υγεία μας, δεν βοηθά καθόλου την αυτοπεποίθησή μας και την όμορφη εικόνα που θα θέλαμε για το πρόσωπό μας. Το Acne Clear προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στο παραπάνω πρόβλημα.  


Τι πρέπει να γνωρίζω

Η ακμή είναι μια πάθηση του δέρματος που εμφανίζεται σε περιοχές πλούσιες σε σμηγματογόνους αδένες (πρόσωπο, μέτωπο, ράχη, στήθος) και προκαλείται από την υπερδραστηριότητά τους και την απόφραξη του πόρου τους. Η ηλικία, το κλίμα, το στρες, η λήψη φαρμάκων, οι ενδοκρινικές και οι ορμονικές διαταραχές αλλά και η γενετική προδιάθεση ενοχοποιούνται κατά καιρούς για τα αντιαισθητικά σπυράκια που αποτελούν τα συμπτώματά της και καταστρέφουν την εικόνα του δέρματός μας.

Το πρωτοποριακό σύστημα Acne Clear αντιμετωπίζει την ακμή άμεσα και αποτελεσματικά και δίνει ορατές λύσεις σε κάθε ηλικία.


Πώς λειτουργεί

Η συσκευή Acne Clear λειτουργεί με τη δύναμη του φωτός. Πρόκειται για φωτοθεραπεία βασισμένη στη νέα τεχνολογία SPC (Selective Photo Clearingπου χρησιμοποιεί μπλε - ιώδες φως για την αποτελεσματική θεραπεία της ακμής σε όλους τους φωτότυπους δέρματος. Το ειδικό αυτό φως επιτυγχάνει την καταστροφή των βακτηριδίων p.acnes, που ευθύνονται για την εμφάνιση της ακμής, χωρίς να προκαλεί βλάβη στους παρακείμενους υγιής ιστούς του δέρματος με εύκολο, άμεσο και εντελώς ανώδυνο τρόπο. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία SPC, το μηχάνημα Acne Clear μπορεί να δρα επιλεκτικά και εντελώς στοχευμένα και έτσι να μην προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση της μακρόχρονης εφαρμογής άλλων παραδοσιακών μεθόδων που έχουν τις δικές τους παρενέργειες, όπως ερυθρότητα, ξηρότητα, ξεφλούδισμα κλπ. Επίσης με την Acne Clear δεν επιβαρύνεται ο οργανισμός με τη συστηματική λήψη αντιβιοτικών ή άλλου τύπου φαρμάκων, ενώ είναι εντελώς ανώδυνη και εξαιρετικά απλή στην εφαρμογή. Η συνεδρία διαρκεί μόνο 20-30 λεπτά, ενώ ο κύκλος των συνεδριών ολοκληρώνεται σε 8-16 επισκέψεις συχνότητας 2 φορές την εβδομάδα περίπου.


Αποτελέσματα

Η πρωτοποριακή φωτοθεραπεία Acne Clear αντιμετωπίζει την ακμή άμεσα και αποτελεσματικά, εύκολα και ανώδυνα, επιτυγχάνοντας μείωση άνω του 70% του αριθμού των φλεγμονωδών βλαβών από τον πρώτο κιόλας μήνα, ενώ τα πρώτα σημάδια βελτίωσης είναι ορατά ήδη από την πέμπτη συνεδρία. Η εικόνα του προσώπου βελτιώνεται αισθητά και μαζί ενισχύεται η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση του ασθενούς. Η θεραπεία Acne Clear απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άνδρες, που επιθυμούν αποτελεσματική βελτίωση της εικόνας του δέρματός τους από την ενεργή ακμή.


Acne Clear & Neotis

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μελετά ενδελεχώς τις συνθήκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Σήμερα επιλέγει να εφαρμόζει τον πιο σύγχρονο τύπο φωτοθεραπείας Acne Clear, που χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία SPC αποτελεί την πιο άμεση, εύκολη, ανεκτή και χωρίς παρενέργειες θεραπεία για την καταπολέμηση της ακμής. Επισκεφθείτε σήμερα το Ιατρικό Κέντρο Neotis και εκμεταλλευτείτε τα οφέλη των πιο σύγχρονων θεραπειών για το δέρμα σας.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis