ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

13 Μαρτίου 2019

Liquid Facelift

Liquid Facelift

Η σύγχρονη αισθητική ιατρική μίλησε: η ένεση είναι το νέο νυστέρι, και μπορεί να γυρίσει πίσω τους δείκτες του ρολογιού, χωρίς χειρουργείο και ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Είναι γεγονός πως όλες οι τάσεις της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής ξεκινούν από τις ΗΠΑ και τους stars του Hollywood, καθώς εκείνοι είναι λογικό να αναζητούν διαρκώς νέους τρόπους να παραμείνουν νέοι, χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρούνται πολύ και χωρίς κανείς να μπορεί να βρει τον τρόπο με τον οποίο το επιτυγχάνουν. Τόσο στις ΗΠΑ λοιπόν όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα δύο βασικά κέντρα των εξελίξεων της αισθητικής ιατρικής, το ζητούμενο είναι οι θεραπείες που να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα αντιγήρανσης αλλά που συγχρόνως να φαίνονται φυσικά και να μην απαιτούν το downtime του νυστεριού. Έτσι δημιουργήθηκε η νέα «αγαπημένη» θεραπεία των celebrities, το Liquid Facelift, που στην ουσία δεν είναι μία συγκεκριμένη θεραπεία, αλλά κάθε ενέσιμο μέσο που μπορεί να κόψει χρόνια από την εμφάνισή μας. Η πιο δημοφιλής αυτή τη στιγμή τεχνική που υπηρετεί πλήρως αυτή τη λογική είναι το πρωτοποριακό και πολύ νέο 8 Point Facelift.

8 Point Facelift

Πρόκειται για μία εξαιρετικά νέα θεραπεία που ήδη έχει αποκτήσει ορκισμένους οπαδούς μεταξύ των επωνύμων της παγκόσμιας σκηνής, καθώς υπόσχεται τα αποτελέσματα ενός face lift χωρίς το χειρουργείο. Η τεχνική βασίζεται στη λογική της αναδόμησης του προσώπου μέσω της αποκατάστασης του όγκου σε 8 στρατηγικά σημεία, τα οποία ουσιαστικά είναι υπεύθυνα για το άδειασμα και την πτώση που συνεπάγεται η διαδικασία γήρανσης του προσώπου. Χρησιμοποιώντας διαφορετικής πυκνότητας και δυναμικής fillers, ο γιατρός γεμίζει και τονώνει τα σημεία αυτά, αποκαθιστώντας την γεμάτη εικόνα που έχει εκ φύσεως ένα νεανικό πρόσωπο. Τα ζυγωματικά, η αύλακα των δακρύων, το hollow eye, οι ρινοπαρειακές αύλακες, οι γωνίες του στόματος, το οβάλ του προσώπου, οι ρυτίδες της θλίψης και το περίγραμμα του προσώπου είναι τα σημεία-κλειδιά, στα οποία η παρέμβαση με τη σωστή ποσότητα και την κατάλληλης πυκνότητας fillers μπορεί να επαναφέρει την αρμονία στις αναλογίες και τη φρεσκάδα της νιότης στην όψη του προσώπου. Το πιο σημαντικό δε είναι πως η συγκεκριμένη τεχνική είναι απολύτως προσωποποιημένη και προσεγγίζει εντελώς διαφορετικά το κάθε πρόσωπο, ανάλογα με τις δικές του προσωπικές ανάγκες, αφού τα σημάδια της γήρανσης δεν εμφανίζονται ούτε με τον ίδιο τρόπο ούτε στον ίδιο χρόνο σε όλους τους ανθρώπους. Έτσι μέσα σε 45 λεπτά στο περιβάλλον του ιατρείου μπορούμε να αποκτήσουμε αποτελέσματα ανόρθωσης και ανανέωσης που διαρκούν έως και 24 μήνες.

Άλλες Θεραπείες

Πέρα από την συγκεκριμένη τεχνική, που κερδίζει διαρκώς έδαφος, κάθε ενέσιμη θεραπεία στα χέρια του εξειδικευμένου δερματολόγου μπορεί να δώσει ένα liquid lift effect. Ο συνδυασμός botox και υαλουρονικού οξέος στις κατάλληλες μικρο-δόσεις και στα κατάλληλα σημεία, επί παραδείγματι, είναι μία εξαιρετική μέθοδος, για να εξαφανιστούν λεπτές γραμμές και ρυτίδες, να ενισχυθεί το περίγραμμα του προσώπου και να χαθεί η βαριά εικόνα ενός γηρασμένου προσώπου, εύκολα και γρήγορα στο περιβάλλον του ιατρείου. Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο ενισχύεται ακόμη περισσότερο με ετερόλογη ή αυτόλογη μεσοθεραπεία για σύσφιξη της επιδερμίδας και εμφανή λάμψη.

 

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis