ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

Medical Peelings

Αποκαλύπτοντας την «κρυμμένη» ομορφιά της επιδερμίδας


Είναι γεγονός πως η ορατή εικόνα της επιδερμίδας μας συχνά δεν είναι αυτή που θα θέλαμε, γεγονός που αποδεικνύεται από τη λάμψη που βλέπουμε στο πρόσωπό μας, ακόμη και όταν κάνουμε ένα απλό scrub στο σπίτι μας. Αυτό συμβαίνει διότι η ατμοσφαιρική ρύπανση, το μακιγιάζ, το στρες, η κούραση, ο ήλιος, η θάλασσα το καλοκαίρι, αλλά ακόμη και οι κρέμες περιποίησης που χρησιμοποιούμε σταδιακά κλείνουν τους πόρους και κάθε τόσο το δέρμα μας χρειάζεται ένα καλό καθαρισμό από κάθε τι το περιττό. Έτσι, η «κρυμμένη» ομορφιά μας αποκαλύπτεται και το πρόσωπό μας ακτινοβολεί ξανά με νεανική λάμψη. Τα Medical Peelings είναι ουσιαστικά μία πιο ιατρική και εξελιγμένη προσέγγιση ενός βαθύ καθαρισμού, καθώς καθαρίζουν την επιδερμίδα μας σε βάθος, αλλά πάνε και ένα βήμα παραπέρα, επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία απολέπισης των κυττάρων και κινητοποιώντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό.


Τι πρέπει να γνωρίζω

Τα Ιατρικά Peelings είναι ουσίες, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο δραστικές, που εφαρμόζονται σε όλη την επιφάνεια του προσώπου μας και προκαλούν επιφανειακή απολέπιση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος, συμπαρασύροντας ρύπους, βρωμιές, σμήγμα και κάθε τι άλλο που «μπλοκάρει» τη λάμψη της επιδερμίδας μας.

Είναι απολύτως ασφαλή και είναι σημαντικό να ακολουθούμε τις οδηγίες του γιατρού μας μετά τη θεραπεία, ιδίως σε σχέση με την αποφυγή της εκτεταμένης έκθεσής μας στον ήλιο.


Πώς λειτουργούν

Υπάρχουν διαφορετικά είδη και τύποι Ιατρικών Peelings, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτευχθεί και με το βαθμό του προβλήματος που υπάρχει. Τα Medical Peelings απλώνονται στην επιφάνεια του προσώπου (συχνά και του λαιμού και του ντεκολτέ) και επιταχύνουν τη διαδικασία που κάνει φυσικά ο οργανισμός, αποβάλλοντας τα νεκρά κύτταρα. Οι ουσίες που εφαρμόζονται αφαιρούν τα στρώματα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί βλάβες, συμπαρασύροντας τα γηρασμένα ή νεκρά κύτταρα της κεράτινης στοιβάδας, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες της επιδερμίδας και κάθε τι περιττό. Παράλληλα, διεγείρεται η παραγωγή νέων επιδερμικών κυττάρων, ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και αποκαλύπτεται το νεανικό, φρέσκο και υγιές δέρμα μας. Τα peelings παραμένουν για συγκεκριμένο χρόνο πάνω στο δέρμα και μετά αφαιρούνται, ενώ στη συνέχεια εφαρμόζονται ειδικές καταπραϋντικές και αναπλαστικές μάσκες. Η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις 15-30 λεπτά και προτείνονται 4 συνεδρίες με απόσταση 10-15 ημερών μεταξύ τους. Ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, επιλέγεται και διαφορετικού τύπου, έντασης και διεισδυτικότητας Medical Peeling.


Αποτελέσματα

Μετά τη θεραπεία συχνά παρατηρείται ερυθρότητα στην επιδερμίδα, η οποία υποχωρεί σταδιακά. Ήδη από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, αλλά πολύ περισσότερο μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, το δέρμα είναι λαμπερό, σφριγηλό και υγιές, χωρίς λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες, χωρίς θαμπάδα και μουντή όψη, ενώ συνολικά το πρόσωπο αποκαλύπτεται φρέσκο και νεανικό.


Medical Peelings & Neotis

To Ιατρικό Κέντρο Neotis διαθέτει τα πιο εξελιγμένα και τα κορυφαία Medical Peelings της αγοράς, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Διάσημα peelings, όπως AHA, Easy TCA, Pyrouvic acid, Salicilic acid, Retinoid acid κλπ, βρίσκονται στη διάθεση του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού του κέντρου μας, ώστε να μπορεί να επιλεγεί η κατάλληλη ουσία, ή ο συνδυασμός τους, για να σας προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα, ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Επισκεφθείτε σήμερα το Ιατρικό Κέντρο Neotis και κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα λαμπερό και νεανικό πρόσωπο με τα καλύτερα και ασφαλέστερα Ιατρικά Peelings που υπάρχουν.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis