ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

9 Νοεμβρίου 2021

Sweet November στο Ιατρικό Κέντρο Neotis!

Model 2387582 1280xs

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis πιστεύουμε πάντα στο να κάνουμε εσάς, τους φίλους που μας τιμάτε και μας εμπιστεύεστε, λίγο πιο χαρούμενους στην καθημερινότητά σας, βοηθώντας σας στην κατάκτηση των στόχων σας με τη βοήθεια της κορυφαίας τεχνολογίας μας και του άρτια εκπαιδευμένου ιατρικού προσωπικού μας.

 

Έτσι, όπως κάθε μήνα, σχεδιάσαμε τα πιο επίκαιρα θεραπευτικά πρωτόκολλα και συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές για την εποχή θεραπείες, εντάσσοντάς τις σε μοναδικές προσφορές και συνοδεύοντάς τις με απίθανα δώρα, ώστε να είναι προσβάσιμες σε όλους εσάς. Οι πιο αποτελεσματικές τεχνικές για λαμπερό πρόσωπο και όμορφο σώμα χωρίς ατέλειες, για γυναίκες και άνδρες, είναι εδώ, έτοιμες να τις αποκτήσετε και να βγείτε διπλά κερδισμένοι.

 

Θυμίζουμε πάντα πως στο Ιατρικό Κέντρο Neotis τηρούμε με ευλάβεια όλα τα πρωτόκολλα ενάντια στον Covid, ώστε να σας παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια και άνεση, και να είμαστε σίγουροι πως προστατεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εσάς αλλά και το προσωπικό μας!

 

Ολόκληρο το Νοέμβριο λοιπόν θα τρέχουν αποκλειστικά στο Ιατρικό Κέντρο Neotis στο Σύνταγμα μοναδικές προσφορές για τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές θεραπείες μας για το πρόσωπο και το σώμα.

Συγκεκριμένα:

 

-OxyGeneo: Η 3 σε 1 Θεραπεία αντιγήρανσης και λάμψης με έκπτωση 30%.

Γνωστή και ως το ultimate super facial, η θεραπεία με την αυθεντική συσκευή OxyGeneo προσφέρει μαγικά αποτελέσματα ανανέωσης, λάμψης και φρεσκάδας, χωρίς αποθεραπεία και ταλαιπωρία. Η κάθε συνεδρία περιλαμβάνει ήπια απολέπιση, βαθιά αναζωογόνηση με την έγχυση θρεπτικών ουσιών και δραστικών παραγόντων και ευεργετική φυσική οξυγόνωση της επιδερμίδας με την απελευθέρωση φυσαλίδων CO2 απευθείας στο δέρμα. Η όλη διαδικασία προάγει την υγεία και την ανάπλαση της επιδερμίδας, μειώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές, βελτιώνει την όψη και την υφή του δέρματος και αφήνει το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ λαμπερά και με σαφώς πιο νεανική και φρέσκια εικόνα, ήδη από την πρώτη συνεδρία.

-Όλα τα ενέσιμα ανδρικά πρωτόκολλα με έκπτωση 40%.

Είναι γνωστό πως ο σύγχρονος άνδρας οφείλει να φροντίζει την εικόνα του για να παραμένει ανταγωνιστικός στον επαγγελματικό και διαπροσωπικό στίβο. Έτσι, οι ανδρικές ενέσιμες θεραπείες προσαρμόζονται στις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα, δίνοντάς του εξαιρετικά αποτελέσματα με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς κανένα κίνδυνο αλλοίωσης των φυσικών αρρενωπών χαρακτηριστικών. Το Brotox (ανδρική τεχνική έγχυσης βοτουλινικής τοξίνης), η ειδικά σχεδιασμένη έγχυση υαλουρονικού οξέος για άνδρες και η μεσοθεραπεία για απολύτως φυσική ανανέωση έρχονται να χαρίσουν στον άνδρα του σήμερα τη νεανική και φρέσκια του εικόνα, χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει που οφείλεται η ανανεωμένη και ξεκούραστη όψη του.

-Τέλος στο τοπικό πάχος με high-tech θεραπείες και δώρο το πακέτο σύσφιξης.

Ειδικά για το Νοέμβριο κηρύσσουμε τον πόλεμο στο τοπικά συσσωρευμένο λίπος με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας και των δύο κορυφαίων συσκευών μη επεμβατικής λιπόλυσης. Το πρωτοποριακό Venus Legacy με την τριπλή τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, αναρρόφησης και μαγνητικών παλμικών πεδίων και το πολυδοκιμασμένο Accent με τον άκρως αποτελεσματικό συνδυασμό μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων βάζουν τέλος στο τοπικό πάχος, εύκολα και γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία και αποθεραπεία, με απόλυτα στοχευμένο και ελεγχόμενο τρόπο.

-Λάμψη πριν τις γιορτές με Μεσοθεραπεία και δώρο 1 από τις 3 συνεδρίες.

Η μεσοθεραπεία είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για λάμψη και ανανέωση με τον πιο φυσικό τρόπο, ειδικά τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν. Το ειδικά σχεδιασμένο πρωτόκολλο ανανέωσης, αποτοξίνωσης και λάμψης περιλαμβάνει 3 συνεδρίες με συγκεκριμένο μεσοδιάστημα μεταξύ τους, ώστε να φτάσεις στις γιορτές με το ζενίθ της αποτελεσματικότητας της θεραπείας και να εντυπωσιάσεις με την αναζωογονημένη και φρέσκια εικόνα σου. Θρεπτικοί παράγοντες, αποτοξινωτικές ουσίες, δραστικά συστατικά και φυσικά υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες εγχέονται στο δέρμα και το αποτέλεσμα γίνεται όλο και καλύτερο κάθε μέρα που περνά.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis