ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

Thermage CPT

Σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα με ραδιοσυχνότητες

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή και καινοτόμο μέθοδο αποτελεσματικής αντιμετώπισης της χαλάρωσης στο πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα, χωρίς νυστέρι, νάρκωση και χρόνο αποθεραπείας με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων. Στο περιβάλλον του ιατρείου και με απόλυτη ασφάλεια, το Thermage CPT αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη, μη επεμβατική εναλλακτική του lifting, προσφέροντας αναίμακτα και ατραυματικά σύσφιξη και αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου και του σώματος. Αποτελεί την πλέον ασφαλή θεραπεία σύσφιξης και ανάπλασης, με δυνατότητα εφαρμογής σε κάθε φωτότυπο δέρματος.


Τι πρέπει να γνωρίζω

Χάρη στην καινοτόμο συσκευή ThermaCool, υψηλές συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων (RF) δρουν και θερμαίνουν ομοιόμορφα και απολύτως ελεγχόμενα τα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότατα και την ελαστικότητα του δέρματος.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό δε να γνωρίζουμε πως μία και μόνο θεραπεία αρκεί για να αποκτήσει η επιδερμίδα υγιή, σφριγηλή και νεανική όψη, ενώ μετά από την εφαρμογή του μπορούμε να επιστρέψουμε κανονικά στις καθημερινές μας υποχρεώσεις, χωρίς καμία ενόχληση και κανέναν περιορισμό.


Πως λειτουργεί

Το Thermage CPT, χάρη στη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, στοχεύει με μεγάλη ακρίβεια και θερμαίνει απολύτως ελεγχόμενα σε βάθος το ήδη υπάρχον εκφυλισμένο κολλαγόνο του δέρματος και του λιπώδους ιστού, με αποτέλεσμα την ορατή λείανση της επιδερμίδας και την εμφανή σύσφιξη της υπό θεραπεία περιοχής. Διεγείρει, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα, όπως θα έκανε ένα επεμβατικό lifting. Η θεραπεία με το Thermage CPT μπορεί είτε να καθυστερήσει την ανάγκη για ένα lifting είτε και να πραγματοποιηθεί συνδυαστικά με αυτό, ώστε να εξασφαλίσει ένα πιο ομαλό χειρουργείο. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του συνδυασμού, η θεραπεία Thermage CPT εφαρμόζεται πριν το χειρουργείο, ώστε να προετοιμάσει την επιδερμίδα, να βελτιώσει την όψη της και να την κάνει πιο ελαστική και ανθεκτική. Η εφαρμογή του Thermage CPT προτείνεται ιδανικά μετά τα 45 έτη, όταν πλέον αρχίζει να αλλάζει η υφή της επιδερμίδας και τα σημάδια του χρόνου γίνονται σιγά σιγά ορατά στο δέρμα. Με μία μόνο συνεδρία (μονοθεραπεία), διάρκειας περίπου από 90 λεπτά μέχρι 3 ώρες, το δέρμα ανακτά την υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική του όψη, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί από 2 έως 3 χρόνια. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ως ένα βαθμό, αλλά συνεχίζουν να βελτιώνονται για καιρό μετά τη συνεδρία.


Αποτελέσματα

Ως μη επεμβατική εναλλακτική του χειρουργικού lifting, το Thermage CPT εφαρμόζεται εξωτερικά, όπως ένα laserαλλά δρα σε μεγαλύτερο βάθος, απολύτως στοχευμένα και ελεγχόμενα, χωρίς να ερεθίζει την επιφάνεια της επιδερμίδας και να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς. Η μέθοδος αναίμακτης σύσφιξης Thermage CPT προσφέρει στο πρόσωπο, τα μάτια, το λαιμό αλλά και το σώμα μακροχρόνια σύ­σφιξη, ενώ τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από τους πρώτους 2 μήνες και συνεχίζουν να βελτιώνονται μέχρι και 6 μήνες μετά τη συνεδρία.

Στο πρόσωπο και το λαιμό βελτιώνει την υφήτον τόνο και την ποιότητα του δέρματος, ενώ συσφίγγει και αναδιαμορφώνει τη γραμμή της κάτω γνάθου και  αποκαθιστά τη χαλάρωση στο πηγούνι και τα ζυγωματικά. Στα μάτια προκαλεί σύσφιξη και λειαίνει την επιδερμίδα των βλεφάρων, ενώ απαλύνει σημαντικά τις γραμμές και τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας. Στα μπράτσα τονώνει το χαλαρό δέρμα και επιτυγχάνει μία σφριγηλή εικόνα. Στην κοιλιά βελτιώνει τις ραγάδες, χαρίζοντας καλύτερο τόνο στην επιδερμίδα και προσφέροντας εμφανή σύσφιξη, γεγονός που κάνει τη συγκεκριμένη θεραπεία ιδανική για το διάσημα μετά από μία εγκυμοσύνη ή μία λιποαναρρόφηση. Στους μηρούς και τους γλουτούς επιτυγχάνει σύσφιξη και ανόρθωση, ακόμη και στη «δύσκολη» περιοχή πάνω από τα γόνατα.


Thermage CPT & Neotis

Το επιστημονικό προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Neotis εφαρμόζει το πλέον εξελιγμένο τύπο θεραπείας Thermage: το νέο Thermage CPT System. Ο τεχνολογικός πυρήνας του νέου Thermage CPT διαθέτει την τεχνολογία Comfort Pulse Technology, καθώς και βελτιωμένα άκρα θεραπείας και τεχνολογία δονούμενου χειριστηρίου, που κάνει την όλη διαδικασία σαφώς πιο άνετη για τον ασθενή. Με το νέο Thermage CPT επιτυγχάνεται υψηλότερη αποτελεσματικότητα με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στην επίτευξη αυξημένης και ομοιόμορφης θέρμανσης σε μεγαλύτερο όγκο ιστού. Με την τεχνολογία εκπομπής υψηλής συχνότητας ραδιοκυμάτων προσφέρεται βαθιά και ομοιογενής θέρμανση των κατώτερων στοιβάδων του δέρματος, προκαλώντας άμεση συρρίκνωση και αύξηση του πάχους του κολλαγόνου, καθώς και ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Για αποτελέσματα άμεσα ορατά και με διάρκεια στο χρόνο, με μία μόνο θεραπεία, χωρίς νυστέρι, ταλαιπωρία και χρονοβόρες αποθεραπείες επισκεφθείτε σήμερα το Ιατρικό Κέντρο Neotis και γνωρίστε από κοντά τα πλεονεκτήματα της ολοκαίνουριου συστήματος υπερήχων Thermage CPT

Δείτε την προσφορά γνωριμίας στο offers.neotis.gr

Photo Gallery
NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis