ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

25 Ιουνίου 2019

Ultimate Summer Hydration Protocol

Shutterstock 170345660

 

Προστάτευσε το πρόσωπό σου από τις δυσάρεστες συνέπειες του καλοκαιρινού ήλιου και της θάλασσας με ένα μοναδικό πακέτο προσφοράς μόνο για τους φίλους μας στο Facebook.

 

Είναι αλήθεια πως το καλοκαίρι όλες νιώθουμε πιο όμορφες, καθώς η διάθεσή μας είναι καλύτερη και το ελαφρύ μαύρισμα μας προσδίδει μία έξτρα λάμψη και φρεσκάδα. Όμως η πραγματικότητα είναι πως η έντονη ηλιακή ακτινοβολία, ακόμη και με την πιο επιμελή χρήση αντηλιακού, και το αλάτι της θάλασσας ξηραίνουν, αφυδατώνουν και ταλαιπωρούν την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου μας, κάτι που διαπιστώνουμε πλέον το φθινόπωρο, όταν το μαύρισμα αρχίζει να ξεθωριάζει. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην αμελούμε καθόλου τη φροντίδα της επιδερμίδας μας το καλοκαίρι και επίσης να φροντίσουμε να την «εξοπλίσουμε» όσο καλύτερα μπορούμε, προκειμένου να την προστατεύσουμε όσο είναι δυνατόν από τη φωτογήρανση.
Έτσι, η έμπειρη ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Neotis σχεδίασε το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο Ultimate Summer Hydration, που προσαρμόζεται και εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά, ενώ προσφέρεται σε ειδική, εξαιρετικά προνομιακή, τιμή για όλους τους διαδικτυακούς μας φίλους στο Facebook.

 

Οι Θεραπείες

Το Ultimate Summer Hydration είναι ένα πρωτόκολλο που συνδυάζει διαφορετικές θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης, τόνωσης και λάμψης, προκειμένου να μπορεί να εξασφαλίσει το μέγιστο αποτέλεσμα για κάθε διαφορετική επιδερμίδα.
Οι θεραπείες που περιλαμβάνει είναι η πρωτοποριακή θεραπεία OxyGeneo με χρήση των θαυματουργών NeoRevive και NeoBright Formulas, καθώς και οι μεσοθεραπείες MesoVital και MesoVital Skin Boosters, που επιτυγχάνουν εκ των έσω ενυδάτωση και βαθιά θρέψη της επιδερμίδας.
Οι παραπάνω θεραπείες πραγματοποιούνται συνδυαστικά ή μεμονωμένα, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, ενώ μπορούν να συμπληρωθούν και από θεραπείες ενυδάτωσης ιατρικής αισθητικής με μάσκες και ενυδατικά προϊόντα για ακόμη πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

 

OxyGeneo

Μία καινοτόμος θεραπεία αντιγήρανσης, ενυδάτωσης και λάμψης, που προσφέρει τριπλή δράση σε μία συνεδρία, καθώς συνδυάζει τη δύναμη του Οξυγόνου με τις τεχνολογίες Tripolar RF και Ultrasound.
Μετά τον ιατρικό καθαρισμό της επιδερμίδας, γίνεται επιλογή μεταξύ της NeoRevive Formula για ανάπλαση και εκ των έσω θρέψη ή της NeoBright Formula για λάμψη και βελτίωση της υφής του δέρματος.
Εν συνεχεία, τονώνεται η μικροκυκλοφορία στην περιοχή εφαρμογής και προωθείται περαιτέρω η απορρόφηση των δραστικών συστατικών.
Πρόκειται για μία one-stop θεραπεία με πολλαπλά ευεργετικά αποτελέσματα, ιδανική για την προετοιμασία της επιδερμίδας για το καλοκαίρι και τη θάλασσα.

 

MesoVital & MesoVital Skin Boosters

Δύο διαφορετικές μεσοθεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης, αναζωογόνησης και λάμψης, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ώστε να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει στη δική σου περίπτωση και στα αποτελέσματα που αναζητάς.
Και οι δύο χρησιμοποιούν κορυφαίας ποιότητας υαλουρονικό οξύ, που δεσμεύει και συγκρατεί την υγρασία στο βάθος του δέρματος, διατηρώντας το υγιές και ελαστικό και αποτρέποντας την περίπτωση αφυδάτωσης της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προσφέρουν ασύγκριτη λάμψη και φρεσκάδα στην εικόνα του προσώπου.

Συμπληρωματικές Θεραπείες Ενυδάτωσης

Η επιστημονική ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Neotis διαθέτει μία μεγάλη γκάμα με ειδικές θεραπείες ενυδάτωσης και ανανέωσης προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων και πολύτιμων συστατικών, για να ολοκληρώσεις το αποτέλεσμα και να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για τις διακοπές.

Το πρωτόκολλο Ultimate Summer Hydration θα είναι διαθέσιμο όλο το καλοκαίρι και θα ισχύει σε ειδική τιμή για τους φίλους μας στο Facebook, ενώ αποτελεί το καλύτερο δώρο για εσένα και το δέρμα σου. Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα μέσω inbox και κλείσε το δικό σου ραντεβού.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis