ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

11 Σεπτεμβρίου 2023

Μήνας “Perfect Skin” στο Neotis & Laser Plus

Neotis1

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis γιορτάζουμε την έλευση της νέας σεζόν με έναν μήνα “Perfect Skin”, αφιερωμένο στο τέλειο δέρμα και τις απίθανες προσφορές!

 

Το φθινόπωρο μπήκε πλέον και επίσημα στη ζωή μας, αφού ο Σεπτέμβριος βρίσκεται πάντα στο μυαλό μας ως ο εναρκτήριος της νέας σεζόν.
Ειδικά αυτό το φθινόπωρο, η διάθεση για ανανέωση χτυπά κόκκινο, αφού με όλα αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να νιώσουμε καλά με την εικόνα μας.
 


Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook και εξασφαλίστε τις καλύτερες θεραπείες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, κλείνοντας το ραντεβού σας μέσω μηνύματος στο inbox.

 

Θεραπεία Laser Plus για οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα με απίστευτη

έκπτωση 40% στο σύνολο των συνεδριών.


Είναι γεγονός πως στην εποχή που ζούμε η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα δεν γίνεται να αποτελεί ακόμη ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα για γυναίκες, αλλά και άνδρες.
Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis εξασφαλίσαμε την πιο επαναστατική και σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα οριστικής αποτρίχωσης για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε τύπο τρίχας.
Το Laser Plus αποτελεί ένα σύστημα που συνδυάζει τις δύο κορυφαίες τεχνολογίες laser αποτρίχωσης, τον Αλεξανδρίτη και το Nd:Yag, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και να προσφέρει σίγουρα αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια.
Έλα να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σου προσωποποιημένο πλάνο θεραπείας, ώστε μέχρι την άνοιξη να έχεις απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα και μόνο για το μήνα “Perfect Skin” για κάθε πλάνο οριστικής αποτρίχωσης με το σύστημα Laser Plus κερδίζεις 40% έκπτωση στο σύνολο των συνεδριών σου.

 

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis