ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

4 Ιουλίου 2023

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis ετοιμαζόμαστε για διακοπές!

Few gff4ff5f6f 191120

Οι διακοπές βρίσκονται πλέον μία ανάσα μακριά, και εμείς έχουμε τις πιο στοχευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος για άμεσα ορατά αποτελέσματα.

 

 

Ακριβώς πριν φύγουμε για τα νησιά, τα χωριά και τα εξοχικά μας, ώστε να αφεθούμε στη χαρά του ήλιου και της θάλασσας, οι καλύτερες θεραπείες της τελευταίας στιγμής για το πρόσωπο και το σώμα υπόσχονται να μας στείλουν διακοπές ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Η κυτταρίτιδα μπαίνει στο στόχαστρο των εξατομικευμένων πρωτοκόλλων μας που σχεδιάζονται πάνω στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, το μη επεμβατικό body contouring γίνεται πραγματικότητα με την αυθεντική τεχνολογία κρυολιπόλυσης Cooltech, το υαλουρονικό οξύ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη, αλλά και όγκο όπου απαιτείται, ενώ η απολαυστική θεραπεία Oxyfacial χαρίζει εντυπωσιακή ανανέωση, έστω και στο παρά πέντε, με τη δύναμη του ενεργού οξυγόνου.

 

 

Κυτταρίτιδα Τέλος με Tailor-made Πρωτόκολλα

Η κυτταρίτιδα δεν είναι ένα άλυτο πρόβλημα, ακόμη και τώρα που ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για τις διακοπές, αρκεί να εμπιστευθείτε τους ειδικούς. Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis μελετάμε τον τύπο, το βαθμό και την έκταση της κυτταρίτιδας στο δικό σας σώμα και σχεδιάζουμε ένα απολύτως προσωποποιημένο πρωτόκολλο, που χτυπά το πρόβλημα στη ρίζα του και προσφέρει σημαντική βελτίωση και άμεσα ορατά αποτελέσματα. Οι πιο εξελιγμένες τεχνολογίες, οι πιο δοκιμασμένες θεραπείες και οι πιο καινοτόμες μέθοδοι ενώνονται σε ένα θεραπευτικό πρόγραμμα για εμφανή και μετρήσιμα αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο. Ελάτε στο Neotis να σχεδιάσουμε το δικό σας εντατικό πλάνο θεραπείας και έτοιμη για διακοπές!

 

 

 

Υαλουρονικό Οξύ για Τέλειο Πρόσωπο

Το υαλουρονικό οξύ είναι το πιο δημοφιλές υλικό της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής, καθώς έχει πολλές διαφορετικές χρήσεις, εξαιρετικά αποτελέσματα και συνάμα είναι απολύτως ασφαλές και ελεγχόμενο. Έτσι, στα έμπειρα χέρια του ιατρικού προσωπικού μας συνδυάζεται σε δύο διαφορετικές τεχνικές εφαρμογής, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη αντιγήρανση ακριβώς πριν σαλπάρουμε για τα νησιά. Υαλουρονικό οξύ σε μεσοθεραπεία για εκ των έσω ενυδάτωση, απίστευτη λάμψη και νεανική φρεσκάδα, και σε ενέσιμο εμφύτευμα για γέμισμα των ρυτίδων, ενίσχυση του όγκου και εξάλειψη των κενών που αφήνει πίσω του ο χρόνος. Η συνδυαστική αυτή θεραπεία χαρίζει πολύ φυσικά αποτελέσματα ανανέωσης στο πρόσωπο, ενώ κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει που οφείλεται η ξεκούραστη και λαμπερή όψη σας.

 

 

Κρυολιπόλυση για Body Contouring Χωρίς Νυστέρι

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι θερμοκρασίες να χτυπούν κόκκινο, όμως είναι η δύναμη του ψύχους που δίνει τη λύση στην απαίτηση για τέλειο σώμα. Η πιο προηγμένη και αποτελεσματική τεχνολογία κρυολιπόλυσης, το Cooltech, «ψύχει» με απολύτως ελεγχόμενο και στοχευμένο τρόπο το τοπικό πάχος, καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα, τα οποία εν συνεχεία αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Ταυτόχρονα, οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που εφαρμόζονται στην περιοχή κινητοποιούν τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος και τη βελτίωση της κυτταρίτιδας. Το Cooltech είναι μονοθεραπεία, που σημαίνει πως απαιτείται μόνο μία συνεδρία, ενώ δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη αποθεραπεία. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται άμεσα και βελτιώνονται για καιρό μετά την εφαρμογή.

 

 

Ανανέωση την Τελευταία Στιγμή με Oxyfacial

Το Oxyfacial είναι η αγαπημένη θεραπεία των stars του Hollywood, όταν το ζητούμενο είναι η άμεση λάμψη και ανανέωση του προσώπου. Πρόκειται για μία θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα, χάρη στη δύναμη του ενεργού οξυγόνου, που δρα αποτοξινώνοντας, ανανεώνοντας και τονώνοντας την επιδερμίδα, που αμέσως αποβάλλει τη θαμπή και κουρασμένη όψη της και ακτινοβολεί. Το Oxyfacial περιλαμβάνει μία πολύ ευχάριστη και χαλαρωτική διαδικασία στο ιατρείο, που ξεκινά με εισπνοή καθαρού οξυγόνου, συνεχίζει με ειδικό ψεκασμό της επιδερμίδας με οξυγόνο εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά και αποτοξινωτικούς παράγοντες και ολοκληρώνεται με μία απολαυστική detox mask για τελειοποίηση του αποτελέσματος. Η θεραπεία πραγματοποιείται κάθε εποχή και δεν συνοδεύεται από κανέναν περιορισμό. Oxyfacial και φύγαμε λαμπερές για τα νησιά!

 

 

Η ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Neotis σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι!!!

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis