ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Ποιοι είμαστε

Ιατρικό Κέντρο Neotis

Εκεί που οι πιο σύγχρονες εξελίξεις της αισθητικής ιατρικής συναντούν τις απολύτως προσωποποιημένες υπηρεσίες, θα βρείτε το Ιατρικό Κέντρο Neotis.

Στην καρδιά της Αθήνας, πάνω στην πλατεία Συντάγματος, στον αριθμό 2 της Καραγεώργη Σερβίας, το Ιατρικό Κέντρο Neotis αποτελεί έναν σύγχρονο «ναό» αφιερωμένο στην ομορφιά και την υγεία του δέρματος, και όχι μόνο. Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής και ουσιαστικής κομψότητας, η ιατρική ομάδα και το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό σάς περιμένει για να σας μυήσει σε έναν κόσμο με επίκεντρο εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis παρακολουθούμε στενά τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο της δερματολογίας και της αισθητικής ιατρικής, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα πρώτοι τις πιο εξελιγμένες τεχνικές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ορισμένες από τις πλέον δημοφιλείς και αποτελεσματικές σήμερα θεραπείες, όπως το Thermage, το Fraxel Laser και το Ulthera, ξεκίνησαν την γνωριμία τους με το ελληνικό κοινό πρώτα από τις ιατρικές αίθουσες του δερματολογικού κέντρου μας. Η πρωτοπορία και η καινοτομία είναι βασικοί άξονες της φιλοσοφίας μας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Όμως δεν σταματάμε εκεί.

Το Ιατρικό Κέντρο Neotis είναι πρωτίστως και πάνω από όλα ιατρικό κέντρο, το οποίο σημαίνει πως απαρτίζεται από ιατρική ομάδα και από άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, που λειτουργεί πάντα και μόνο υπό την καθοδήγηση των ιατρών μας. Παράλληλα, διαθέτουμε τα πλέον εξελιγμένα συστήματα της αγοράς, πολλά εκ των οποίων θα βρείτε αποκλειστικά στο κέντρο μας, και τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα, όπως λειτουργούν στα μεγαλύτερα κέντρα του εξωτερικού. Έτσι, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως παρέχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε κάθε εφαρμογή και θεραπείας μας.

Το κορυφαίο επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού μαζί με τις πιο σύγχρονες θεραπείες και μηχανήματα μας επιτρέπουν να μπορούμε να προσφέρουμε απολύτως προσωποποιημένες υπηρεσίες και πρωτόκολλα, που ανταποκρίνονται αποκλειστικά στις συγκεκριμένες δικές σας ανάγκες. Έτσι, πέρα από την κλασική Δερματολογία, που είναι η πρώτη μεγάλη μας αγάπη εδώ στο Ιατρικό Κέντρο Neotis, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αισθητικό πρόβλημα που σας απασχολεί. Με όπλο μας τη γνώση, την εμπειρία και την εξειδίκευση, στοχεύουμε και επιτυγχάνουμε ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης, ανάπλασης και αναζωογόνησης σε πρόσωπό και σώμα.

Έτσι στο Ιατρικό Κέντρο Neotis θα βρείτε:

-Τμήμα Laser για οριστική αποτρίχωση, αλλά και για την αντιμετώπιση ευρυαγγειών, αιμαγγειωμάτων, πανάδων, κηλίδων και μελαγχρωματικών βλαβών.

-Τμήμα Αισθητικής Ιατρικής για το Πρόσωπο με τις πιο πρωτοποριακές θεραπείες και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για αντιγήρανση, ανανέωση και ανάπλαση του προσώπου και διόρθωση των ατελειών, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ευρυαγγείες, διευρυμένους πόρους, χαλάρωση και θαμπή επιδερμίδα. Φυσικά, το Σώμα αποτελεί  ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για εμάς, καθώς τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και οι καινοτόμες δραστικές ουσίες και θεραπείες εξασφαλίζουν με τον πλέον ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο την τοπική λιποδιάλυση, τη δραστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την εμφανή σύσφιξη ακόμη και σε παραδοσιακά «δύσκολες» περιοχές, όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά και τα μπράτσα. Εδώ ακόμη και το μέχρι χθες «άλυτο» πρόβλημα των λευκών ραγάδων βρίσκει λύση.

-Τμήμα Ακμής όπου αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία περιστατικά ενεργού ακμής, καθώς και οι ουλές που έχουν απομείνει από αυτήν με πρωτοποριακές τεχνικές και θεραπείες ανάπλασης.

-Τμήμα Μαλλιών για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και των αλωπεκιών, που σήμερα πλέον, λόγω των έντονων ρυθμών ζωής, του στρες και της κακής διατροφής, απασχολεί όχι μόνο τους άντρες αλλά και τις γυναίκες με όπλο τις πιο εξελιγμένες τεχνικές και μεθόδους φυσικής διέγερσης των τριχικών θυλάκων.

 

 

 

 

 

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis