ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

17 Μαΐου 2019

Προετοιμασία Επιδερμίδας για το Καλοκαίρι.

Shutterstock 546233062

Ο ήλιος και η θάλασσα αφήνουν τα δικά τους σημάδια στην ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου μας, γι’ αυτό και πρέπει να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για το καλοκαίρι, προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση.

Το καλοκαίρι είναι χωρίς αμφιβολία η πιο όμορφη εποχή του χρόνου με τον ήλιο, τη θάλασσα και τις μικρότερες ή μεγαλύτερες εξορμήσεις να μας φτιάχνουν τη διάθεση και να μας γεμίζουν ενέργεια.
Όμως όσο καλό κι αν κάνει το καλοκαίρι στην ψυχολογία μας και όσο κι αν φαινόμαστε πιο όμορφες και λαμπερές με την καλή μας διάθεση και το μαυρισμένο δέρμα μας, κάθε Σεπτέμβριο ανακαλύπτουμε τη ζημιά που έχει γίνει στο πρόσωπό μας.
Η φωτογήρανση, ειδικά σε εμάς τους μεσογειακούς λαούς, είναι μία από τις βασικότερες αιτίες γήρανσης.
Έτσι κάθε φθινόπωρο, όταν πλέον το μαύρισμα και η λάμψη του ήλιου αρχίζουν να φθίνουν, αποκαλύπτεται ένα βαθιά αφυδατωμένο δέρμα με περισσότερες λεπτές γραμμές, ρυτίδες και πανάδες.
Φυσικά η χρήση αντηλιακής προστασίας είναι επιβεβλημένη όλη μέρα, όχι μόνο όταν πηγαίνουμε στην παραλία, αλλά πέρα από αυτό το βασικό μέσο προστασίας, υπάρχει και τρόπος να προετοιμάσουμε την επιδερμίδας μας και να την «εξοπλίσουμε», ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες καλοκαιρινές συνθήκες, που περιλαμβάνουν την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και την εκτεταμένη έκθεση στο ήλιο, το αλάτι της θάλασσας που ξηραίνει την επιδερμίδα, την αυξημένη συνήθως κατανάλωση αλκοόλ, λόγω πιο συχνών εξόδων, τον ιδρώτα, αλλά και την πολύ συνηθισμένη παραμέληση της σωστής φροντίδας της επιδερμίδας μας κατά τις διακοπές.
Ο τρόπος να προετοιμάσουμε το δέρμα μας έχει να κάνει με τον ενδελεχή καθαρισμό του, που θα κάνει ακόμη πιο αποτελεσματική τη βαθιά και εντατική του ενυδάτωση που θα ακολουθήσει, ώστε να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τον ήλιο.
Το πρωτόκολλο βαθιάς ενυδάτωσης και προστασίας MesoVital Skin Booster μαζί με βαθύ ιατρικό καθαρισμό, θα μας χαρίσει τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.

 

Η Διαδικασία

Ο βαθύς ιατρικός καθαρισμός είναι απαραίτητος, προκειμένου το δέρμα να μπορέσει να απορροφήσει και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ενυδατικές και τονωτικές ουσίες που θα εφαρμοστούν με την θεραπεία που θα ακολουθήσει. Η θεραπεία MesoVital Skin Booster προσφέρει ενυδάτωση εκ των έσω, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την υφή και τονίζοντας την λάμψη της. Πρόκειται για μεσοθεραπεία με βάση το υαλουρονικό οξύ, το οποίο λόγω του υδρόφιλου χαρακτήρα του συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό του δέρματος και δεν επιτρέπει την αφυδάτωση της επιδερμίδας.
Ταυτόχρονα οι νυγμοί των βελόνων της μεσοθεραπείας κινητοποιούν τον οργανισμό για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, ενισχύοντας περαιτέρω την εκ των έσω ανάπλαση του δέρματος.
Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει 2-4 συνεδρίες για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ενυδάτωσης και προστασίας, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά, ενώ διαρκεί ελάχιστα λεπτά και δεν απαιτεί κανένα χρόνο αποθεραπείας.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis