ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

Eporex

Η νέα μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι πραγματικότητα


Πρόκειται για ένα νέο και εξαιρετικά καινοτόμο σύστημα εφαρμογής μεσοθεραπείας σε πρόσωπο και σώμα, χωρίς βελόνες και ούτε ίχνος πόνου ή ενόχλησης. Τα πολλαπλά και ευεργετικά οφέλη της μεσοθεραπείας είναι γνωστά και δεδομένα, αλλά, ενώ και η ενέσιμη μεσοθεραπεία δεν είναι σε καμία περίπτωση επίπονη, υπάρχουν άνθρωποι που αντιπαθούν τις βελόνες και δεν θέλουν να προχωρούν σε ενέσιμες θεραπείες. Έτσι ακριβώς δημιουργήθηκε η ανάγκη για μία θεραπεία που θα προσφέρει τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας αλλά όχι με ενέσιμο τρόπο. Η Eporex είναι η πιο αποτελεσματική απάντηση στην παραπάνω ανάγκη.


Τι πρέπει να γνωρίζω

Η μη επεμβατική και μη ενέσιμη θεραπεία Eporex δίνει λύσεις σε πολλά και διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας σε πρόσωπο και σώμα. Προσφέρει ανανέωση και αναζωογόνηση, αντιμετωπίζει χαλάρωση, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα, βελτιώνει την υφή του δέρματος, χωρίς ενέσεις, πόνο και αποθεραπεία.

Το Eporex φέρνει σήμερα τη νέα γενιά των συστημάτων διαδερμικής εισχώρησης ουσιών, μέσω μιας καινοτόμου μεθόδου «ενεργής» μοριακής διαδερμικής μεταφοράς ουσιών που ονομάζεται Isophoresis.


Πώς λειτουργεί

Το Eporex είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς ουσιών, που έχει βασιστεί σε ένα μεγάλο αριθμό αναγνωρισμένων κλινικών μελετών και ερευνών, ιδιαίτερα στην έρευνα του τομέα των φυσικών μηχανισμών που αυξάνουν τη διείσδυση και διάδοση ενεργών στοιχείων στην επιδερμίδα. Στηρίζεται στην μέθοδο Isophoresis , που αφορά στην «ενεργή» μοριακή διαδερμική μεταφορά.

Με την εφαρμογή Isophoresis επιτυγχάνονται ταυτόχρονα δύο στόχοι: πρώτον,

αυξάνεται η διαπερατότητα των ιστών του δέρματος σε βαθύτερα επίπεδα και δεύτερον μεταφέρονται δραστικές υδατοδιαλυτές ουσίες μεγάλου μοριακού βάρους  (λιποδιαλυτικες, αγγειοτονοτικες, συσφικτικες  κ.ά.). Για τη θεραπεία χρησιμοποιείται η κατάλληλη συσκευή υπερήχων, η οποία προετοιμάζει την επιδερμίδα για τη θεραπεία, καθαρίζοντας την και απολεπίζοντάς την σε βάθος. Έτσι σε πρώτο στάδιο αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στιβάδας και ανοίγουν οι πόροι, για να διεισδύσουν καλύτερα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας. Στη συνέχεια ένας συνδυασμός 15 - 20 διαφορετικών λιποδιαλυτικών, αγγειοτονωτικών και συσφικτικών ουσιών εφαρμόζονται με το Eporex στο δέρμα. Τα δραστικά αυτά συστατικά προάγουν τη λιποδιάλυση, μειώνουν τον όγκο των λιποκυττάρων, τονώνουν τη λεμφική και φλεβική κυκλοφορία και διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία προσαρμόζεται στις ανάγκες και εστιάζει στα συγκεκριμένα προβλήματα της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Γενικά πάντως, η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30-60 λεπτά και κανονικά απαιτούνται 12 συνεδρίες, 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μετά από κάθε συνεδρία επιστρέφουμε κανονικά στο καθημερινό μας πρόγραμμα.


Αποτελέσματα

Η θεραπεία Eporex χαρίζει τα σημαντικά οφέλη της μεσοθεραπείας σε πρόσωπο και σώμα, χωρίς όμως τη χρήση της ένεσης. Ανανεώνει το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, εξαλείφει τα σημάδια της γήρανσης, συσφίγγει το χαλαρωμένο δέρμα και βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας και την ποιότητα του δέρματος, αφήνοντας το πρόσωπο λαμπερό, φρέσκο και νεανικό. Παράλληλα, αντιμετωπίζει δραστικά το τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα στο σώμα, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα για μία βελτιωμένη σιλουέτα.

Πλεονέκτημα της Ιατρικής αυτής εφαρμογής είναι αφενώς  η απουσία βελόνης και νυγμού στο δέρμα (δεν υπάρχει πόνος και πιθανότητα εκχύμωσης) και αφετέρου η σύσταση του δραστικού κοκτέιλ που χάρη στην μκρο μοριακό του βάρος  του μπορεί και διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος.


Eporex & Neotis

Το Ιατρικό Κέντρο Neotis εφαρμόζει την πρωτοποριακή θεραπεία Eporex, προσφέροντας την αναπλαστική, συσφικτική, αναζωογονητική και λιποδιαλυτική δράση της μεσοθεραπείας, χωρίς ενέσεις, πόνο και εκχυμώσεις. Το επιστημονικό προσωπικό εφαρμόζει τη θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, εξατομικεύοντας τα αποτελέσματα. Επισκεφθείτε σήμερα το Ιατρικό Κέντρο Neotis και γνωρίστε και εσείς τα οφέλη της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis