ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

Ultherapy

Μη επεμβατικό lifting προσώπου με τη δύναμη των υπερήχων


Πρόκειται για μία νέα και εξαιρετικά καινοτόμο τεχνική που ήρθε για να προσφέρει μία μη επεμβατική εναλλακτική για την τόνωση και τη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος. Η θεραπεία Ultherapy πραγματοποιείται με τη συσκευή Ulthera, η οποία λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα ανόρθωσης στο πρόσωπο χωρίς νυστέρι, ερεθισμούς, ταλαιπωρία και χρόνους αποθεραπείας. Αξίζει δε να σημειωθεί πως το Ulthera είναι η πρώτη και η μοναδική συσκευή που φέρει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για «μη επεμβατικό lifting» σε πρόσωπο και μάτια, ενώ αποτελεί μονοθεραπεία, δηλαδή απαιτεί μία και μόνη συνεδρία για να δώσει τα εντυπωσιακά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματά του.


Τι πρέπει να γνωρίζω

Το Ulthera είναι εξαιρετικά ασφαλές, καθώς, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία DeepSEE™, επιτρέπει στον χειριστή-ιατρό να «βλέπει» μέσα στο δέρμα και άρα να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Έτσι, έχοντας εικόνα εκ των έσω, μέσα στις στοιβάδες του δέρματος και τους μύες, ο γιατρός μπορεί να δρα απολύτως στοχευμένα στις βαθύτερες στοιβάδες, θεραπεύοντας από μέσα προς τα έξω, χωρίς ταυτόχρονα να επηρεάζει τις ανώτερες στοιβάδες και τους υγιής παρακείμενους ιστούς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η θεραπεία να πραγματοποιείται πρώτα εν τω βάθει (εκεί που ξεκινά η στήριξη της επιδερμίδας) και από εκεί να βελτιώνει συνολικά την εικόνα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα να συνοδεύεται από απόλυτη ακρίβεια στο χειρισμό και ασφάλεια για τον ασθενή.


Πώς λειτουργεί

Η τεχνολογία Ulthera είναι πρωτοποριακή, καθώς μπορεί να επιτύχει ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης χωρίς νυστέρι. Αυτή η υπόσχεση γίνεται πράξη, χάρη στη δυνατότητα της καινοτόμου αυτής συσκευής να δρα απολύτως στοχευμένα και με μεγάλη ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στοιβάδων (το γνωστό μας SMAS- επιφανειακό μυοαπονευρωτικό σύστημα), εκεί δηλαδή που επεμβαίνει κανονικά ο χειρουργός στη διάρκεια ενός επεμβατικού face lift. Στην πρώτη φάση της θεραπείας Ultherapy λοιπόν ο γιατρός στοχεύει την ενέργεια των υπερήχων σε μεγάλο βάθος, επιτυγχάνοντας εσωτερικό και ελεγχόμενο «τραυματισμό» και συρρίκνωση των ιστών, που οδηγεί σε άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας και σε ορατά αποτελέσματα lifting, που μάλιστα βελτιώνεται διαρκώς μέρα με την ημέρα. Στη δεύτερη φάση, ο γιατρός στοχεύει την ενέργεια των υπερήχων επιλεκτικά πιο επιφανειακά, κινητοποιώντας έτσι τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και άρα άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης και στις ανώτερες στοιβάδες. Και οι δύο φάσεις πραγματοποιούνται στην ίδια συνεδρία, μετά την οποία μπορούμε να επιστρέψουμε ανενόχλητοι στο καθημερινό μας πρόγραμμα. Σε περιπτώσεις πολύ έντονης χαλάρωσης μπορεί να συστηθεί μία επαναληπτική θεραπεία 3-6 μήνες μετά την πρώτη.


Αποτελέσματα

Το γεγονός πως το Ulthera έχει τη δυνατότητα να στοχεύει επιλεκτικά και ελεγχόμενα σε πολλαπλά επίπεδα, δίνει στο γιατρό τη δυνατότητα να προσφέρει ένα «3D» αποτέλεσμα, δηλαδή να «χτίζει» σταδιακά και με απόλυτα φυσικό τρόπο το πρόσωπο, προσφέροντας την επιθυμητή νεανική τελική εικόνα. Με τη διαδικασία Ultherapy τα ζυγωματικά ενισχύονται και ανακτούν το νεανικό τους ύψος, το περίγραμμα του προσώπου συσφίγγεται, μαζεύει και επανασχηματίζεται, το διπλοσάγονο (το γνωστό μας προγούλι) συρρικνώνεται, τα βλέφαρα ανοίγουν, δίνοντας την εικόνα ενός πιο φρέσκου και ζωντανού βλέμματος, και οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες στο άνω χείλος (ρυτίδες του καπνιστού) βελτιώνονται θεαματικά. Κάτι ακόμη εξαιρετικά σημαντικό που πρέπει να γνωρίζει κανείς είναι πως η θεραπεία Ultherapy δρα σε δύο φάσεις: μία πρώτη φάση που αφορά στην άμεσα ορατή βελτίωση στο τόνο του δέρματος και στο φρεσκάρισμα της επιδερμίδας και μία δεύτερη φάση που αφορά στην μακροπρόθεσμη ενίσχυση του αποτελέσματος, που βελτιώνεται μέρα με την ημέρα για τους επόμενους 3 μήνες, κάνοντας εμφανές το τελικό αποτέλεσμα του lifting.


Ulthera & Neotis

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό είναι σε θέση να προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα μη επεμβατικού lifting, εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τις τεράστιες δυνατότητες του πιο εξελιγμένου τύπου της τεχνολογίας Ulthera. Για αποτελέσματα άμεσα ορατά και με διάρκεια στο χρόνο, με μία μόνο συνεδρία, χωρίς νυστέρι, ταλαιπωρία και χρονοβόρες αποθεραπείες επισκεφθείτε σήμερα το Ιατρικό Κέντρο Neotis και γνωρίστε από κοντά τα πλεονεκτήματα της καινοτόμου θεραπείας Ultherapy.

Δείτε την προσφορά που ισχύει!

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis