ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

Θεραπείες

Laser Plus

Οριστική λύση στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με 2 τεχνολογίες σε 1 σύστημα


Πρόκειται για μία καινοτόμο και άκρως αποτελεσματική μέθοδο οριστικής αποτρίχωσης, που ενσωματώνει δύο διαφορετικές τεχνολογίες σε μία θεραπεία, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει μόνιμα κάθε τύπο τριχοφυΐας σε κάθε τύπο δέρματος. Το Laser Plus είναι η απάντηση σε κάθε πρόβλημα που αφορά στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αφού προσαρμόζεται και εξατομικεύεται απόλυτα, ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Απευθύνεται εξίσου σε γυναίκες και άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φωτότυπου.


Τι πρέπει να γνωρίζω

Η laser αποτρίχωση είναι η μόνη υπαρκτή μέθοδος αποτρίχωσης που δίνει οριστικά αποτελέσματα στη μάχη κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, ενώ φέρει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τη χρήση αυτή. Η οριστική laser αποτρίχωση, πέρα από τα ευνόητα πλεονεκτήματά της, δίνει λύση και στους ανθρώπους εκείνους που υποφέρουν χρόνια από θυλακίτιδες και ερεθισμούς του δέρματος, που συνοδεύουν τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης. Η μέθοδος Laser Plus συγκεντρώνει τα προτερήματα και των δύο γνωστών τεχνολογιών laser αποτρίχωσης (Alexandrite, Nd:Yag), γεγονός που την κάνει την πιο αποτελεσματική, την πιο ευέλικτη και την πιο ασφαλή μέθοδο της αγοράς. Η μόνιμη αποτρίχωση με laser είναι απολύτως ασφαλής, καθώς το ορατό φως του laser απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και καταστρέφει το βολβό της, αφήνοντας ανέπαφες τις παρακείμενες δερματικές δομές.

Τα laser νέας γενιάς, όπως το Laser Plus, εξασφαλίζουν ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, πιο γρήγορα, με μεγαλύτερη ακρίβεια, κορυφαία ασφάλεια και ακόμη λιγότερη ενόχληση από ότι στο παρελθόν ίσχυε για τα laser παλαιότερης τεχνολογίας.


Πώς λειτουργεί

Το σύστημα Laser Plus φέρνει το αύριο της οριστικής laser αποτρίχωσης σήμερα, συνδυάζοντας δύο διαφορετικές τεχνολογίες: ο διάσημος Αλεξανδρίτης και το εξειδικευμένο Nd:Yag συναντώνται στην πρωτοποριακή αυτή θεραπεία. Η βασική λογική της laser αποτρίχωσης είναι πάντοτε η ίδια, με την ενέργεια του laser να απορροφάται εξολοκλήρου από το στέλεχος της τρίχας, οδηγώντας την στον βολβό και καταστρέφοντάς τον, ώστε να ανασταλεί η αναγέννησή της. Με το σύστημα Laser Plus και τις δύο διαφορετικές του τεχνολογίες, η απορρόφηση της ενέργειας γίνεται άκρως επιλεκτική και απολύτως ελεγχόμενη, με τον γιατρό να μπορεί να εφαρμόσει διαφορετική τεχνολογία για την σκουρόχρωμη τριχοφυΐα σε ανοικτόχρωμη επιδερμίδα, διαφορετική τεχνολογία για τη σκουρόχρωμη επιδερμίδα ή για την «δύσκολη» ανδρική τριχοφυΐα και διαφορετική τεχνολογία για τις ανοικτόχρωμες τρίχες. Ταυτόχρονα με την αύξηση της θερμοκρασίας στο θύλακα της τρίχας, το σύστημα ψύχει την επιφάνεια του δέρματος με  ψυχρό αέρα, καθιστώντας τη θεραπεία εντελώς ανώδυνη και απολύτως ασφαλή. Το σύστημα Laser Plus προσφέρει μία απολύτως εξατομικευμένη, «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα της κάθε περίπτωσης, θεραπεία. Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν για μία οριστικά λεία και βελούδινη επιδερμίδα εξαρτάται από τις ιδιαίτερες συνθήκες της κάθε περίπτωσης και από την ίδια την υπό θεραπεία περιοχή, γενικά πάντως απαιτούνται 5-10 συνεδρίες με διάστημα 6-8 εβδομάδων μεταξύ τους για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Η κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά μέχρι και κάποιες ώρες, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής και την πυκνότητα της τριχοφυΐας που εντοπίζεται εκεί.


Αποτελέσματα

Το Laser Plus προσφέρει οριστικά αποτελέσματα αποτρίχωσης σε πρόσωπο και σώμα, σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας. Αυτό πολύ απλά σημαίνει τέλεια αποτριχωμένη και βελούδινη επιδερμίδα για πάντα. Πρέπει βεβαίως να διευκρινιστεί πως, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι οριστικό, θα πρέπει η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα να μην οφείλεται σε ορμονικούς παράγοντες. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να λυθεί πρώτα το ορμονικό πρόβλημα, που ευθύνεται για την ανεξέλεγκτη τριχοφυΐα, και εν συνεχεία -ή παράλληλα με τη ορμονολογική θεραπεία- να πραγματοποιηθούν οι laser συνεδρίες. Το αποτέλεσμα είναι ήδη εμφανές από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς μπορεί να αφανιστεί οριστικά ακόμη και το 40% του προβλήματος. Από εκεί και πέρα όμως θα χρειαστεί να είμαστε τυπικοί με το πλάνο θεραπείας μας, ώστε να απαλλαγούμε πλήρως και για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε όποιο σημείο του προσώπου και του σώματος και αν εντοπίζεται αυτή.


Laser Plus & Neotis

Το Ιατρικό Κέντρο Neotis διαθέτει την καινοτόμο θεραπεία οριστικής αποτρίχωσης Laser Plus, ώστε να μπορεί να προσφέρει απόλυτα εξατομικευμένες λύσεις στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας για τις γυναίκες και τους άνδρες που το τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μελετά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνει το κατάλληλο πλάνο θεραπείας, που θα δώσει μόνιμο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Επισκεφθείτε σήμερα το Ιατρικό Κέντρο Neotis, απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα και απολαύστε ένα λείο και βελούδινο δέρμα με απόλυτη ασφάλεια, εύκολα, ανώδυνα, γρήγορα και πάνω από όλα οριστικά.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis