ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

6 Οκτωβρίου 2020

Μήνας “Perfect Skin” στο Neotis

600x435 skin color

Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis γιορτάζουμε την έλευση της νέας σεζόν με έναν μήνα “Perfect Skin”, αφιερωμένο στο τέλειο δέρμα και τις απίθανες προσφορές!

 

Το φθινόπωρο μπήκε πλέον και επίσημα στη ζωή μας, αφού ο Οκτώβριος βρίσκεται πάντα στο μυαλό μας ως ο εναρκτήριος της νέας σεζόν. Ειδικά αυτό το φθινόπωρο, η διάθεση για ανανέωση χτυπά κόκκινο, αφού με όλα αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να νιώσουμε καλά με την εικόνα μας.
Στο Ιατρικό Κέντρο Neotis κάνουμε πράξη τη δέσμευση να βρισκόμαστε πάντα εδώ και να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη και γι’ αυτό αποφασίσαμε να αφιερώσουμε ολόκληρο τον Οκτώβριο στην απόκτηση του τέλειου, αψεγάδιαστου και νεανικού δέρματος μέσα από τις κορυφαίες θεραπείες της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής σε πακέτα προσφοράς που δεν θα μπορείτε να πιστέψετε!

 

«Perfect Skin» λοιπόν αναφωνούμε ολόκληρο τον Οκτώβριο στο Neotis και σχεδιάζουμε τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή, απολύτως προσωποποιημένα, θεραπευτικά πρωτόκολλα σε απίστευτες τιμές και με απίθανα δώρα, αποκλειστικά για τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook και εξασφαλίστε τις καλύτερες θεραπείες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, κλείνοντας το ραντεβού σας μέσω μηνύματος στο inbox.

 

1.Θεραπεία MesoShine για αντιμετώπιση δερματικών βλαβών και ατελειών σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με ΔΩΡΟ μία συνεδρία βαθιάς ενυδάτωσης.

Η πιο εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο Neotis και εξαφανίζει τις ατέλειες από το δέρμα με τη βοήθεια ισχυρών λευκαντικών και αντιοξειδωτικών παραγόντων με απολύτως στοχευμένη δράση.
Η MesoShine αντιμετωπίζει αποτελεσματικά δυσχρωμίες, κηλίδες, πανάδες, σημάδια φωτογήρανσης και δερματικές ανομοιομορφίες, ενώ παράλληλα αφήνει το δέρμα λαμπερό και φρέσκο.
Εφαρμόζεται μόνο από ιατρικό χέρι και με τη βοήθεια πολύ λεπτών ενέσεων εγχέει σε ολόκληρη την προβληματική περιοχή ένα πολυπαραγοντικό κοκτέιλ ουσιών, που δρα εκ των έσω, εξαλείφοντας τις ατέλειες, θρέφοντας το δέρμα και βοηθώντας στην ανάπλαση και την αναζωογόνησή του.

Μόνο για το μήνα “Perfect Skin” για κάθε ολοκληρωμένο εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας MesoShine κερδίζεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μία συνεδρία βαθιάς ενυδάτωσης για περαιτέρω ενίσχυση της λάμψης και της υγείας της επιδερμίδας.

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis