ASK THE EXPERTS!

Ρωτήστε τους ειδικούς δερματολόγους μας για κάθε σας πρόβλημα.

30 Ιουλίου 2020

Κρυολιπόλυση και Μεσοθεραπεία με Έκπτωση 40%

Kruolipolhsh

Αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι, όλοι εμείς στο Ιατρικό Κέντρο Neotis είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε δίπλα σας με μοναδικές προσφορές στις καλύτερες θεραπείες σώματος.

Αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι, περισσότερο από ποτέ, είμαστε αποφασισμένοι να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε τους στόχους σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κατανοώντας τη δύσκολη συγκυρία και έτοιμοι να σταθούμε δίπλα σας, εξασφαλίζοντας πρωτίστως τη μέγιστη ασφάλεια για εσάς και το προσωπικό μας, δημιουργήσαμε τα πιο ανταγωνιστικά θεραπευτικά πρωτόκολλα, ώστε κανείς να μη στερηθεί το δικαίωμα στην ομορφιά και την υγεία.

Το Ιατρικό Κέντρο Neotis σας εύχεται έμπρακτα ένα καλό καλοκαίρι!

Δύο από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες λιπόλυσης και ανάπλασης σώματος της παγκόσμιας αγοράς ενώνονται σε ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο στο Ιατρικό Κέντρο Neotis.
H αυθεντική κρυολιπόλυση με το προηγμένο σύστημα Cooltech και η άκρως αποτελεσματική ενέσιμη μεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας MesoCellulysis συνδυάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται για βάλουν τέλος σε τοπικό πάχος και όψη φλοιού πορτοκαλιού, έστω και στο παρά πέντε πριν τις διακοπές.

Η δύναμη του ψύχους κάνει το τοπικό πάχος παρελθόν, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς αποθεραπεία.
Το σύστημα Cooltech παγώνει στοχευμένα τα βαθύτερα στρώματα της υπό θεραπεία περιοχής, καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα (τα οποία δεν επιβιώνουν κάτω από συγκεκριμένες θερμοκρασίες) και ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την επιδερμική ανάπλαση και σύσφιξη στην περιοχή εφαρμογής.

Ταυτόχρονα η άκρως αποτελεσματική ενέσιμη μεσοθεραπεία λιπόλυσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας MesoCellulysis έρχεται να συμπληρώσει το αποτέλεσμα, εγχέοντας κάτω από το δέρμα λιπολυτικές, συσφικτικές και αποτοξινωτικές ουσίες που δρουν στοχευμένα και κατευθείαν κάτω από το δέρμα.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών θεραπειών σε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο, που σχεδιάζεται αποκλειστικά για τις ανάγκες κάθε διαφορετικού σώματος, προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, άμεσα και εύκολα, αφού η συμπληρωματική τους δράση μεγιστοποιεί τη δυναμική τους αλλά και την ταχύτητα των αποτελεσμάτων τους.

Εξασφαλίστε τώρα τη μοναδική προσφορά έκπτωσης 40%, αποκλειστικά για τους φίλους μας στο Facebook.

 

NEWSLETTER Εγγραφείτε για να μάθετε τα νέα του Neotis